четверг, 2 января 2014 г.

Žaluzije: iz plastike za les

Žaluzije samozavestno je vreden mesto v inter'notranjost je moderno stanovanje, preseglo tradicionalne zavese, tila, zavese. Kljub temu, da je pred kratkim žaluzije (enako kot stropov) je menila, atribut, urad le inter'notranje zadeve, danes pa jih je mogoče videti na Windows spalnice, kuhinje, otroške sobe, dnevne sobe. Trg ponuja različne vrste senčil široko paleto modelov in barv. Kot bo začel žaluzije v že obstoječe inter'jer? Kaj naj bom pozoren pri nakupu? Kaj so vrste žaluzije? Poskusimo odgovoriti na ta vprašanja, bo to prava izbira.

Horizontalni aluminijaste žaluzije
Horizontalni aluminijaste žaluzije so kombinacija zanesljivost, funkcionalnost in uspešnih rešitev za interior design'jer. Enostaven za nego in izkoriščanja, ki so neizpodbitne prednosti za namestitev aluminijaste žaluzije v vse sobe. Široka barvna lestvica omogoča, da uspešno dvigni barve žaluzije za vse inter'jer. Horizontalni aluminijaste žaluzije so narejene iz trakovi iz aluminija trakovi širine 16-25 mm, pobarvane v različnih barvah posebne okolju prijazne barve, odporne na učinke sončnega sevanja in temperature na spremembe.

Rolete iz lesa
Rolete iz lesa je izdelan po sodobnih inter'karieri toplejše in prijetno. Manpower drevo - zastavi mirno in dobro počutje. Te žaluzije lahko čudovit okras Kabinet in dnevna soba, ki jim daje poseben slog. Lamellas širina dreves'les žaluzije lahko 25-50 mm Ponudniki ponujajo popolno zbirko odtenki dreves'lesene rolete - od svetlobe, bukev, da mahagoni.
Drevesa'lesene žaluzije so narejene samo iz posebnega lesa in prekrit s plastjo zaščitnim lakom, ki zagotavljajo trajnost in poveča odpornost proti bledenju v soncu.
V kombinaciji s zavese in zastori dreves'lesene rolete se odlično prilegajo v najbolj prefinjen inter'jer. Horizontalni dreves'lesene rolete so kot nalašč za dekoracijo Vodja pisarne. Drevesa'lesene žaluzije s široko letvic 25 mm videti najboljše na Okna in vrata so majhna območja.

Roller blinds
Nov sistem je valjani zavese, namenjeni za vgradnjo v plastičnih, aluminijastih in dreves'lesena Okna Evropski standard, z minimalno globino zvara 6 mm Zahvaljujoč posebej razvit sistem zapirala Rollo je nameščena blizu stekla, ki tvorijo okno celoto.
Prednosti novega sistema, ki jo je mogoče pripisati njeni sposobnosti, da se enostavno namesti na okno. Hkrati njegove mehanizma za nadzor in pritrdilni elementi so trdno zaprte strani zajema, skladnega oblikovanja s polje.
Ravno stranski vodniki preprečujejo povešanje platno, ko je krila nagibni, skriti pomanjkljivosti rezanje krpo in odpravo vrzeli na obeh straneh tkanine, ki, v primeru motno tkanine, ki omogoča celoten blackout objektov.
Nadzorni sistem, ki omogoča, da se ustavi platno v zgornji in vmesnih položajih brez stori verigo na vratih. Aluminijasta spodnja plošča z pečat je omejeno na platnu brez firmware.
Roller blinds - zanimiv element med'sodobno notranjost prostorov. Omogočajo vam, kako popolnoma osamiti prostor iz sončne svetlobe in zamenjajte običajen zavese. Različne barve in teksture tkanin, ki jim omogoča, da se odlično dekoracijo za vsako inter'notranjosti stanovanj in pisarn.
Krpo valjani zavese izdelane iz tkanine s posebnim anti-statični, prah in protibakterijsko impregnacijo.
<
Vertikalne žaluzije
Vertikalne žaluzije iz plastike in aluminija, ki izpolnjuje najvišje zahteve za sterilnosti, so odporni na prah in sončne svetlobe, enostavno v odhodu, so zanesljivi v delovanju. Te žaluzije so idealna za prostore z visoko sanitarne zahteve. Značilno zmogljivosti, je popolnoma prekriven in togost lamels, ki vam omogoča, da ustvarite izvirno zasnovo Okna in stene.
Vertikalne žaluzije iz prozorne plastične različnih barv lahko ustvarimo tudi v zaprtih prostorih, m', ki difuzne svetlobe.
Vertikalni jalousie - najbolj zanimivih rešitev za ustvarjanje edinstvene inter'jer. Multi-funkcijski management mehanizem za učinkovito uravnavanje svetlobe tok, ki ustvarja v prostoru edinstven učinek m', ki razpršene svetlobe.

Senčila", tkane les"
Tkane les že dokazano je, po vsem svetu. Njegova ljubezen do uporabe oblikovalci za notranje zadeve''erov. Senčila", tkane les" imajo funkcijo lepo v kombinaciji s tradicionalno pohištvom in modernimi odločitve. Tkane lesa poudarja eleganco in stil poslovanja med'jer.
Posebnost teh žaluzije so letvice. Narejeni so iz dreves'leseni trakovi debeline 5 mm, horizontalno in posukanega prej. Širina lamella 127 mm Načelo delovanja in obliko rolete", tkane les" ne razlikujejo od standardnih navpično. Žaluzije so izdelane iz naravnih in ekološko čistih materialov.
Senčila", tkane les" je pred kratkim z'pojavil na trgu in so zelo priljubljena pri oblikovalci inter'jer.

Harmonika-naguban žaluzije
Harmonika-naguban žaluzije je dobra alternativa za običajne horizontalne in vertikalne žaluzije, ki daje sobe je strogo formalno.
Zahvaljujoč širok barvni razpon uporabljenih tkiv in sposobnost prilagajanja na kateri koli obliki okno harmonika-naguban žaluzije uspešno prilega v katerokoli sodobnega inter'jer in šel tudi z tkanine, ki se uporablja za okrasitev Oken. Poseben sistem ne omogoča platno odstopajo od naklon površine odprtin. Naguban žaluzije se lahko uporablja doma in v javnih zgradbah.
Naguban žaluzije so še posebej uporaben, če Okna so neustrezno oblikovani ali nagnjena, na primer steklena streha v zimskih vrtov.
Obstajata dve vrsti nadzora s naguban žaluzije: a vrv in priročnik. Vrv nadzor - dviganje in spuščanje slike izvede s pomočjo vrvi za upravljanje. Ročno upravljanje - dviganje in spuščanje slike izvaja s pomočjo ročice, ki je določen na premično streho.

Roman zavese
Razlikovalni element Rimske žaluzije je, da platna zavese, pritrjena na greben, s pomočjo tako imenovane "lepljive". S pomočjo kabel tkanine, ki gredo v m'gub in se lahko določi na katerem koli želeni ravni, in izolacijo iz sončne svetlobe se doseže z različno gostoto materiala.
Zasnova, značilnosti Rimske žaluzije ne dovolite, da se ohrani celovitost tkanine gube, ampak to doda dodaten čar, ustvarja učinek svetlobnimi valovi in povzroča Združenje z žametno sezone na priljubljeno letovišče.
Polet oblikovalec mislil, lastniki Rimskih zavese praktično neomejeno - dolgočasno ali iz mode tkanina je enostavno odstraniti in visi drugega, bolj nujnega, in, ki imajo na razpolago več garniture, zavese, jih lahko spremenite, da "zima" in "poletje", "dark" in "Sončni", itd.,

Žaluzije roll
Žaluzije roll postaja vse bolj priljubljena. Narejene so iz prtov različnih sestava: bombaž in svila z prah-dokazilo, impregnacija, polimer tkanine materialov, lightproof krpo.
Žaluzije roll za enosmerni in Zračni Windows. V mansardi varianta roll žaluzije so lahko nameščene v posebne reže. In če je to lightproof krpo, dosegla sto odstotkov Svetozara.
Žaluzije roll kombinacijo estetske in funkcionalne lastnosti optimalno. So kompaktno, praktično, popolnoma v kombinaciji z zavesami. Velik izbor barv, vzorci, teksture tkanin, ki bo okrasite vsak prostor. Lahko spremenite dolžino roller blinds zaščititi vaše stanovanje pred sončno svetlobo ali ljubopitljiv oči, ali za odpiranje poti za sveži zrak in m', ki svetlobo.

    Oblikovalca svetovanje
  • Tudi najmanjše okno se bo pojavilo večje, če krila pobarvan belo.
  • Žaluzije bo "razširi" okno in bo odvrnilo pozornost od svojih neuspeh razmerjih in majhnosti. Vizualno poveča velikost okna dolgo zavese na tla. Če bodo še enkrat zapri in del stene, vizualno povečanje in širina okna.
  • Preprosto pelmet, kot cornice nad oknom, kakor je blizu zgornje meje osredotoča pozornost in tudi ustvarja iluzijo višino.
  • Velika Okna. Čeprav je v naših razmerah je precej redka situacija, je vredno razmisliti. Velike, še posebej vitražni Okna, je najbolje, da se zavesa preprost nevsiljiv'Slivki tkanin. Medtem ko izogibanje tkiva z majhno slika: na veliki ravnini okno se bo videti smešno. Dobra rešitev pri izdelavi velikih Oken je uporaba najbolj pogosta senčila.
  • Preveč velike in kompleksne draping pogled grdo in okoren, še posebej v manjših krajih. Čas precej enostavno rešitev morda videti elegantno in stilsko.
  • Če zavese v vaš dom dolgo in zaprite radiatorje, ne bi jih na podlago, da se tako ne prepreči ogrevanje stavbe.
  • Pri pripravi polje pam'ne pozabite, ne samo o slog inter'notranjost, ampak tudi namen soba, količino naravne svetlobe čez dan in temperature v prostoru.
  • Če je okno svoje sobe obraz Jugu in v toplo sezono pride do pregrevanja prostora, uporabo več tehnik izvedbo okno. Na primer, vstavite zavese na tesen obloge z žaluzije ali zavese, ki vam omogoča, da prilagodite intenzivnost svetlobe.
  • Svetlin zahtevajo tanko palico cornice med stranske stene, okna niše, in balkonska vrata, draped premikanje zavese, ki se lahko raztegne v kateri koli višini tako sprostiti hodnika.
  • Popolno obleko, Windows dragulj: robu, bonitete, dekorativni rese in festoons, zavite vrvi, trakovi, loki njihov dolg seznam se lahko nadaljuje. Poskusi, da ne izgubijo v različnih pribor in boljše zaupanje izkušenega mojstra, ki bo lahko naredite vaše okno je dekoracija pozornosti, ki jo zasluži.

Yan Nemirovich

Vir: Stavbe Sezona

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика