вторник, 28 января 2014 г.

Stene fantazije v pediatrične

Moje mnenje je, otroška soba v hiši, je ena izmed najbolj toplo, prijetno mestih v hiši. To je, če smo dal vse naše ljubezni, ljubkuje in nego. In to ne preseneča! Nič ni lepšega in bolj neverjetno kot svoje otroke, da se nam bo vesel, vsako minuto. In seveda, da vsak starš želi ustvariti za vašega otroka najboljše, lepa soba na svetu. Vem, da je to iz moje izkušnje. Kljub temu, da moj fant je preveč mladi imajo svojo lastno sobo, moj mož je že razmišljanje o tem, kako najbolje opremiti. Namenjamo veliko pozornost stene. Rad bi, da bi jih ne samo svetla, barvita in "gospodarsko".



Če tudi vi iščete hitro in prilagodljivo rešitev za otroka med'notranje zadeve, upoštevajte, stene decals je za otroške sobe. Te poceni v ceno kulise bo ustvarjanje na temo ali motiv, ki ga je mogoče spremeniti ali posodobiti v nekaj minutah. Te tako imenovane prožnost in sposobnost, da se hitro spreminjajo, še posebej pomembno za otroke, saj inter'jer sobe lahko spremenite večkrat kot otrok raste.

Stenske nalepke za majice za otroke

Z boom "to storite sami doma okraski" na greben priljubljenosti je preprosto, splošno na voljo stenske dekoracije in vse vrste opreme za njih. Prej, glavna izbira za zabavo stenske grafike otrok, ki so bili ročno barvanje ali pleskanje matrica freske na steni. Seveda, kaj je z roko za svojega otroka (in morda celo z it) bo prineslo veliko veselje in ponos za vas in vašega otroka. Vendar ne vedno smo sposobni. Za tiste, ki po naravi ni umetniške narave, ali preveč zaposlen, je to pomenilo, da bi morali najeti dekorativne umetnik, oblikovalec. In to ni poceni in lahko postane pomemben vpliv na družinski proračun. Stenske nalepke - hiter in poceni način, da bi otrokovo sobo, in sicer stene vrste drago strani naslikal freske.



Trenutno na voljo dve glavni vrsti stenske nalepke za majice - Sampras in prilepi. Te možnosti so naprodaj v tematskih sklopov z neverjetno grafiko, različnih oblik in velikosti. Obstajajo tudi samolepilne meja za Ozadja, ki bo dodal čar, da vsak otrok, med'jer.

Sampras nalepke ponavadi zamenljivi, če bi bili dani na čisto, gladko površino kot so stene ali pohištvo. Sampras stenske nalepke so narejene iz vinil ali premazani papir z namenom, da dolgotrajno uporabo. Čeprav so se te nalepke so ponavadi enostavno udaljeni, zato je pametno na vaši strani, da preverite steno hrapavost površine pred prilepi Ozadje. Kakorkoli že, kot glossitis pametno ruski pregovor'I - "ukrep dvakrat, narežemo enkrat". Bolje porabiti dodatnih 15 minut, da poskrbite, da sto odstotkov bolje, če stick slika, kot potem, preklinjali, da bi porabili 40 minut na popravek.



Prilepi Ozadje - druge vrste stenskih nalepk za nalikanje, na trgu. Ti so pokriti z vinil stene decals je več, kot so Ozadja, le da so veliko lažje skrbeti za, in jih ne potrebujejo dodatne meritve, ali izreži. Samo vlijemo malo vode na mokro gobico, da se vključi lepilo in pritrdite na steno-papir na katerokoli gladko površino, vključno s steno, ploščice, recikliranje smeti, senčniki za luči in pohištvo. Le pam'zapomni si eno stvar, da bi se odlepi te stenske slike, morate vode, jih pred odstranitvijo iz stene.

Vir: obstanovka. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика