пятница, 23 мая 2014 г.

Demontaža starega dvigala 2008-10-08 14:30:38

Gradnja in rekonstrukcija.

Demontaža starega dvigala
2008-10-08 14:30:38


pipe v umivalniku Olje z visoko prebojna moč z'gnumach-adapter in oreški, s katerima je pipa na lijaku. Medtem ko se je olje, ki se bo delo, prekiniti dobavo vode do pipe.
Če je potrebno, se ogreje na tem mestu plinskega gorilnika, da velikost'ublažitev koroziji, vendar pa zaviti mokro krpo sosednjih brazed'edinosti, tako kot ne stopijo na primer s spajkanjem. Bodite previdni, da ne poškodujete plastični pribor (fitingi) in cevi, in površino, z vnetljivim tla zaščito keramične ploščice. Poskusite ne priti plamen'luknje v keramični umivalnik.

Tipke za žerjave na umivalnike in kadi

To ni vedno mogoče zajeti redni matica ključ. Namesto tega uporabite poseben ključ z ukrivljeni rogovi za delo v zaprtih prostorih, pod umivalnik ali kad.


Demontaža pritrjena žerjav
Tudi po tem, ko od'enotnost cevi in oreški, lahko, da je dvigala zaljubljen v svoje mesto v okoliških premaz. Uničuje ga je mogoče enostavno veje dreves'lesenim kladivom na peclju žerjav. Clean putty ostanki korito luknje in namestite novo pipo. Če steblom, žerjavi, ki so krajše kot pri starejših, kupite poseben adapter.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика