пятница, 24 января 2014 г.

Počitniške prikolice, mobilne modularnih montažnih stavb, hangars posodo enota, varnost, predstavništvo Kijev, prodajni kioskih cena, kabine proizvodnjo, skladišče cena, avto kabine Kijevu.

Naše delo
  • Na prikolice prikolice
  • Blok modulov
  • Hangars, skladišča
  • Garaže
  • Pranje
  • Ograje
  • Balkoni
  • Stopnice, ograje
  • Ščitniki, lope
  • Lattices na Windows
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Vrste kabine

Vrste kabine

Kabine, sicer znan kot blok-posode ali blok-modulov, drevesa'lesene ali kovinske konstrukcije namenjene za začasno bivanje, uporabo, stražar delovnih mest, mala skladišča, tuši, hrana in kuhanje. Ti so lahko prevažajo in nameščena na pravo mesto, in po potrebi čas odpeljano v drugo o'CT. Kabine nenadomestljiva na gradnjo in streljanje fazi, organizacija začasne ukrepe, izven mesta. Poleg tega, da so se uspešno uporablja kot države hiš, ste zelo udobno živeti celo poletje, in v prisotnosti ogrevalnega sistema - in v hladni sezoni.

Sestava Obseg različne vrste prikolice tako širok, da z njihovo pomočjo je mogoče opremiti tudi majhne office da ne omenjam standardnih možnosti uporabe na gradbiščih za počitek ali živijo v njem za nekaj ur, da se dogovorite za začasno tabela ali delavnice. Win kabine in nove niše, na primer urad kabine in blok-kontejnerji, ki omogočajo v kratkem času in brez dodatnih stroškov za organizacijo na pravem mestu guard post (MAČKA), kiosk, dacha na vrtno stran.

Gospodinjski in modularne zgradbe tukaj je tema, ki je za graditelje je potrebno, še posebej, če je ekipa dela na daljavo stavbe o'predmet in dom se ne uporablja zgolj kot prostora za počitek, ampak tudi kot stanovanje. Poleg tega pogosto kabine uporablja kot mobilne pisarne - seveda, predelovalnih dejavnostih kabine za take namene, zahteva drugačen pristop, kot tehničnem smislu in v smislu notranje opreme in oblikovanja prostora. Narašča povpraševanje po kabine sanitarne površine, ki se uporabljajo za namestitev sanitarne cone, stranišča, točke oskrbe, nered sobe in druge prostore, tako zeleno in očistiti, preden'so posebne zahteve. Blok modul dvonadstronim

Druga priljubljena smer - proizvodnja prikolice za potrebe popotnike. Čez čas, ko je ukrajinsko cottagers so se dogovorili na majhno skladišče, kjer bi lahko dal lopato in takoj povlecite utrujene noge, zdaj zahtevajo vse udobje. Poleg tega proizvajalci prikolice upoštevajte, da prebivalci ne želijo živeti v gradbeništvu nenavadnih oblik in vsebine, tako dacha dom danes je true država hiši z maksimalno udobje, ki omogoča, da se sprostite, pripravo hrane, in preprosto živeti v topli sezoni. Upoštevajte, da poleg tega, da truckers kot kabine našli povpraševanje, kot stražar delovnih mest in uradov vrhunsko, ko so potrebovali neposredno v o'predmet, in tudi majhne podeželja trgovin. Poleg tega je bilo primerih naročil prikolice za gozdarstvo, lov in ribolov kmetij in celo mobilne prometne policije delovnih mest.

Vrste kabine

Glede na gradbenih materialov, kabine razdeljeni v kovinski (blok-kontejnerji) in dreves'Yana. Prva značilnost visoko trdnost in trajnost, zaradi česar se lahko uporablja v različnih klimatskih območjih, tudi v seismically nestabilen, kadar je sila, tremor ne presega 9 točk. Slednji je relativno enostavno in poceni - na voljo širšemu krogu potrošnikov. Med prednosti drevesa'lesene koče omeniti je treba lažjega transporta: za prevoz zabojnikov na dolge razdalje na redni tovornjak ali priklopnik, in za selitev hiš, ki so že na Igrišče ali v dacha posebne tekačev iz vrstice, ki vam omogoča, da jih premaknete v bližini, v snegu ali na tleh vlekel.

Kovinski kabine Gradnja kabine

Kabine iz kovine imajo lahko drugačno postavitev. Več zabojnikov za odstranjevanje notranjih predelnih sten, lahko hitro ustvarite sobo, katere koli velikosti, ampak s trmast okvirji moduli, ki jih lahko dajo drug drugemu v dveh ali celo treh nadstropjih. V takih modelov bo le treba namestiti stopnicah in kanalizacijo, in dokončanje stavbe, je pripravljen za uporabo. Iz sistema blok modulov hitro zgradili pisarne, trgovine, paviljonov, majhno kavarno.
Stene posode, narejene iz kovine, talne obloge ali sendvič plošč, ki so znotraj toplotno izolacijsko polnilo iz mineralne volne vlakna. Za streho se uporabljajo pocinkane jeklene pločevine, s ta modul zagotavlja in notranji, stropni, ki daje dodatno trdnost in togost, toplino in zaščito pred zunanjim hrupom.
Kovinski kabine so široko uporabljajo na gradbiščih za nastanitev delavcev in foremen, kot tudi skladišča za orodja in opreme. Poleg tega, da so nepogrešljivi med izleti film posadke, katerih delo vključuje dolgo ostati zunaj mesta.

Drevesa'lesene kabine

Kot kovinski kabine, drevesa'Yana podobne snovi, ki so že pripravljeni montažo. Oblikovanje modulov je okvir tramovi, okrašena zunaj tiru, in od znotraj - listov vezane plošče. Jasno, drevesa'Yana gradnje cenejši, vendar je veliko šibkejša v manj trpežne, zlasti, ko gre za počitniške prikolice, da posojajo sami prevoz. Streha je iz kovinske plošče z koroziji odporno prevleko, ki zagotavlja zanesljivo zaščito pred dežjem in snegom.
Najpogostejše možnosti drevesa'lesene koče - prostore za gradbeniki, hozblok, savna in poletne hiše. Zadnji dovoljeno, da živi izven mesta, takoj po pridobitvi zasebnih zemljišč, kjer hiša ni zgrajena, in celo njegov projekt ni vpisana v fazi razvoja. Drevesa'lesene kabine zagotavljajo udobno bivanje: v hiša lahko namestite udobno, postelje in drugo pohištvo, in ki jih, in je izdelana v tovarni ožičenje, ki omogočajo, da uporabite vse potrebne električne naprave, iz električni brivnik in mešalnik, dokler TV in osebni računalnik''yuter. Sistem toplotne izolacije je zagotovljena z plast toplotne izolacije, ki temelji na mineralne volne.
Življenjska doba dreves'lesene kabine - najmanj 15 let, torej pri uporabi modela država hiši lastnik lahko popolnoma opustiti kapitala gradnje.

Dodatna oprema kabine Dodatna oprema

Sodobnimi kabine vključuje uvajanje različnih naprav, ki lahko življenje v začasno hiše čim bolj udobno.
Skoraj vsi modeli prikolice možnost delovanja posameznih sistemov ogrevanje, sestavljajo praviloma iz grelniki. Hvala ji, temperatura v mobilnih hiškah doseže 18-20 C tudi v zimskem času, ko je v ulici hude zmrzali.
Možnost, da namestite sanitarna oprema, vključno z tuš kabine, omogoča vam, da zagotavljajo vse udobje za daljše bivanje v blok-modules.
Na zahtevo potrošnikov kabine so opremljene kovinske palice na Windows in kovinskih vrat, zato, živijo tudi v teh skromnih majhne prostore, ljudje lahko rekli: "Moja hiša je moja trdnjava".

Končna

Notranjost kabine so izvedeni iz različnih materialov na kupca izbiro: fiberboard (MDF), drevesa'Jan tiru, PVC plošče. Zaradi te raznolikosti, blok-posode se lahko uporablja za kakršen koli namen, vključno za oblikovanje polnopravni office. Drago končna gradiva bo dala soba, zgrajena iz skupinske zabojnike, predstavnik videz in pomaga ustvariti domače vzdušje. Zaključek ture

Kabine - udoben, zanesljiv in cenovno ugoden način za zagotavljanje začasnega bivališča ali zaposlitve. Trdno konstrukcijo, blok-posode se lahko kosajo z najbolj hude vremenske razmere: temperatura od -45 C do +45 C, snežno odejo do 150 kg/m2 pritisk vetra do 48 kg/m2. Skupaj z najenostavnejša konstrukcija prikolice in počitniške hiše, izdelani moduli za majhne trgovine, pisarne, lokal. Nizki stroški blok-posode enostavno dostavo in montažo, enostavna demontaža strukture, če je potrebno, naredi izdelek privlačen za različna podjetja in organizacije, kot tudi za posameznike, ki se bo v živo v udobni hiši na lastno poletje koči brez daje udobje in coziness.

Vir: Modrost


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика