четверг, 22 мая 2014 г.

Feng Shui razmišljanja, ali če veter piha

Iz okna lahko ne samo uživajo v pogledu, ampak tudi za nadzor svetu. In ogledalo, ki je zagotovo pomeni zaščito pred slabo energijo Sha.

Windows: v ali iz?

Dobra Okna so Okna, ki se odpirajo navzven. Vam pomagajo, da bo v harmoniji z okoljem, prispevati CT'RNOA rast in povečati svoj vpliv na dogajanja okoli. Ampak, če je vaša hiša je zasnovana drugače, da je v sprednji majhen zvonovi z Pref'vezani jih s ogledala jih nevtralizirajo "vpliv street" in ne bo vam omogočajo, vpliv Feng Shui prostora, ki ponuja pogled od okna. Ta trik je še posebej koristno za tiste, po katerih Windows razvezanih aktivno gradbena dela. Vse te žarke in kosov armature - negativno, iz katerega je obvezna'varovati Windows.

Eno večjo ali več manjših?

V Feng Shui, eno okno je slabo, in štiri - zelo slabo. To je preprost: eno okno se odpre pred nekaj priložnosti, a več kot treh proizvedeni iz vse težaven si nabrali pozitivne Chi.

Gradiva na temo

Feng Shui bo spremenila tudi majhno stanovanje
Feng Shui notranje zadeve'kuhinja
Feng Shui. Skrivnost materialov. Spalnica
Feng Shui. Inter'jer delovnem mestu
Feng Shui. Vrtec
Okno - vrste sebičen, tako zaposlen s samim seboj in kaj se dogaja na ulici, da ne boste opazili vrata, dirigentov Qi energije. In se je spomnil, njihove neposredne pristojnosti'ASCI bo lahko razen, da melodičnih zvok zvonov, ki visi na vratih. Samo ta čas, zvonovi mora biti brez ogledala.

Kot je za velikosti, nato pa eno veliko okno, z nekaj odpiranje oddelkov je bolje kot dva malo težko se odpre v celoti, še posebej, če so odprli v notranjosti.

"Spolzka" okenske police

Nizko polico naredi okno v vratih, skozi katero pretok Qi. In preveč visoko - mu harmoniji z okolico svetu. Idealno bi bilo, polico morajo biti postavljeni na ravni, pas človek srednje višine. Vendar z "problem" polico lahko premagati. Če je nizka, prebivalstvo višje rastline: območje v oknu, ne samo spremeni v zimskem vrtu, ampak bo zamuda Qi. In rastline, ki se nahaja tik pod visoko raven polico, bo obnoviti ravnovesje med vaš dom in svet zunaj okno.

Looking glass

Ni dvoma: ogledala vizualno razširiti prostor. Vendar ne morete trditi z dejstvom, da je njihov presežek vodi v razdrobljenost realnost. In to, v zameno, vodi do velikega števila Sha in popačenje informacij, ki jih hranimo o vas, vaši hiši. Mimogrede, veliko ogledalo površin je eden od razlogov, stalnih prepirov z doma in večno draženje.

Ustvarjanje lom, zrcali stene in strop sile Qi zavrtimo za hitenja okoli hiše. Vendar Qi obrne v orkan, tako pozitivne in negativne energije, ki se lahko tak les, da nered, da ne boste našli! Enake skrbi in toaletno mizico. Čeprav je vse lažje: vrnitev listov med seboj in tvorijo njihovo medsebojno razmislek, in ne cunami energije, ki ga ne boji.

Otbey napad Sha

Če vhodna vrata v vaše stanovanje se razteza dolg, ozek koridor, ki ga na koncu ogledalo, in to bo nevtralizirala nastala z ravne črte negativnih Sha. Ampak, da visi ogledalo nasproti drug drugemu ni priporočljivo. In s pomočjo ogledala lahko enostavno dvojno pozitivnih čustev. Strokovnjaki Feng Shui svetujemo, da postavite pred ogledalo najljubšo sliko ali malenkosti, prikliče prijetne spomine. Pod vplivom ogledalo ti občutki pridejo nazaj, da ga znova in znova!

Vir: WMJ. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика