четверг, 22 мая 2014 г.

Feng Shui notranje zadeve'kuhinja

Feng Shui je starodavna Kitajska umetnost organizacijo okolici za srečo in blaginjo. To vam lahko pomaga doseči uspeh v poslovnem in osebnem življenju.

Ko sodišče odloči, da uporablja umetnost Feng Shui za vaš dom, boste razumeli, kako pomembno mesto pripada kuhinji na ravni energije, ki vam lahko posebna pooblastila, da bi dosegli uspeh v vseh stvareh.

• Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, je lokacija jedi na Splošni načrt za vaše stanovanje ali hišo. Kot nalašč Feng Shui kuhinja se nahaja v južnem delu hiše, stojalo'asani z elementom Ognja, ali Vzhod-združljivost'asinou z elementom Lesa. Iz dnevne kuhinja z njene posebne energije, ki morajo biti izolirani. Najboljši alternativnih lokacij kuhinje se šteje, da je tisto, v katerem promet ni vidna od glavnega vhoda.

• Zelo pomembno je, da ostrih in koničastih predmetov (noži, vilice) so shranjeni v zaprtih prostorih, saj so njihovi ostri koti povzročajo negativne energije žogo, ki slabo vpliva na zdravje'sem in dobro počutje članov sedmih'th.

• Pomembno je, da bodite pozorni na dobro svetlobo kuhinje.

• Kuhinji vsak dan je treba prezračevati, da od doma, so bile neprijetne vonjave, prav tako ustvarjajo negativno energijo.

• Kuhinja mora biti kvadratne ali pravokotne oblike, vendar v nobenem primeru ne trikotne, ker ta oblika šteje se, da je neugoden.

• Prednostni barve za kuhinjo so zelena, rumena, rjava, oranžna in bela. Kuhinja je najbolj izrazito elementi Ognja in Vode, tako, da bi kuhinjo v rdeči ali modri je zelo zaželjeno, saj na ta način lahko neuravnoteženo Feng Shui vzdušje.

• Da bi pravilno "push" kuhinje, je treba upoštevati interakcije različnih elementov - prvi vse Vode, in Ogenj. Ognjeno energijo "predstavlja" štedilnik, toaster, aparat za kavo. In Vodni hladilnik in umivalnik. Poskusite se izogniti lokacija nasprotujočih si elementov v bližini. To je preprosta: samo da med njimi tretje prijazen. To je lahko katerikoli predmet iz drevesa (na primer, rezanje tabela). Najboljši obliki za jedilno mizo - okrogle ali ovalne oblike. Ustvarjajo ozračje, enakosti in zaupanja med Diners. Energetski center kuhinje ni bife, kot je pogosto verjel, in štedilnik. To je v najboljšem položaju, v Osrednjem delu hiše, ki se šteje srečo in izboljšati materialne pogoje za družino.

Pravilno izbrana med'jer kuhinje bo pomagalo, da se spremeni v vir navdiha in energije: ko je harmoniji, to je veliko lažje,, da bi našli njen in osebno življenje.

Vir: www. billow. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика