суббота, 24 мая 2014 г.

Gospodarska poslopja

Gospodarska poslopja

Če doma ni kraj za skladiščni prostor, razmislite, če se vam urediti to nekje še. Hladno in suho klet, recimo, lahko idealno mesto za shranjevanje vina kupila v razsutem stanju izdelkov, reciklira embalažo in tudi sezonska oblačila. Ko celotno prestrukturiranje hiše boste lahko ločeni spalnici, kopalnica in shramba / Pralnica. Če imate opremljen utility soba v pritličju, zraven umazane sobe boste lahko imajo umazane čevlje in drugi "ulica" stvari, ločeno od neto od "doma".

Gospodarska poslopja

Včasih lahko prilagodi za priložnostna dela okoli hiše del vsakega prostora. Tukaj Likanje prevozov v kotu sobe v praksi. Velike pletene košare in ki so zajeti z bombažno krpo likalna deska v kombinaciji s podeželja stil prostora.

Gospodarska poslopja

Odprte police, da je težko najti in dobiti prave stvari. Dobro, da imate stojalo skladišče vrste z višine-nastavljive police. Likalna deska, ki visi na steni oklepaju, in ne na tla, kjer je mogoče zlahka prevrne.

Če želite, da stvari

Obstaja veliko lepo in udobno naprave za shranjevanje, na primer premer stojala za kolesa, ki se lahko razširi kot je potrebno.

Gospodarska poslopja

Težko je precenjena priložnost, še posebej, ko je sedem'sem velik, si Pralnica posebno sobo, kjer lahko pridržite in predmete, kot so sesalnik, likalna deska in detergenti. Tako smo lahko razloži, kuhinje in druge prostore v hiši. V dobro zasnovani hiši, Pralnica veliko zaustavitev primerih, na ravno skp, ki lahko dal zložiti obleko. Tam je tudi dvojno pranje bazen steno mešalnik in stojalo za sušenje stvari pod strop.

Gospodarska poslopja

Pralni stroj in sušilni postavi v spodnji del posebne Omarice. V zgornjem razdelku, lahko obdržite brisače in čisto perilo. Ko stroja ne uporabljate, Kabinet vrata se lahko zapre.

Gospodinjski aparati security

  • Tega ne poskušajte napeljave, ali opravljajo vodovod. Uporaba storitev strokovnjakov.
  • Električne vtičnice naj bodo locirani stran od virov vlage.
  • Namestitev aparatov za okoli njih krožijo po zraku.
  • Da žica iz železa ne SMS, po spolu, namestite posebno vtičnico na višina Likalne Plošče.
  • Tla morajo biti gladka in dovolj trpežne, da zdrži teže težkih predmetov.
  • Nevarnih predmetov, kot so orodja, detergente in čistila, shranjujte nedosegljivo otrokom, po možnosti v zaklenjeni Omari. Lahko nastavite zaklepanje na vrata utility sobe.
  • Ne skimp na enostaven način varnosti. Nakup debele rokavice za zaščito rok, in očala.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика