среда, 29 января 2014 г.

Preoblikovanje vrt 2008-11-19 14:06:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Preoblikovanje vrt
2008-11-19 14:06:59

Preoblikovanje vrt

Ozadje


To rednem vrtu območju približno od 120 m2 je bila zlomljena na več kot pred 20 leti. Na obeh vzdolžnih straneh so običajno cvetoče grmovnice, kot so Fortetsia, weigela, in dogwood in varovanje TUI višini približno 3 metrov Za dve kotov parcel so bile nahaja rdeče slive z nenavadno listi temno rdeča in joka, willow veje na tla. Obe drevesi, ki so bili dobro zrasla in zdaj dosegla višino nekaj metrov. Med njimi je bilo gosto zasajenih s konvencionalnimi pojedel, ki se je razvil v preteklih letih iz ohrovt višina 20 cm, vitek dreves. Pod drevesi, na žalost, je močno stanjšani, tako ne bi mogel služiti kot zanesljivo zaščito pred radoveden oči. Eno od dreves, ki so padli v nevihta, poškodbe ograjo iz kovinske mreže. V središču vrt je precej redkih travnik z simbola " scatter " (Božična drevesa v loncih. Ujel oči, vrat za vrt oprema kasneje stavbe, ki se nahaja v nekoč zeleni vrt.

Re-načrtovanje vrta


Z padcu enega največjih naftnih jasno: morate ustvariti nov, popolnoma drugačen od starega vrta. Kot nizko žične mreže ograjo na koncu parcele postal star, vendar še vedno poškodovan, je samo vzel iz te strani. To je povečal prehod, in s'je prostor za delo na re-načrtovanje vrta. Prvi korak je odstranitev grmovnic in živih mej, ki je zdaj izkazalo, da je nepotreben. Nato v višini približno 150 cm so podrta smreka. Kovčki so bili narežemo na majhne koščke in jih v posodo za dreves'lesnih odpadkov. S kopanjem korenine, da nered, ne želimo se odločili, da bi videli, kaj bo čas pokazal. V štorov in zavit zimzeleni bršljan, in se spremenila v lepo zamenjava ograje. Na levi strani vrta so bile odstranjene, vse brez vidnih grmičevje, žive meje iz thuja in modro smreka, skupaj s koreninami. Tako je ostala grmov in dreves, za Seth nastala v prostem prostoru, ki je prejela dodatno priložnost za nadaljnjo rast. Ta dela so bila končana v dveh vikendih.
Potem je bil drugi fazi obnova: gradbena dela. Potekale od pomladi do poletja. Po dogovoru z našim sosedom na desni meji parcele še vedno hedge TUI nadomesti z ograjo iz lahke lesene ograje višina 170 cm na obeh straneh, zasajene v redu v'trto. Kot rezultat obeh sosedov zmagal: imam več prostora v relativno majhnem območju. Na nasprotni strani vrta, ki je določila enako ograjo višine 150 glejte ki je kasneje bila tudi prekrita z plezalne rastline. Ker na tej strani sosedov zaščito pred radoveden oči raste bil na njihovi strani grma, ograje bi lahko storili več nizka.
Zaradi namestitev dveh ograje vrtu blizu hiše so postali kot teras. Od tam se odpre čudovit pogled v daljavo, poudarjena z visokimi drevesi v kotih mesta, tako da je vrt, kot je v okvirčku.
Skupaj obračuna se določi z osi, ki poteka od teraso proti zadnjemu delu vrta. Os predvideni dve vrsti materialov: tlakovana z granitna in lesna skladbe. Okrogla ploščica, obložene z granitnih kock, trajne, in na drevesih'leseni skladbe, ki so narejeni iz rdeče cedre, za varnost pri hoji je, ki jih je corrugation.

Tlakovana trgih so zasnovana z velikim premerom, kot so namenjeni ne le hoditi, ampak tudi za počitek in dajanje okrasne posode. Večina spletnih mest utopil v globino odra, ki je omogočil, da bi v celo in ravno vrt dodatne raznolikosti. Drugi o'predmet, ki pritegne največ pozornosti, je vrt, hiša, čar, ki le poudariti dve majhen ribnik.
Med delom je bila obnovljena in je nameščen na zadnji strani vrtno ograjo iz žične mreže. S sosedom na desni še vedno potegnil žice, ki je bila ostala do takrat, ko ste se umirijo novih nasadov.
Preoblikovanje vrt - do načrt vrta
Preoblikovanje vrt - do načrt vrta 2

Preoblikovanje vrt, po načrtu, vrtu

Temno, poraščena z grmovjem in drevesi vrta je bil to navaden vrt 120 m2 za sanacijo. Izpolnite vrt s svetlobo in zrak, posekali vsa drevesa, razen joka, vrba (3) in rdeče slive (4). Odstraniti vse grmovja, razen hazel (1) in buddley (2). Ta je oblikovala kraj za spletna mesta, tlakovana z lesa in granitnih kock, in dva majhna rezervoarji (5) ne daleč od vrta. Drevesa'lesene talne obloge jih v medsebojno pravokotnih smereh, ki prinaša določene lupinico in raznolikost ravne osi, ki se konča krog klopi v granit.
Na desni in levi se meja parcele v ospredju za plezanje rastlin nameščen dreves'Yana Ozadje različnih višinah pod pogojem, da bi za zaščito pred radoveden oči. Ozadja pokrita s pergolo. Levo:
6. Zimzelena kovačnik (Lonicera x henryi)
7. Kovačnik (Lonicera x heckrottii). Kot tudi pravico, in na vrtu hiše:
8-10. V clematis {Clematis montana "Rubens",

Clematis "Lasurstern", Clematis "Madame Le Coultre"). Lepe barve in lepe oblike, bi vrt rescheduled cvet postelj, oblazinjena na obeh straneh osi. Ko so pokriti z cvetoče rastline. Na levi strani je glavna pozornost je posvečena rose in povezanih rastlin:
11. Klubova vrtnice "Lapponia" roza
12. Klubova vrtnice "Regensberg" belo-roza
13. Klubova vrtnice - "La Paloma" bele
14. Ruševje (Pinus tide, ssp. pumilio)

15. Salvia nemorosa "Mainacht")
16. Lammergeier (Caryopterisx clandonensis "Nebeško Modra"
17. Funke (Hosta crispula)
18. Sibirski travnik iris {Iris sibirca "Cezar")
19. Krvavo loosestrife (Lythrum salicaria)
20. Zlati loosestrife (Lysimachia punctata
21. Atmosferi (Matteuccia struthiopteris)
22. Kalina {Viburnum opulus "Compactum")
23. Hlačnice (Alchemilla mollis)
24. Kitajski trsa (Miscanthus sinensis "Silberfeder")

25. Ivy smreka Penkov, posek v višini približno 150 cm; pred njimi, zasajene z bogato Spiraea (Astilbe japonica)
26. Raskidistogo vejice (Adiantum pedatum)
27. Kavkaški forget-me-nots (Brunnera macrophylla)
28. Velikan šaša (Carex pendula)
29. Krestovsky (Ligularia przewalskii)
30. Bergenia (Bergenia cordifolia)
31. Rudbeckia (Rudbeckia fulgida, vrste sullivantii "Goldsturm")
32. Jesenskih Aster (Aster dumosus)
33. Je jakobova lestev (Polemonium caeruleum)

34. Sončnično (Helianthemum hibrid "Tukaj")
35. Plazeče Phlox (Phlox subulata "Moerheimii")
36. Pero trave (Stipa barbata)
37. Palček iris (Iris germanica) in širjenje laikmenu (Saxifrage x apiculata)
Preoblikovanje vrt
Zaokroži sledenje in načrtovanje, ki upošteva bližnjega vrtu, tudi na majhno ozki strani ustvarjajo vtis veliko prostora

V 2-3 letih je žica odstranjena, in zdaj zadnji del vrt se razteza na grmovje soseda plot.
Po temeljitem tal tilling in setev v juniju "zeleno gnojenje" v začetku septembra, je bil na vrsti tretji fazi deluje na re-vrt - sajenje.
Najprej so bile zasajene v'plezalne rastline v ograjo in okoli štor, nato grmičevje in končno, trajnic. Z vrtnicami čakal do konca oktobra, vendar je sajenje trave in vejice je bila preložena na pomlad, ker je v tem času so, kot izkušnje kažejo, najboljše rastline.


Potem je prišel končni fazi: čakati. V prvih dveh letih, zasaditev več pomoči enoletnice, ki so bile zasajene v vrzeli med grmovje. In samo po tem, da enakomerno zelena, močno poraščena vrt spremeni v nekaj razkošno. Zdaj je okrašena z vrtnicami in trajnic z bujnim zelenjem, in od pomladi do pozne jeseni, v njem prijetni za oko različne sezonske rastline.


Vir: http://ibud. ru/


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика