пятница, 23 мая 2014 г.

Gradnjo bazenov 2008-10-08 14:30:00

Gradnja in rekonstrukcija.

Gradnjo bazenov
2008-10-08 14:30:00

Z gradnjo sodobnih države hiš in povečali raven udobja, ki živijo v njih privedlo do naravno željo, da bi gradnjo v bližini hiše posameznika bazen. Bazen je, da je zgrajeno kot del pokrajine, vendar so vse bolj prevzema pravi, plavanje, ki se uporablja za večino leta.


Najbolj težko so gradbenih del bazen za na prostem. V tem primeru, poleg običajnih nalog podtalnice, zaščita in preprečevanje odtok vode iz bazena (ki lahko povzroči nepopravljivo škodo v stavbah zaradi erozije tal) je potrebno rešiti vprašanja vzdrževanja odpornost proti zmrzali design. Stvar je v tem, da tudi po odvajanje vode iz bazena ulici, v debelino svoje strukture in pod keramične ploščice ostaja kapilarne vlage, ki je na zamrznitev uničiti strukture in vodi v prihodnost puščanja in nenavezanosti, s katerimi se sooča.

Bazen ponavadi izdelane iz betona, armiranega betona (najpogostejša) ali opeke. Za ležanje sklede uporabljajo težke betoni visokih znamke z hidrofobni dodatki in mehčala. Višja kot je kakovost betona, bolj zanesljivo design, vendar je pomembno, strogo upoštevanje tehnologijo concreting.

Pred proizvodnji bazenu, morate določiti, kaj je oprema, ki bo prišel. Delo vseh oprema - filtri, črpalke, števec, elementi za recikliranje vode, podvodno osvetlitev, curki vode in celo fontane, se je treba dogovoriti in v skladu z zasnovo bazena kot celote.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика