воскресенье, 26 января 2014 г.

Oblazinjenje - največja šibkost v m'pohištvo

Oblazinjenje - največja šibkost v m'pohištvo. Povedali vam bomo, o preprostih pravil, ki skrbi za tapetništvo, kako shraniti tapetništvo, kako za čiščenje oblazinjenje iz sok, pivo, kava, čokolada, vosek, vino, kri, žvečilni gumi.

1. pravilo. Nikoli izbrisati blago za oblazinjeno pohištvo in prevleke v pralnem stroju. In ne, da se posuši s sušilcem za lase ali sesalcem.

Pravilo 2. Ne odstranite trim preveč pogosto. Skupaj s prahom je sestavljena skozi majhen kup. Zaradi tega, tapetništvo hitro izgubi svojo kakovost in ne more voditi notranjega polnila.

Pravilo 3. Pri uporabi odstranjevalci ne uporabljajte kemičnih čistilo neposredno na tapetništvo. Bolje postavite kos tanke zadevo.

4. pravilo. Ne veljajo na tkanine, skupaj več različnih pjatnovyvodjashchego sredstev.

Pravilo 5. Po predelavi dati možnost, da se naravno posuši. Vse, kar lahko naredite, je, da bi dobili mokro mokro površino s krpo.

To je Splošno pravilo, nego tapetništvo m'pohištvo. Ampak od vrste madežev odvisno od tega, kako in kaj je treba očistiti. Nekatere točke so ne trpi, čiščenje z vodo, drugi pa, nasprotno, suho način ne Boste premagali.

Kava. Seveda, skoraj vse, kar smo nekoč imeli razlila kave na vaši najljubši kavč. Vendar ne izgubljajte čustva vojne. Kavni madeži na izhod enostavno. Okužene površine je treba ravnati bar mila, nato obrišite z vlažno krpo in pustimo tkanine, da se posuši.

Sok. Ta pijača je na tapetništvo tako pogosto, kot je zgoraj kave. Vendar za čiščenje madežev od njega težje. To je potrebno za mešanico amoniaka in kis, dal rešitve na kraju samem in dati možnost, da se posuši.

Rdeče vino. Splošna napaka, ki madežev iz rdeče vino, se ne prikaže. Obstaja eno čarobno, vendar prosaically enostavno orodje. Madež mora potresemo s soljo in pustite dokler se ne bo absorbirajo vina. Ko tkanine bo suho, sol, se lahko odstrani s sesalcem.

Pivo. Spot je treba ravnati kos mila in suho krpo. Nato pripravili rešitev, 2 žlici kisa in 1 liter vode, jo položite na madež, pustite stati nekaj časa. Nato sperite s čisto vodo in suho.

Žvečilni gumi. Drži žvečilni gumi tkiva za čiščenje zelo težko. Tukaj je eden izmed najlažjih načinov. Na zaljubljen gumi dal kocke ledu (v plastično vrečko). Nato strganje ga s topim predmetom. Po tem tkanine je treba obravnavati z metil alkohol.

Kri. Krvni madeži se pojavijo zelo preprosta. Glavna stvar tukaj, hitro ukrepanje. Če krvi ni imela časa, da se posuši, nato pa ga je spere s hladno vodo.

Čokolada. Če Ste uničuje tapetništvo čokolada, morate pripraviti milo rešitev in toplo vodo in sperite jih na kraju samem. Za suho krpo bi seveda.

Vosek za sveče. Počitnice, sveče na mizi - vse to je v redu, če se vosek ne kaplja na mizi-tkanine, preproge ali tapetništvo kavč. Težaven proces odstranitev voska s svečo s tkivom, vključuje več faz. Prvi je uničenje utrjene vosek. To mora biti zdrobljenih na kose in sestavi sesalnik. Drugič, odstranitev madežev, ki bo nedvomno ostanejo na tapetništvo. Za ta namen je treba, da dajo na to kos blaga, napkin in železo vroče železo. Nato postopek trichlorethane ali sredstev za deducing za madeže. Da se naravno posuši.

Marmelada, marmelada. Na madeže je treba uporabiti za rešitev milnico in kis. Po sušenju krpo za pranje iz toplo vodo in še enkrat, da se posuši.

Maščobe, olja. Liberally potresemo s soljo in pustite, da se vpije, odstranite ostanke suho gobo, nato pa z mokro gobo v alkohol in nežno DRGNITE madež.

Čaj, kakav. Za zdravljenje mesta rešitev kis s pralnimi sredstvi.

Vir: dom. ngs. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика