суббота, 24 мая 2014 г.

Black & white

Black & white

V sodobnem smislu, črno-bele inter'er - to je nekaj! Te barve so povsod - na porcelan, tekstil, Ozadje, in nemogoče je, da jih ignorirajo nek šarm in karizmo.

Black & white
Črno-bela kombinacija je vedno potekala v tradicionalnih in sodobnih inter'Yeri. V to sliko, poglej blazine v primerih, za katere je znano, vzorec "Prince of Wales" in z bolj sodobno oblikovanje z karirasti "udarci zob".

Večno kontrast črno-beli spet zdaj v spektakularen način v bolj minimalistično in m'vse tipične design. Za več stoletij teh 2 barve ostala nespremenjena stilsko partnerji. Moderno, svetlo svetu, v črni in beli inter'jer daje ostalo od kalejdoskop barv.

Črne in bele barve, ki se nahajajo na nasprotnih koncih barvno paleto, tvorijo presenetljivo kombinacija. Če se 2 koncu lestvice, da bi skupaj, boste dobili največ vizualni kontrast, prijetno in zanimivo.

Kombinacija črne in bele še posebej zanimiv v geometrijskih številke in linije pohištva in opreme.

Čeprav je črno in bela modela je pogosto povezana z stroga, opremljenem inter's kurirja, da se popolnoma prilega v vsako situacijo. Priljubljenost tega trajna povezava je pripeljalo do nastanka teže tkanine, Tapete, keramični izdelki, dekorativni o'predmeti v enobarvni sheme, včasih malo zaseden z drugimi barvami. Pri načrtovanju načrtovanje celotnega prostora ali njegove ločene elemente, vedno prevzame vašem okusu in željah.

Črna in bela s črno

Black-and-white shema inter'jer se lahko uporablja v različnih interpretacij, odvisno od razmerja črno in belo. Na eni strani, ki vam je všeč svetlo, bela soba z ločenim črni odtenki, vendar hkrati si raje spektakularen inter'notranje zadeve večinoma črna, ki so označeni z belimi detajli. Seveda, poleg teh skrajnosti, lahko izberete bolj uravnoteženo kombinacijo.

Black & white
V nasprotju s pričakovanji, kopalnica, pokrita v črno ploščico, izgleda super, zaradi obilja sijoče odsevne površine in bele kadi.

Snežno bela in premog-črni so barve starkest kontrasti, na kateri se je mogoče izogniti z uporabo več m'ki, vendar ne manj elegantno variante obeh barv. Obstaja veliko odtenkov bele - od belkasta, da slonovine in smetano. Črna je tudi različnih odtenkov in naslov: barva svetlobe saje, gun metal, black lesa. Kombinacije različnih barv in teksture materiala, ki daje prostoru posebno, toplo in enostavno vzdušje.

Grafično ozadje

Če želite ustvariti inter'notranjost v črni in beli ni vedno dovolj banke bela emulzija barve in steklenice, črn lak. Poglej Ozadje bele proge na drugačen odtenek, ki so razdeljene na manjše kvadrate ali opazil. Če vam je ljubše, glasno vzorec, izberite črne in bele kocke, trakovi ali iz malomarnosti sodobne vzorec, ki spominja squiggly.

Black & white
Diskretno modernistične inter'jer v črni in beli lahko oživiti svetle barve. Ta dnevni prostor z belimi stenami, funkcija notranja oprema in tiska v črni okvirji - primer monochrome (eno-barve) razmik med'jer. Njegov strictness poudariti dobro izbrali.

Na tla izgleda zelo elegantno črno-bele ploščice marmorja. Enako nenavaden učinek je mogoče doseči z uporabo poceni materiali - vinil, linolej, keramične ploščice ali le pobarvan talne plošče pod "šahovnici". Ta tla so idealne za predsobo, kuhinjo in kopalnico.

Minimalističen inter'jer

Če želite ustvariti vzdušje miru in tišini z njo, vrgla ven nadarjenosti. Sodobno minimalistično pohištvo je preprost načrt z značilno jasno, funkcionalne oblike, ki niso obremenjeni z dekorativnimi elementi. Te lastnosti so pogosto poudaril, preproste bele stene, žaluzije na Oknih, črne in bele vinilne talne obloge na tla.

Black & white
Ta dvorana-slog glamour uteleša tipične luksuzni s obdobju art Deko. Bele stene, drevesa'leseni elementi so pokrite s črno lak, črne in bele risbe, polirani, kovinsko pohištvo, dodatki učinkovito.

Minimalističen slog praktično v prostorih, kot so kopalnice in kuhinje omejenem območju. Poceni bele ploščice ustvarja odlično ozadje za črno pribor, izdelani iz jeklene mreže, črna melamin vrata in sijoče sanitarna oprema, izdelani iz nerjavnega jekla ali beli kozarci. Vzdušje je poživljajoča, sterilno čist, primerno poslovni slog.

SIP'Aksana črno-belo inter'jer

Black & white
Barvni kontrasti - močna tehnika, ki se uporablja pri oblikovanju. Za primer, to elegantno dnevna soba, črna in temno rjava blazine so dramatičen kontrast z belo stene in m'pohištvo.

Pomanjkanje alternativnih barve v črni in beli inter'Yeri včasih šokantno. SIP'za lajšanje monotonosti bo pomagalo vsaj eno pisane podrobnosti na tleh ali na steno. Izberite nevtralno barvo naravnega lesa, ki ne bodo motili Splošne sheme. Dati sobo znak retro traja dekorativne scensko Ozadje cowherd in mandolin, sivo ali smetane ali črni barvi na belem ozadju. Če vam je všeč dizajn v različnih duha, prilepite čez stene, Časopisi na visoko kakovost papirja in zajema celotno površino Mat lakom.

Black & white
V sobi prevladuje črna in bela. Špartanska vzdušje oživela posteljnina turkizno.

Naravno toploto

Na črno-belem ozadju izgleda super, toplo naravnega lesa (hrast, mahagoni, jesen) in drugih naravnih materialov. Bele stene in črno podrobnosti poudariti, m', ki barvanje pletenih izdelkov, preproge, naravne platno, kamen in terakota. Vzdušje je poživljajo z deli, stekla in kovin, bakra, brona in gilded.

Dodatne barve

Black & white
Debele blazine s črno-bela risba in Zlate črte - lepih dodatki, v harmoniji z tradicionalnih design Ozadje.

Topli odtenki druge barve izstopajo proti črno in belo ozadje. Uporabite 1-2 svetle barve v mirnem navaden inter'Yeri. Na primer, kavč s temno oranžne tapetništvo bo vrgel glare plamena'I na celotno situacijo. Tudi najmanjši gib različnih barv, kot so vaze, roza tulipani, postane osrednja elementa. Lahko spremenite celoten videz sobo z majhno mobilni deli, kot so polaganje na mizi namesto graviranje v okvir 2 vaze, svetlo-modro steklo ali zamenjava pokrovov na blazine.

Pisane barvne sheme

Črna in bela poudarki v inter'Yeri druge barve so veliko zanimivih rešitev. Izberite kot ozadje na vse stene eno svetlo barvo - recimo, modra, in dal črno in belo predmetov: črna kovanega železa raztegljiv v 4 stolpce, črno-bele slike v ozki črni okvirji, itd., Na modrem ozadju jasno grozila črno ali belo podrobnosti. Uporabite pohištvo in dodatki, z grobo teksturo - omaro s starimi smrekami, naravne jute preproge, SIP'Aksuat okus. Postavite v belo vazo velike kopice modre cornflowers.

Black & white
Črno in belo razpostavljeno tla "šah Odbor" daje ta živahna kuhinja, ki v Sredozemski stil, končni videz.

Skoraj vsako barvno shemo, ki bodo imele koristi od bele in črne. Nekateri dekorativni detajli, kot so vdelan mize, ebenovina ali slonovine, Indijski nakit, zbiranje črno-belih fotografij, v srebrni okvirji, črno-beli rob, temno-zelena kavč, privlačne vzglavnik z aplicirano - vse lahko oživimo tudi najbolj tradicionalnih inter'jer. Predstavljajte si, elegantno dnevna soba v bledo rumene in sive barve: rumena svilene zavese, s sivo usnje oblazinjenje, Ozadje, rumena in smetano-barvni trak, nekaj fotografij na "Botanični vrt" tema črni in beli trakovi.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика