пятница, 31 января 2014 г.

Vrste in uporaba zastekljena vrata 2011-08-31 12:20:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrste in uporaba zastekljena vrata
2011-08-31 12:20:52


Eden od najbolj dejanski materialov, ki se uporabljajo za notranji predložiti prostorov, in tudi za dekoracijo vrata, predelne stene in pohištvo je steklo. Zastekljena vrata vizualno povečajo svojo sobo, kar daje poseben slog, ki bo tako lažja. Takšna vrata se bodo odlično dopolnjujejo celoten inter'jer prostorov.

Stekla lepa, praktična in zelo raznolika, nekatere vrste celo ognjevarni in odporne na obrabo. Odvisno od vaše domišljije, lahko v celoti zastekljena vrata, in lahko le majhen del.

Vrata s steklenimi vložki so razdeljene glede na njihove strukture in funkcije na zložljivi, drsna, dvojno ali enojno, so lahko specializiranih stekla in dekorativne.

Za stanovanjske apartmaji v mestu, hoteli in države hiš je kot nalašč dekorativne zastekljena vrata, za proizvodnjo katerega se uporabljajo različne stekla: dolgočasno, dimljen, navaden ali potiskane. Med proizvodnjo takih stekel so različne obdelave tehnologije: imitacija vitraž, slikarstvo, melirovanie, peskanje, pacerone in podobno. Zaradi plati brušenje stekla rob obdelan na poseben način, ki je sestavljen iz 4 faz: grobo brušenje, čisto brušenje, pre-poliranje in poliranje. Na plati, brušenje, pogosto žrtve redne pregledne stanja stekla.

Vrste in uporaba zastekljena vrata
Za zdravljenje in kaljenje ukrivljene elemente, vitraž, uporabite malavko stekla, ki je vroče oblikovanje stekla. Stekleni vložki lahko različni, od pravokotnike nenavadno ukrivljen silhueto. Najpogostejša nosijo strukture, kot dekorativne steklena vrata so izdelana iz iverne ali dreves'lesena vrata.

Vrata, zasteklitve lahko ne samo, da okrasite vaš dom, pa tudi, da postane gasilska pomeni. Tak steklo je najbolj pogosto nameščene v hodnike, pisarne, zasilni izhodi ali v hodnikih, ker se lahko prenesejo v roku 60 minut. Sami požarna vrata iz aluminija in jekla, s ognjevzdržni polnila.
Pred naročilom vrat, bom določite poti odprte, in velikosti vrat, nato zelo natančno preverite vaš izbrani vrata, da oceni svojo kakovost. Razmislite, kako bo mešanica teh vrata v skupni inter'jer prostorov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика