суббота, 24 мая 2014 г.

Spalnica

Spalnica

Videz spalnice in ozračje, ne more pa vpliva na kakovost življenja, saj spalnica je najbolj osebni in intimni prostor v hiši. Tukaj smo ostali in pojdi od vrveža življenja, in to določa načrtovanje in oblikovanje prostora, izbor pohištva in dekoracije. Razsvetljava v večernih urah in ponoči, morajo ustvariti vzdušje miru, in stvari, ki morajo biti razporejeni tako, da v udobje začeli vsak nov dan. Še posebej skrbno načrtovanje zahteva malo prostora, ne more biti ovira za pohištvo, ki se sklicuje na občutek kaosa. Če spalnici je hkrati urad, razmišljajo o tem, kako razdeliti te funkcionalnih področjih.

Spalnica

Primer: spalnica v modri toni

Soba v dolžniško-lastniško, ki so oddaljena od glavnih funkcionalnih področjih v hiši, je idealen kraj za miren spalnice. Tukaj Zračni okno "odpre" prostor, ki poteka dan morju sončno in svetlo modri toni stene noč ustvariti prijetno vzdušje. Vse sobe so pobarvane v eno barvo, pa v sebi skriva svojo neuspešnih razmerij. Stensko montažo Kabinet prihrani prostor, izolacija, ki bi prekinil svetle barve pohištva, tkanine in talne obloge. Priročno stenske luči zagotovi potrebno večernih urah in nočno razsvetljavo.

Mislim, da o tej

  • Koliko časa ste porabili v spalnici, čez dan? Je del soba, pisarna?
  • Obstajajo ovire, recimo hrup? Lahko prenesem spalnica v drugi del hiše?
  • Koliko ljudi bo tukaj spal?
  • Ali želite zgraditi kopalnico ali tušem le?
  • Ali nameravate sedaj ali v bližnji prihodnosti zamenjati postelji?
  • Kaj čas dneva soba je bolje osvetljen?
  • Kakšne barve inter'Yeri bi radi, da se zbudiš in zaspite?
  • Vam je všeč, da se zbudiš v temni sobi ali izpostavljene neposredni ali razpršene svetlobe? Nato dokončaj okna izbrati?
  • Kaj imaš raje: a jedrnato vzdušje in prostor ali ko se stvari okoli vas, stvari, stvari?
  • Koliko prostora potrebujete za shrambo stvari? Kaj pohištvo vam je ljubše, vgrajenega ali ločena teme? Lahko, da stvari, kot so sezonska oblačila ali čevlje, na drugi sobi?
  • Ali vam je všeč, da se glasi v postelji? Potrebujete naslednjo noč mizi in svetilka?

Spalnica

Preprosto police in Mizo polno pomol je to nišo v udobno delovno okolje. Kavč naredili, da bi glede na velikost daleč steno. Dekorativne tkanine in poslikano pohištvo, povezane s švedsko državo slog.

Comfort zone

Na sliki na desni prikazuje, kako pretvoriti temno, mrtvi spalnic v topli in sproščujoče prvotne prostore včasih traja nekaj preprostih sprememb. Prvotni dekor spalnica je hladno in žalosten. Perekrasit stene in strop so v beli, je uspelo narediti prostor lažji in prikrivanje grd vogalih. Občutek svetlobe in prostora okrepila in žaluzije, nadomestijo zavese, in dreves'Jan tla namesto preprogo daje prostoru eleganten, sodoben videz.

Spalnica

Spalnica

Novo usgov'I bedspread pretvori v posteljo v Osrednji element med'jer. Veliko original ogledalo namesto surovega oblačila so se obrnili temnem kotu. Omare za oblačila odstrani iz centra prostoru, ki doda tudi prostor.

Baby

Spalnica

Pri načrtovanju otroške sobe opozorili predvsem z oceno varnosti. Pohištvo mora izpolnjevati standarde. Soba za otroke, ki naj bodo izbrane tako, da je bila zraven v sobi staršev. Nikoli ne postavite na posteljo ali stol pod oknom in ostane na polici nad posteljo. Windows je treba zagotoviti, snaps in vtičnice, priklopi.

Otroka je treba enostavno, da bi dobili stvari. Mislim, modularne sklope, ki jih lahko spremenite v postopek za vse otroka. Nizko pohištvo - omare, škatle za perilo, knjižne police, - omogoča, da stvari, ki v otroku dostopen kraj in omogoča lažje čiščenje. Igrače in sezonska oblačila priročno, da pod posteljo, v predalih.

Razmislite o nakupu postelj, opremljenih kraj za stvari.

Za stene izberite barvo ali stroj za Ozadje. Ne dobijo odnesejo z številke: se lahko hitro dolgčas otroka, ali on jim "raste".

Uporabite vse priložnosti barvo in vzorec. Podoživite z barvo pohištva, sten in celo tla v zgornjem nadstropju.

Če dva najstniki živijo v eni sobi, ločeni ji zaslona, na primer, nizka naslonjač.

V sobi za najstnik, je treba veliko vtičnice, kot tudi funkcionalno razsvetljavo, vključno s svetlobo nad Mizo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика