четверг, 22 мая 2014 г.

Feng Shui: igra se po pravilih

Pogled v vašem domu - ali predmetov, ki se nahaja v skladu s starodavnimi znanost Feng Shui? Morda boste želeli nekaj spremeniti v ozračju za najboljše. Skoraj vsako temo lahko izboljša Feng Shui, če je na pravem mestu.

Veža, garderoba

Tukaj smo relativno kratek in glavno pravilo je, da vzdržuje red, kot eden izmed načinov, kako vplivati na dogodke v našem življenju. V teh prostorih ne sme biti onesnaževanju, " scatter " (oblačila in obutev.



Spalnica

Postelja ne sme stati usgov'jamo k oknu. Noge k oknu - ni najboljša možnost, vendar v tem primeru, okna so lahko pokrite z debele zavese, ki bo ustvaril eefect steno. Najboljša možnost - usgov'jamo v zid, ne pred vrata in Okna. No, ko je postelja ima močan trdne Temelje in visoko nazaj, kot podporo in zaščito - to zagotavlja tiho in dolgo spanje. Ogledalo naj visi, tako da ne odražajo posteljo, motenj spanja.



Spalnica, ki je malo pohištva, - ne ustvarjajo nepotrebnih vogalih in ne krši pretok qi. Vendar pa so skoraj vse pohištvo je vogalih, in ne omare ne, zato, da jih poiščete tako, da koti niso bili poslani na spanje. Izberite svetle, pastelne barve, ki jih podpirajo energijo Yin in harmoničen odnos, izravnava konfliktov.

Dnevna soba, dvorana

Majhno količino pohištva, št vogalih, velike in čiste Windows omogoča, da svobodno vnesite hišno in premikanje ustvarjalno življenjsko energijo Qi. Za kavč je bolje izbrati mesto, v skrajnem kotu sobe, nazaj na steno, ki ustvarja podporo spalni kavč. Če je stol se je vrnil k oknu, poskusite, da zaprete okno zavese. Poskusite se izogniti rezanje površine in odprte police, bi se pretok Qi nenadno in kaotično.



Feng Shui pozdravlja uporabo mejnike, ki prispeva k oblikovanju harmoničen odnos, uporabite to pravilo pri dajanju slike, fotografije in druge slike in predmete, med'jer.



Harmonično vzdušje bo ustvaril, bež, Zlata, rjava, bela, pravokotne in krožne oblike - kombinacija elementov, Zemlje in Kovine, ki so med seboj prijatelji. Vse to daje občutek stabilnosti in zaupanja, privlači energijo bogastvo. Z bež in rjave barve, ki predstavlja energijo Zemlje, tudi v kombinaciji rdeče predmetov, - element Ognja za interakcijo cikel p'ATI elementi neguje element Zemlje.



Veliko ogledalo na steni, kot če razširja prostor, ki ustvarja iluzijo nadaljevanje soba in spodbujanje ugodnega vpliva energija. Svetilke lahko veliko.

Kad

Kopel je primerna barve, ki bolje v kombinaciji z elementom Vode: modra, bela, siva, zelena. Strokovnjaki pravijo, da je bolje, da ne uporabljate kopel barve Zemlje in Ognja - rjava in rdeča. Ampak, če tako se zgodi, da ublažiti nasprotja barv, ki lahko vplivajo na zdravje'th, bo pomagalo bele in srebrne barve ter predmet okrogle oblike. No, ko kopalnica je velika in prostorna, vendar ni tako pomembna kot čistočo in red.

Kuhinja

Če je kuhinja je izdelana v beli in sivi barvi, barva je Kovinski element, ki lahko vplivajo na element Ognja. Za nevtralizacijo negativnih vidikov bo pomagal elementov Zemlje: predmet rumena, oranžna, rjava. Bodite posebej pozorni na to, kako peč relativno odprte in pranje.



Office

Ne polagajte ga na mizo, da bi sedel s svojo nazaj na Windows, tako da Vam ne bo veljala za hiter pretok Qi.

Ogledala

Feng Shui svetuje, naj bodo previdni pri ogledala, da odraža naše življenje. Ogledala so last vse dvojno - dobro in slabo. Ogledalo mora biti okrogle in ovalne oblike, brez kotov. Bolje je, če je ogledalo je eno platno, in ne ločeni zrcali elementov, ki si delijo razmislek, v delu, v nasprotnem primeru je lahko projiciramo na življenje prebivalcev na stanovanje. Lahko obesite eno veliko ogledalo, v dvorani, da se vzdržijo uporabe ogledala v kuhinji in previdno izberite mesto za ogledala v spalnici. Pam'ne pozabite, da ogledalo se ne postavi nasproti vhoda ali Windows in nasproti postelje.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика