среда, 29 января 2014 г.

Namestitev kanalizacijskih sistemov, hitri zač 2009-12-01 11:17:49

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev kanalizacijskih sistemov, hitri zač
2009-12-01 11:17:49

Ravnanje z odpadki v večstanovanjski stavbi je potrebna za ogrevanje. Brez dobro načrtovane in kanalizacijski sistem obstoj sistema oseba v sobi ni mogoče ime udobno. Vzpostavljen sistem kanalizacije je skrb strokovnjakov, zato, načrtovanje in namestitev, je bolje, da zaupa strokovnjaki na tem področju.

kanalizacijske cevi



Polaganje Kanalizacijskih sistemov se izvajajo v začetni fazi izdelave, zato je najboljši čas za premislek in da se obrnejo na strokovnjake.

Kanalizacijski o delijo v dve glavni fazi:
Obloge zunanjih komunikacijskih sistemov canalization
o notranjih komunikacijskih sistemov canalization

shema kanalizacije



Obloge zunanjih komunikacijskih sistemov canalization, je v namestitev greznic in čistilnih napravah, oprema za kanalizacijskega črpališča in namestitev kanalizacijskih in odvajanje v kanalizacijo.

O notranjih komunikacijskih sistemov canalization, seveda leži v distribuciji Kanalizacijskih cevi okoli stavbe in vgradnja vodovodne. Običajno za cevi se uporabljajo litega železa, cevi, vendar so pogosto uporablja in napredne tehnologije, ki se ne veljajo do hitrega poslabšanja.

Zdaj pa se bomo osredotočili predvsem na namestitev interne kanalizacijske sisteme.

Namestitev kanalizacijskih zlasti montaža notranje Kanalizacije omrežje se izvede z uporabo cevi iz železa ali plastike. Vgradnja horizontalnih cevi iz sprostitev cevi, proizvedene v prostore, ki so v uporabi, iz tal v tleh. In v neraziskanih področjih, zgoraj tla ali na strop, s pomočjo standardnih vijakov uporablja za vodo cevi. To ni priporočljivo, da naredite strani-roko na eni od d-pad, ker cevovoda, ki je pogosto zamašen ob sotočju potokov. Priloženo vstajajo ali spremeni bolje, da ne z zavoji na 135 stopinj. . V horizontalne razdelke, namestite očistite ali popravke za odpravo blokade. Čiščenje nastavite na začetku prodajnega območja. Na nadzemnih vodih, ki bi stropa, komplet za čiščenje, ki se pojavljajo na zgornjem nadstropju, in na tleh tem nadstropju je nameščen izstopna odprtina.

Običajno oporniki, ki jih navpično vzdolž stene ali v gube. Premer vstajajo ne v projekt. Oporniki krepjat stene s pomočjo objemke, ki prihajajo iz vtičnice ali kljuke. Položaj dvižni vod preverite na plumb. Horizontalni perekidka dovoljeno le v redkih primerih kot izjema. Za čiščenje vstajajo v njih vzpostavi revizijo, v pritličju ali v zgornjem nadstropju.

risbe sanitarij v stanovanju



Linijskih jih z predsodkov proti dimnikov, vgradnja je opravljena po vgradnji potrebno riser. Skupščina bo tees ali seka na vstajajo v smeri sanitarni aparati. Montaža linijskih je narejen z upoštevanjem pogojev, ki so bile ugotovljene med polaganje horizontalne cevi.

Na isti podmornica ni dovoljeno priključiti sanitarne naprave, ki so nameščeni v različnih stanovanja v istem nadstropju. Povezave so iz več tla ali obesili pod strop v spodnjem nadstropju. V prostorih z visoko sanitarno-Greentech ali estetske zahteve linijskih ležala v utorov v stene, tla ali pokrit z okrasni ornamenti.

z uporabo plastičnih cevi, ki so proizvedena v skladu s pravili in zahtevami, ki se uporabljajo za namestitev vodovodnega omrežja. Namestitev kanalizacije z uporabo plastičnih cevi, ki so proizvedena v skladu s pravili in zahtevami, ki se uporabljajo za namestitev vodovodnega omrežja.

VIR: http://www. stroymart. com. ua

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика