понедельник, 27 января 2014 г.

Čiščenje odpadnih voda hišice za lutke

(Pogoni, greznic, lokalne čistilne naprave, filtriranje jarkov izkopali wells, "Ubaci-TOPAS", "Batali", "Orodja" in drugi "Gilding" - kako razumeti in kaj izbrati)


Del I



Ne gre le - to je enostavno!


Pogoni odpadnih voda, ki niso objekti. To tesen tank, odpadne vode, iz katerega kopičenje sprejeti, da odteče postaje. Odpadne vode, tako je navedeno, da se kot tekoča gospodinjske odpadke. Drago, ampak radikalni. Izgradnjo rezervoarja vsaj 8 kubičnih metrov, podpis sporazuma na izvoz vseh, samo denar ki ste plačali. Za kočo na 3-5 osebe s stalnim prebivališčem in 8 kubovogo the septic tank morali okoli 3-4 krat na mesec. Če Vam ustreza, prenehajte z branjem zdaj, vas prosimo, da zgraditi pogon, skleniti pogodbe o izvozu in pozabili na ta problem vedno. Če niste zadovoljni z njim, berite naprej, bom govorila o vsem ostalem.

Vse ostalo - čistilne naprave za biološko obdelavo.

Akademski slovar:

"Biološko obdelavo odpadkov, čiščenje vode, ki temelji na uničiti mikrobov (mineralizuet) iz odpadnih organskih snovi (onesnaževanje").

Tam so anaerobne in aerobne biološke obdelave.

Anaerobno čiščenje odpadnih voda proces - proces uničenja organskih snovi z mikroorganizmi v odsotnosti kisika.

Aerobno čiščenje odpadnih voda proces - proces uničenja organskih snovi z mikroorganizmi v prisotnosti kisika.

Obstajata dve glavni sheme bioloških čistilnih. Z uporabo naprav z naravno ali umetno ustvarjene razmere. Postopki uničenja organskih snovi, naravno prisotne v tleh in v vodnih telesih. Tako tal prevladujejo anaerobni procesi, in v vodi - aerobna. Če je število organskih snovi, ki je niso velike, tal in vodnih teles obvladovanje procesa biološke oksidacije lastno. Ko organskih snovi veliko, oksidacijski procesi niso povečale, in zatreti, tal in vodnih teles rot. Biološko oksidacijo odpadnih voda, ki lahko doseže, če so izpolnjeni pogoji, da lahko okrepi proces. Taki pogoji so ustvarili filtriranje polja in bioponds.

Filtracija je dežela z peščenih tleh, supbrime in ilovica, pripravljeni za naravno biološko obdelavo odpadnih vod s filtracijo skozi tla obzorja. V tleh so tako aerobnih in anaerobnih bakterij (aerobes - na površino tal, anaerobes - debelina zemlje), oziroma, ali sta čiščenja. Zaradi dejstva, da je to preprosto in naravno metodo zdravljenja domačih odpadnih voda, ki zahteva velike površine in vonj, slab" danes je omejeno uporabo. Bioponds v naših podnebnih razmerah se v glavnem uporabljajo za čiščenje odpadnih voda v poletnih mesecih (v bistvu, na nizko temperaturo, vodo, biološkimi procesi so upočasnila, in pri temperaturah blizu nič, no go).

Obdelava odpadne vode v umetnih pogojih uporablja tudi aerobne in anaerobne procese. Včasih ločeno, včasih v kombinaciji. Na domačem trgu majhnih obračun konstrukcije v osnovi obstajata dve vrsti zdravljenja objektov - zračenje biološke čistilne naprave (aerotanks) in greznic različne spremembe in kombinacije procesov. Umetni pogoji omogočajo, da se okrepi proces čiščenja, zmanjšanje prostora in izbor demopages snovi v ozračje. Avtomatizacija zračenje objektov omogoča lažje (vendar ne cenejša) delovanje. V zračenje tanki in greznic pogosto se uporablja v povezavi s v biofilters, kaj so umetne strukture, čiščenje proces, v katerem podoben proces očiščevanja na področju filtracije. Razlika je, da biofilm na področju filter, ki nastane na površini zemlje, in v bofstr - v debele obremenitev na svoji površini. Lahko rečemo, da je biofilter je "zmanjšana", kompaktna polje filter. Za razliko od biofilter, kadar pogoji so ustvarjene, stopnjuje proces biološke oksidacije v tleh, Aero je struktura, kjer okrepila proces, ki se pojavi v vodnih telesih. Stopnjevanje se prevaža z dovajanjem zraka. Jasno je, da je to predvsem aerobni proces. Tako, V zračenje cisterne, filtri, in greznic je umetno strukture, modeliranje in okrepi naravne procese, ki se pojavljajo v tleh (biofilters in septične cisterne) in v ribnik (zračenje cisterne).

Kaj pa je ena izbrati? V okviru ene blagovne znamke je pogosto prodajajo kot septic tank in zračenje sistem. Na desetine podjetij, blagovne znamke, vsak hvali svoje blago, je težko razumeti. Medtem ko greznic z biofilter je pogosto imenuje objekti, kritizirati greznic in potem jih pohvalite, konstrukcij z dostojno znesek avtomatizacije oglaševanje, ki ne zahtevajo priročnik - um boggles. Bom poskusil razložiti na preprost način.

Še enkrat, objekti so razdeljeni v zračenje (aerobna)za dovod zraka potrebujejo vira napajanja, in (anaerobni) greznic, da deluje brez električne energije (eksotične opcije z Avtonomni vir napajanja sem, da ne upošteva). Ker biofilter zahteva pred pojasnilo odplak, uporablja se kot dodatek k zračenje tanki in greznic. Tam so stavbe, v katerih struktura vključenih in septic tank in zračenje tank. V zračenje sistem je zelo zapleten in napak v oblikovanju (kar se zgodi zelo pogosto), v najboljšem primeru, preprosto ne dela. V najslabšem primeru, kar je še slabše, kot je šale moja hči. Tukaj je citat iz ene strani proizvajalcev zračenje prostorov (avtorji ne omenjajo namenoma, da bi se izognili očitke v oglaševanje ali obrekovanje).

"Ekonomske in, hkrati, zadostno število pretok kisika v aktiviranje čistilne naprave biološke in druge procese, ki zahteva natančno poznavanje metod za določanje velikosti zračenje sistemov, optimalno razporejanje zračenje elementov v zračenje posod in opreme, izbor in upravljanje sistemov z nenehno spreminjajočimi se pogoji aerotank.

Določitev količine kisika - oksidacija zmogljivosti za normalno bioloških procesov za čiščenje odplak v postopku aktiviranja temelji na ugotavljanju stroškov kisika, potrebne za endogene respec blata, eksogene oksidacijo organskih snovi, za nitrification in, če je potrebno, za procese oksidacije, z vplivom gentrifcation procesov ".

Vse jasno? Ne pravim, da je zračenje sistem je slab, sem rekel, da so zapleteni in, po mojem mnenju, je upravičena glede na potrebo po čiščenju velike količine odpadnih voda. Dobro, recimo, da je več kot 25 kubičnih metrov na dan. Če ne toliko spreminjanje pogojev delovanja". Prav tako, ne pozabite na potrebno moč in potrebe, ki sklenejo pogodbo o službi poslovne obrate. Vendar z 1-2 kubičnih metrov odpadne vode na dan za spopadanje z dobro staro septic tank. Električne energije ni potrebno, operacijo enkrat na vsakih nekaj let, da se odstranijo nakopičene sediment in..... in vse! Kakšen čudež pa je to? Ni čudež, a zelo star in zanesljivo gradnjo.

Septic - (iz grščine. Septikos putrid) - čiščenje manjših količinah (do 25 m3/dan), domače odpadne vode. Je podzemna sedimentation tank vodoravni tip, ki je sestavljena iz 1 ali več kamer, skozi katere tekočina odpadkov (Big Encyclopaedic slovar).

Seveda pa je treba izračunati, da mislim,, ali po njem filter, filter dobro, jarek.... ampak pustimo, da se strokovno ali počakajte, da se objavi v naslednjih poglavjih bom razpravljali o tem, kako to storite sami in ne da bi napako. In zdaj, se spomnimo, da je vodja, mora biti dostojno velikost, za citiranje samo nekaj citatov iz oglaševanja različnih ustanovah za zdravljenje s svojimi komentarji. Ležeče je citat, majhen krepki tisk - moj komentar.

Osebni namestitev *** popolnoma avtomatsko in je pod nadzorom krmilnik MITSUBISHI (Japonska), ne zahtevajo stalno osebje. Namestitev *** opremljen s senzorjem aktivirana gošča, ki je ob koncu cikla brani samodejno preveri, ali so na ravni aktivnega blata v sistem.
Spomnim se, elektrokotel Toshiba nepozabno Podjetje Shifrin! Namestitev *** dobro, ampak zakaj ne uporabljate je za ceno, merjeno v "klobuks"?

Prednosti *** septic tank:
neodvisnost čistilne naprave
visoko zanesljivost
enostavna uporaba - nega izvira na čiščenje septic tank iz trdnih ostankov enkrat v 1-3 let.
Slabosti a septic tank je treba pripisati nezadostno čiščenje odpadnih vod
Vse res, ampak zakaj povpraševanja iz septičnega visoko stopnjo očiščenja, če se uporablja tal za filtriranje? V vodi po septic tank za ponastavitev tok ne more - očitno je to pomenilo, in bi napišite jasno.

Prednosti *** čistilne naprave (kar pomeni, Aeracia struktura):
relativno majhne velikosti čistilne naprave
enostavna Montaža
Dimenzije, Da, manj kot septic tank, ampak bolj zapletena design, precejšnjo stroškovno in zakaj? A septic tank je lažje in cenejše. Če lajšanju nato odteče v ribnik, morda razmislite o aeracia gradnje in enostavna namestitev septic tank v še bolj.

Slabosti *** objekti (zračenje) globoko biološka obdelava:
potreba po zunanji vir napajanja
zahteva redno vzdrževanje, enkrat v 3 mesecih
In še vedno visoki stroški, nestabilnost, med odmori v službi (če bi šel na obisk, počitnice in podobno ), v zimskem času. Če pa menite, vznesenosti, ko Jo zakoplje na vrtu lepe barvne sod z odmeven uvoz ime (elektrokotel Toshiba spomnite? ) - Potem vas prosimo, da kupite.

Namestitev globoko biološko čiščenje odpadne vode**** primerna za uporabo z rednimi nastanitev.
**** Je obrat obdelave biološko čiščenje odpadne vode v sistemu Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov.
Čistilne naprave**** je sestavljen iz 3 zbornice.
Odpadna voda odteka po gravitacije skozi cevovod, ki prinaša v prvem zbornica čistilne naprave****. Tukaj vse trdne reševanje frakcije nabirajo na dnu v obliki usedlin.
Kisik v prvih dveh kamer**** ne na račun ventile na vhodu in na izhodu, zato se vse organske snovi v takih pogojih fermentiran.
Naslednja, že pojasniti odpadne vode se zbirajo v biofilter. Ta fotoaparat čistilne naprave**** napolnjena s posebnimi prenos (ekspandirane gline). Čez čas na keramzit tvorijo biofilm.
Vstopajo v biofilter**** odtoki so oksidira z bakterijami. Pospeši nastanek biofilmov v**** posebni dodatki.
Naslednji, čista voda teče iz**** v filtrirno dobro ali filtriranje jarek, ki pa se uporabljajo kot naravni biološki filter.
Čistilne naprave**** priporočljivo za sisteme Avtonomnih Kanalizacijskih Oddelek za inženirsko podporo Moskve za ruske podnebnih pogojev.
Se naučili? Ne, ne, blagovna znamka in tip konstrukcije? Ta dva septic tank z biofilter. Dobro zanesljivo gradnjo, Oddelek za inženiring, zagotavljanje zavestno priporoča. Ampak dveh oddelkih septic tank, filter in filter wells z jarkov je ekscesov. Za denar, ki ga je potrošnik obvestila. Jarkov in jam s biofilters je za iztok v vode telo. In posebni dodatki ceste in težko dostopni, in jih dodati je treba, da ne pozabi, ampak septic tank ne zahteva!

Zračenje čistilne naprave globoko biološko obdelavo***** Kanalizacije koč, za razliko od greznic ne kopičijo onesnaževanja, in izvajanje vode, da doseže 98%!
V obratih tipa***** ni neprijetne vonjave, kot je pri čiščenju ne dogaja emisije metana in žveplovega dioksida.
Še kako eno trgovino! Manj kot v septic tank je res. In metana in žveplo plina se sprosti! Na vprašanje, kako veliko. Jasno je, da metana in žveplovega dioksida diši slabo, da mora biti sanitarni pas. Kaj? Tukaj je citat iz Škarje 2. 01. 02-85 * ravnanje z odpadki. Zunanje mreže in strukture.

"1. 10. Sanitarna zaščita pas iz kanalizacije znotraj meja stavb, stanovanjskih območjih, območjih javnih stavbah in podjetjih živilske industrije, pri čemer se upošteva njihova prihodnja razširitev treba upoštevati:

Higienski zaščitni pas iz filtriranje polja območju od 0,5 ha in struktur, mehansko in biološko obdelavo na biofilters z zmogljivostjo do 50 m / dan naj traja 100 m.

Higienski zaščitni pas s področja podzemnih filtracija zmogljivostjo manj kot 15 m / dan naj traja 15 m.

Higienski zaščitni pas iz filtriranja jarkov in peščeno-prodnate filtri naj bi 25 m iz greznic in filter vodnjaki oziroma 5 in 8 m od zračenje sistemi za popolno oksidacijo z aerobno stabilizacijo blata z zmogljivostjo do 700 m / dan, - 50 m.

Higienski zaščitni pas iz možganov postaje je treba vzeti 300 m.

Kako Vam je všeč? Iz greznic - 5 m, zračenje objektov - 50. Torej, če "ne" vonj?

Kakorkoli že, sem dobil klepet skupaj, ostalo - v nadaljevanju. Na sanitarni odmori, o posebnosti nastanka, ki se odvajajo v vodna telesa in v tleh, okoli 98% čiščenje in več, ki, na žalost, ne spada v okvir eno particijo.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика