понедельник, 27 января 2014 г.

Izolacijske barve in laki 2010-04-14 12:19:25

Gradnja in rekonstrukcija.

Izolacijske barve in laki
2010-04-14 12:19:25

Izolacijske barve in laki delež, odvisno od cilja in lastnosti, lepljenje, lakiranje in impregnacijo. Ti izdelki so izdelani s peči in teran.


Za proizvodne namene, so najbolj pogosto uporabljeno olje-butmena srečo. sodijo v razred A. Olje-glyptal srečo ustvari prožen in elastičen film, in h glejte razred b Ustvarjajo elastična in nepremočljiva film, in h sodijo v razred A. Olje-glyptal srečo ustvari prožen in elastičen film, in h glejte razred b


Električni izolacijski lak peči za sušenje je v topila. Najbolj priljubljena uporabo tega laka za ustvarjanje zaščitni premazi za elektropločevine. , kovinsko ploščo je šel skozi peč. Po uporabi lak premaz, pralni ali v pour, kovinska ploščica je šel skozi peč. in topila zbledi, tako da obstaja močna in trdna film s odporna na olje in vodo-odpornih lastnosti. Zaradi visokih temperatur laka film zdravi, in topila zbledi, tako da obstaja močna in trdna film maslona in vlago odpornih lastnosti.


Izolacijski emajl je prekinitev pigmenti, ki so nastala z dodajanjem topila in sikkativ. Film, ki nastanejo po uporabi barve, gladek, ima olje nepropustno in vodo-odpornih lastnosti. Film je visoka električna moč, zato pogosto emajl se uporablja za risanje na navitju transformatorja ali neposredno na transformatorjev.


Prvi plašč na metal je tudi material, ki povečuje zaščitne lastnosti kovine. V premaz je nastala SV'Yasuyuki element med površino in barvanje materiala. lastnosti. Premaz daje kovinski dodatne električni izolacijski lastnosti.

Poleg tega, med enamelling ali lakov, neposredno na površino brez sprožilni, najbolj pogosto je piling, v zgornji sloj v zelo kratkem času. To ne velja za epoksi barve in laki, kot so ponavadi močno, da se držijo na površini, ustvarja določene težave v primeru, da so načrtovanje za barvanje kovinskih izdelkov pogosto.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика