суббота, 25 января 2014 г.

Višina namestitve vtičnic in stikal od tal.

Višina namestitve vtičnic in stikal od tal.

0%
1241


Višina namestitve vtičnic in stikal s tal je lahko poljuben. Najbolj pomembna stvar je, da se počutite udobno. Tako imenovani Evropski standard, na katerega odklopniki mora biti nameščen na razdalji od tal, 90 cm, in vtičnice 30 cm, ne obstaja. Prav taka lokacija je zelo priročno v uporabi v stanovanjskih območjih. Kaj je dogovor s posameznih situacijah, kako in kje je primerno za postavitev vtičnic in stikal.

Montaža vtičnice.

Najprej se odločite, če boste položili električni aparati. In iz tega kraja, vtičnice. Če je TELEVIZOR, ki visijo s stropa, je to potrebno in v stropu za njega, da bi vtičnico. Enakem položaju in ekstrakcijo v kuhinji. V kopalnici vtičnice bo lažje v ogledalo. V kuhinji je vtičnica mora biti nameščena nad delovno površino približno 15-20 cm. Enako postavitev vtičnice primerna za Mizo.

Montaža vtičnice

V vseh drugih primerih je bolj priročno, da se vtičnico na oddaljenost od tal 25-30 cm. In namestiti v isti sobi, za najmanj štiri vtičnice, eno v vsakem kotu. Ne bo nikoli odveč. Kaj pa, če želite spremeniti vzdušje v prostoru?

Namestitev stikala.

Stikala v stanovanjskem območju priročno, če želite nastaviti razdaljo od tal 90 cm. Vedno so namestiti, v nasprotni smeri, v katero smer vrata odpre. Z eno roko je odprl vrata, in drugi pritisnete gumb za vklop. In s tem postavitev ne potrebujete potegnite roko gor.

Nameščanje wynikach

Članke na temo:

  • Vezalna shema vaclavem stikalo
  • Merske enote trenutno
  • Napeljave, v nadstropju
  • Kako meriti multimeter
  • Ozemljitev v zasebni hiši, tla vezja zaščitna ozemljitev

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика