воскресенье, 26 января 2014 г.

Vrste kladiv

Celotno zasnovo kladivo

Kladivo je udarne instrument, ki ima pogled na majhno kladivo, ki se uporablja za zabijanje žebljev, uničenje predmetov, itd. Zgodovinarji priznavajo kladivo eno najstarejših orodij, ki jih ljudje uporabljajo pri svojih dejavnostih.

Za design, vse vrste kladivo sestavlja glavni del, ki je kompaktno maso, ustvarjen iz trdnega materiala, običajno kovina. Ta del kladivo, ki je namenjen, da bi ga zadel nekaj, in najbolj ostala unde.

Drugi del kladivo je sestavljen iz ročaj, ki se nahaja presenetljivo del oblikovanja. Kladivo ročaj se lahko narejena iz lesa, kovine ali plastike. Načrt to orodje ročaj je potrebno za lažje risanje piha in za izvajanje večji učinek kladivo.

Vrste kladiv po obliki

Danes za različne vrste dela, ki se štejejo, da uporabite različne vrste kladiv - v obliki in velikosti. Med sodobnimi modeli so običajno naslednje vrste kladiv:
1. Slesarny kladivo. Načrt vsebuje dve različni vrsti Boykov: gladko in zožuje. Metal hammer, ki ima oster konec, je univerzalni kladivo, ki se lahko udobno in kakovostno, da rezultat zelo tanke nageljni.

2. Joiner je kladivo. To kladivo, ustvarjenih z razraslih rep, ki je zasnovan za enostavno umaknili nohti. Uporablja se tudi v kamna dejavnosti: obdelava vogalov in robov z uporabo bit - to bi's kladivom.
3. Mallet tolkala del m'kaj materiala. To orodje je nujno potrebno pri delu z zelo občutljive dele. M'kaj dela kladivo je lahko izdelan iz gume, najlon vodi ali bakra. Modeli so lahko opremljeni z zamenljivo glavo, kar je zelo priročno. Te vrste kladiv precej pogosta v vsakdanjem življenju, kot upogljiva glavo orodje, ki vam omogoča, da vklopite proces gavel v procesu m', ki sadhane podrobnosti v materialu.

4. Kladivo z "nevihte". Takšno orodje je delal dobro v vseh tesarstvo: kladivo z "nevihte" hiter in enostaven način, da rezultat v drevo velike nohte, in nepotrebne - težav, da potegnite nazaj.
5. Kladivo z zarezo na napadalec. To orodje je uporabno za to, tesarstvo.
6. Iz Kijeva. Orodje je krog ali ostrimi glavo, ki je običajno pridobljena iz bukovega ali drugih listavcev. Kladivo-kladivo odločil za uporabo pri vožnji v les dleta. Priročno, da iz Kijeva, za razliko od kladivo s kovinsko glavo, ki ne poškoduje ročaj dleto, ki so narejeni iz lesa.

7. Pepe. Je kladivo, ki je značilno obratno sorazmerna mehanizem delovanja. Glavo ima dolg ročaj in sledgehammer, ki ima široko glavo. Ta vrsta kladivo omogoča, da bi dobili strel zelo velike sile, ampak v uporabi gume kape da se izognete poškodbam m'vse materialov.

Vrste kladiv za funkcionalnost

1. Kladiva-tace. Te vrste kladiv funkcija, ne le od nohtov in odstranitev njih. Na hrbtni strani teh instrumentov je dve ukrivljen loki, spominja na puller.

2. Kladiva-kirochki. Te vrste kladiv na račun majhnih krogih, ki je na zadnji orodja za obstoyat kamni, ploščice in lesa. Kot pravilo, kladiva-kirochki so tesarji, bricklayers in polagalce. Modeli se razlikujejo v velikosti in področjih uporabe.
3. Kladiva s kladivom nazaj. Orodja, ki Boyko in so namenjene za joiner proizvodnje. Boiky, se lahko razlikuje - ozek, razraslih, kvadrat.
4. Kladiva, namenjen za delo v breztežnosti. Ne odklonijo off na vpliv, kot svoje votlo glavo polno težkih kovin olja.

Bodite pozorni na raznolikost sodobne vrste kladiv in izberite tistega, ki najbolj primerna za vaše delo možnost.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика