четверг, 22 мая 2014 г.

Vrata art Nouveau 2006-11-02 14:49:17

Gradnja in rekonstrukcija.








Vrata v art Nouveau slog
2006-11-02 14:49:17

Poletje je tradicionalno čas za gradbena dela in popravila, in da je v tem obdobju narašča povpraševanje za vrata, proizvodnja. Ker dreves'lesena vrata v celoti nadomesti njegovi konkurenti iz PVC in drugi nadomestki, ne majhen ukrep prispeval k razvoju lokalne proizvodnje.

Ukrajinski vrata poskuša tekmovati
V zadnjih letih smo videli vse večjo priljubljenost naravnih materialov, kar zlasti vpliva opreme prostorov. Torej, Evropa dreves'lesena Okna in vrata skoraj nadomesti plastično, in tuji proizvajalci rushed za naš trg. Če pa plastičnih Oken res s Ukrajini povečala priljubljenost, nato pa, po besedah Direktorja podjetja "b " In" Stanislav Skrynnyk, vrata naših kupcev raje les - najprej gre za stanovanjske prostore. Na ta predlog vrata dovolj velika. Ti ponujajo izdelke domačih in tujih proizvajalcev. In če do pred kratkim domačem "nakovala" lahko tekmujejo s tujimi kolegi v masi segment, to je zdaj glavni ukrajinskih podjetij, skupaj z izvedbo uvoza blaga se je začela organizirati svojo lastno proizvodnjo, uporabo Evropske komponente. Je nedvomno prednost lokalnih proizvajalcev je, da se zagotovi možnost, da zagotavljajo v najkrajšem možnem smislu širši obseg.
Vendar pa, kot je o strokovnjak za razširitev podjetje za trženje "Tekko Plus Ekaterina Fialko, uvozna vrata stane med 150 in 200 eur cenejši od izdelkov domačih proizvajalcev.
V zadnjih letih se je povpraševanje za vrata proizvodnja se je spremenila, in če prej, lastniki dal prednost poceni vrata, je zdaj vse bolj priljubljena notranja vrata povprečna cena kategorija je o 700-1500 UAH. za izdelek. Namestnik Direktorja skupine podjetij "Hiša parket s sliko politike Evgeny Golubovska tudi ugotavlja, da je povečanje obsega prodaje dražjih izdelkov.

Vrata različnih
V trg kapitala so pogosto zastopane vrata iz Italije, Španije, Finske, Indonezija, Poljska, Baltske države. Prisoten, čeprav v veliko manjšem obsegu proizvodnje kanadski, francoski, nemški in angleški blagovnih znamk. Modni vrata trgu narekujejo, Italijani (Barausse, 3elle, Coolpegno, Legnoform, Tre-Piu in drugo) - so bili prvi, ki ponuditi nove oblikovalske rešitve. Cena italijanski vrata precej visoke - od 2800 in 3000 UAH. in zgoraj. Izdelki iz Španije (Artevi, Uniarte, Clemar pod pogojem, Norma, ipd.) in Finska (Viljandy, Alavus, Parma) ponavadi so a vzoren načrt, vendar so nekoliko cenejši - 2100-3000 UAH. in 1200 2800 UAH. oz.
Indonezijski vrata (Komodoor) najprej cenim material, iz katerega so izdelani - mahagoni (od 1100 do 2200 UAH. ).
Poljski (Camdenu, Porta), češka (Kronodoor) izdelkov, kot tudi vrata Litva je primerljiva cena z domačimi (200-280 UAH. ), So zadostne kakovosti in dobre kakovosti.
Cena izdelka je odvisna ne le na državo izvora, ampak tudi od modela. Najdražja vrata - trdna, so najbolj privlačna in trajne. Vendar pa je življenjska doba takih vrat odvisno od tega, kako proizvajalec, ki je skladna s tehnološkimi zahtevami, kot tudi na kakovost uporabi lepil in lakov. Zakaj kupiti drago vrata matrike je iz verodostojne proizvajalcev. Najdražja vrata iz matrike dragocene vrste lesa: hrast, meranti, kempas, itd. Kot pravilo, kot so dobavljeni izdelki ali izdelani po naročilu. Za ceno od 2500 UAH.
Ekaterina Fialko tudi ugotavlja, naraščajočo priljubljenost furnir vrata furnirane različnih vrst lesa. Navzven so ta vrata so videti kot drago oblikovanje matrike, in stane veliko manj - 1000-2000 UAH.
Proračun (170-260 UAH. ) So votla vrata (z mobilnim polnjenje). Ta kategorija vključuje tako imenovani "kanadski" vrata, ki zaradi svoje nizke stroške smo bili nekoč zelo priljubljena. Votlo vrata zahtevajo bolj previden odnos do delovanja in manj trajna.
Po Ekaterina Fialko, skupni stroški vrata proizvodnja uvoz proizvodnja v zadnjih letih se je povečalo za približno 20%, kar je mogoče pojasniti z razliko v dolar-Evro, in večje prevozne tarife. Cene domačega blaga v ekonomskem razredu ni spremenilo. Kot je za elite, s'novo stilsko področja, ki zahtevajo nakup dragih materialov, in se zvišale cene oz.

Design
Po Evgeny Goloubovskaya, na vrat, kot z drugimi elementi interior design'notranje zadeve, je moda. Tako, zdaj prednost izdelkov v modernistične slog z laconic oblike in najmanj dekoracijo. Pred kratkim povpraševanje vrata iz lesa z rožnate tone - bukev, češnja. Prvotno videz različnih kombinacij lesa in odtenki iz istega materiala. Najbolj drzne najemodajalci dobili pestra vrata, okrašena z geometrijski vzorci različnih barv. Po meri izdelana vrata z vložkom iz plemenite kovine.
Pomemben element je proizvodnja stekla. Vendar pa to podrobno, v skladu s Direktor podjetja "b " In" Stanislav Skrynnyk, v veliko primerih ne ustreza kupcem: "letos smo zavrnili pripravljen glassed strukture, ki omogoča kupcu, da se odloči, kaj je steklo okrasite svoje vrata."
VIR: Poslovni kapitala

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика