суббота, 25 января 2014 г.

Odprto: posodobitev 2006-11-02 19:21:56

Gradnja in rekonstrukcija.








Windows: posodobitev
2006-11-02 19:21:56

Izolacija Windows - ni čudno, še vedno precej slabo obvlada nišo tudi v Moskvi trgu, da ne omenjam regij. Torej, v kapitalu storitve zaščite iz osnutki in emisije vozil ponujajo le približno 25 podjetij. Medtem ko potencialnim strankam - milijone.

Uporabnike storitev podjetij, ki zagotavljajo storitve na Windows izolacijo, so ljudje, ki zaradi različnih razlogov niso sposobni za naložbe v vgradnjo kvalitetnih Oken, vendar so utrujeni od prepih in so pripravljeni plačati dva do šest dolarjev na meter, da se počutijo najbolj cenjenih toploto v hiši. No, za začetek takega podjetja, bo potrebno kar nekaj: eno in pol do tri tisoč dolarjev lahko plačate za eno sezono.
"okno v svet, se lahko zapre časopis". Tako je trdila, Jerzy LEK. In treba je priznati, našel veliko privržencev med prebivalci post-Sovjetski prostor. Leta praktičnih poskusov je tudi pokazala, da povečanje tesnjenje okenskih okvirjev lahko pomaga tudi z vato, namočeno v mleko, papir, penaste gume, lepil, tesnilnih mas in lepilni trak. Uporabite eno od teh priljubljenih metod vseh zimskih nato lahko se pretvarjamo, od okna, da ne piha. Samo spomladi, boste spet morali operemo, olupimo vse te skrbno prilepili umetnosti.
Ne tako dolgo nazaj se je zdelo, da reši problema prepih, hrup in prah v apartmajih, lahko le radikalno spreminjanje stara Okna z novimi, dvojno zastekljena Okna. Vendar pa družinski proračun večina Rusov še vedno se ti stroški ne morejo upreti. In še, alternativnih folk metode. Znova (po ukinitvi slavni podjetje dobre usluge "dawn")'pojavil storitve, kot so popravila in winterization starih Oken.
... Ekipa navdušencev, ki ga je vodil Vladimir Prigozhin začetek ponuditi Muscovites takšno storitev, a pred nekaj leti. Podjetni podjetnik z višjo strokovno izobraževanje enkrat videl na stojalo za zaposlovanje, Sklada Izjava o dodeljevanju subvencij pod "svoje poslovne". Podroben študij popravila tehnologije, ki daje stare "prosojne konstrukcij" drugo življenje, napisal poslovni načrt, arhivirajo in prejeto državnega denarja. 20 000 rubljev. In krst družbe, ki je "Neon FM" je bil prvi velik o'v objektu 1999. To je bil stanovanjsko hišo v St. Peterburgu. Običajno "hrusova"in vetrovi.
Znan v Evropi v tridesetih letih metoda boja proti ugreza in prahu, ki se imenuje Evro-strip ruski podjetniki je bilo prilagojeno. Da se je izboljšal (navsezadnje imamo državo, inženirji in oblikovalci! ) Z upoštevanjem posebnosti ruske okno in uspešno področju testiran. Bistvo tehnologije je, da cevasti elastičnih tesnilnih mas popravila kosi neposredno v gozd in po prilagoditev ventili in gradov, kakor tudi za tesnjenje stekla - zanesljivo zajema vse razpoke med okenski okvirji in rolete, ne glede na velikost razpoke. Tesnila so dobro temperaturnem območju, to ne drži barve, namestitev uporablja poceni rezalnik in materiala, ki ustreza namestite v reže. Mimogrede, sprostitev podobne tesnila v bližnji prihodnosti se bo razvil v naši državi, ki naj bi bistveno zmanjšali stroški blaga.
Če želite obnoviti ta način urejate sami stari Windows, in včasih celo ne "dead" n'potrjuje veteranov, ki jo je sprožila tudi za stari Standardi. Zaradi toplotne izgube tudi ta Okna se zmanjša za 30%, povečal hrup in yleisesti. Ampak glavna stvar je, da ne piha!
Potencialni obseg trga teh storitev strokovnjakov, ki so precej optimistični. Danes, Rusija ima več kot 700 milijonov kvadratnih m, tako imenovani neučinkovita Okna stare strukture v stanovanjskih prostorih, kakor tudi približno 800 milijonov kvadratnih m Windows, vitraž, zgornji del luči je v industrijskih in javnih zgradbah. Skupaj - več kot 1, 5 milijarde kvadratnih metrov! Poleg argumentov v prid tehnologija prenova sistema Windows je pogosto podnebje na Severnih regijah, dolgo kurilni sezoni in, morda, na prvem mestu je še vedno nizkimi dohodki.
"Podjetje, ki je" live ", - pravi podjetnik Paul Guselnikov, od prvega dne dela, smo imeli že strank! " Na ta usmeritev podjetja, kot je izolacija Oken in vrat, sam Guselnikov slišal... na konferenci v Rigi leta 1995. "Vendar pa smo le začeli v jeseni 2002, " pravi Paul. - Kupili posebno opremo, pečat različnih premerov, študiral tehnologije in je začel. Prvi, izolirana Okna in vrata od prijateljev, skoraj po nabavni vrednosti, z minimalno "goljufija". Nato postavi oglas v Časopisih, na kabelsko TV. In naročil je šel. Tako za prvi mesec smo lahko, da zaslužijo več kot tisoč dolarjev", - pravi Guselnikov.

Rosta Windows
Danes, za realizacijo tega poslovnega modela v življenju, bo potrebovala vsaj $ 1300-1500. Izračun, kot je ta: 850 - na oprema (najbolj priljubljenih nastavitev: konec rezkalni stroj zaloge industrijskih, češka disk rezkalni stroj Protool, industrijske spenjač in vpenjanje roller). Tudi 480-500 dolarjev bo šel kilometer pečat različnih premer in sponke. 100-150 dolarjev za registracijo dokumentov in oglaševanja.
Vendar pa je dobiček v tem poslu ne bi smeli čakati, zagotavljam igralcev. "Delo je zelo zamudno, ampak to vam omogoča, da živijo normalno življenje. Dobiček je odvisen od velikosti naročila. To je večji, višji dobiček ", - je dejal Jurij Krasnov, Generalni Direktor D.O.O." Neon FM ".
Stroški pečat eni teče meter za stranko, se giblje od 1, 7 dolarja v regijah, za 6 v kapitalu, in cene so odvisne od materiala, ki se uporabljajo fotke (silikonski ali termoplastični), ter potrebo za drugi del (popravilo, brušenje, obdelava, barvanje in tako naprej ). Poleg tega, boste morda morali očistiti Windows, in morajo biti plačani za dodatno.
Torej, koliko lahko zasluži na popravilo starih oken modelov? ", Če dela dobro, bo imel do tri naročil na dan, kar je približno 80-100 dolarjev. Prvič, to bo zelo težko. Vendar, če vaše roke "raste, kjer boste", kakršne koli težave, se lahko Rosu'zbiranje ", - pravi Pavel Guselnikov.
V prestolnici storitev na reanimacijo Windows zagotavljajo približno 25 podjetij in samostojnih podjetnikov. Če govorimo o regijah, takega podjetja je rodil danes v mnogih mestih. Vendar pa je trg še ni gneče, zato konkurence večina udeležencev ni opazil. ", da Smo videli seboj" - smeh Jurij Krasnov. Dejansko povpraševanje je veliko, vendar sama po sebi je storitev, ki šele začenjajo "počitek". Torej, o ugovoru na prvi, je možno, da ne razmišljajo.
Tako veliko bolj realna nevarnost, da ne prihaja iz drugih popravilo podjetij in proizvajalcev novih Windows. Ker novi, kot veste, je boljši od starega! Čeprav s to izjavo strokovnjaki "Leon" pripravljen trditi. Zlasti po zaslugi novih stavb na trg okno repair'tam je še neizkoriščen nišo, in to, po Krasnov, je ogromno. Te tako imenovane repair "Windows". Nepričakovanih okvar obraz, kot lastniki nizke kakovosti, nova "paket"in lastniki drago in visoko kakovost, vendar pa je nameščena v semi-90-ih letih. Proizvajalci v teh dneh so bile pogosto pozabimo, da naroči naročnik o tem, kako skrbeti za priročno, vendar še vedno zelo komplicirani izdelkov. S to storitvijo še vedno ostaja nejasno tudi, da strokovnjaki, vendar pa je po mnenju mnogih strokovnjakov, potencial te poslovne smer, kot popravilo operacijskega sistema Windows, so precejšnje.

Oglaševanje
Podjetja, Vladimir Prigogine v njegovem času je bila podprta z Prefekturi južnega okrožja kapitala, družba uspela teči ad enote na zrak z plačilo po obrokih. Vendar, ravno v tistem času so bili spali Ostankino stolp. In še, za prvo hladno sezono družba je pridobila veliko naročil. Mimogrede, večina naših komentatorjev, zelo priporočamo uporabo oglaševanja v tisku, vključno časopis brezplačnih objav.
Svoje strokovno znanje in Paul Guselnikov iz sosednjih Kazahstan. ", ki smo Kustanai najbolj učinkovit način oglaševanja se je izkazalo, da je točno Časopisov. Na njih smo se ustavili v njihovo izbiro. Ampak moj prijatelj od Vladivostoka, ki se ukvarjajo tudi z izolacijo, se osredotoča na TV in prejemanja Faksov oglaševanje za podjetja in organizacije, in na ta način se izkaže, da najbolj uspešni. Oglaševanje na podlagi'vhod je tudi dobra možnost. Na Splošno, poskus! "
Božji dar za popravilo podjetja so občinski naročila. Količino dela tukaj, praviloma velike, in čas je priložnost, da tudi dobili dolguje denar. In vendar, številni podjetniki se še vedno bojijo, da se ukvarjajo z organi. Bolj pogosto se plačilo za storitve, ki so namenjene stroški in tržno ceno, se šteje "težko". In končno, stranke, ki je od strukture moči, pogosto meni, da je zelo dejstvo, da dela sam, kot najvišje priznanje za delavca. Stara pesem...

Občutljive roke
Ker popravilo sistema Windows ni lahka naloga iz čarovnika, ki ne zahteva samo osnovno znanje instrumenta, in iznajdljivost, inteligenca, iznajdljivost. In, kot pravijo, vodje popravila podjetja, občutljive roke.
Plače mojstrov, kot pravilo, se določi v odstotku od naročila. Poleg tega strokovnjaki zagotavljajo, da v preteklih letih, a praksa je razvila nekaj notranjega cene za standardne in nestandardne delo. Tako se zgodi, da vam bo mojster za popravilo vsa vrata, za eno uro, ampak na zadnjem zaljubljen. Tako plačilo ni čas, porabljen za posebno okno, in za obseg, linearnih metrov. Za usposabljanje začetnik traja približno dva meseca. Prvi izkušeni mojstri samo vzamete s seboj v o'predmeti. Nato zaupanje enostavne operacije. Nato prvo okno. No, čez nekaj časa, a dober študent lahko sprejmejo za dajanje celotno naročilo sebe.
"imamo tri: Vodja in dva v o'predmeti. Če je majhno količino dela (stanovanja ali urad), znajde ena oseba, " pravi Paul Guselnikov. - Če o'predmet, veliko dela tako poveljnika, in ena zaposlena mojster "pick-up". Podobno delo v "Neon FM". Toda tudi tu ustvarili bazo strokovnjakov, ki v vročih čas, pomagajo pri soočanju s sezonskih konicah rast naročil. V jeseni eno podjetje, lahko popravilo mesec pred tisoč Windows.
Časovna obdobja - na splošno, ena od ključnih značilnosti tega trga. ", Ko je mrtva sezona, del dela smo sprostitev v prosti kruh z orodjem. In ko jih potrebujejo - imenuje skupni rabi z izkušnjami Jurij Krasnov. - Jasno je, da nenehno plačati plače za pomanjkanje naročil je drago!

Kako, da ne letijo v polje
Za vzdrževanje enega apartma v povprečju traja cel dan. Vendar pa je očitna prednost storitve za izolacije Oken je sposobnost, da opravlja delo skoraj vsak letni čas. Druga stvar je, da so ruski stranka še vedno ne želite pripraviti metali pravo poleti in ne jedo popravilo Windows skozi vse leto.
Vrh, v skladu s tradicijo, je v jeseni in del decembra. To je najbolj vroč čas. Toda v januarju, sledi premor, ki traja do Marca.
Boj "sezonski faktor" delno pomaga razpršiti, razširiti paleto storitev. Tako, "Neon FM", poleg glavne delo, ki ponuja več in montaža dekorativnih nanosov, na okenske police, zamenjava okenskih polic, mezhramnye homogena, low-e film, ki naj v luči, ampak odražajo toplotnega sevanja, in, končno, mreže proti komarjem v poletnih mesecih.
Nameščanje sonce film je tudi vse bolj priljubljena storitev. Tukaj vrha naročil je od februarja do julija. V profilu te storitve so blizu, vendar iz vidika sezonska razširjenost je dobro "kritje" seboj.
", Ko smo bili prvi. Brez denarja, z enim kompletom orodja. Zdaj pa, hvala za oglaševanje, strokovne razstave in demokratične politike v zvezi z "self", ki delajo (torej, mnogi od prvega osebje našega podjetja je odprl lastno podjetje) v Moskvi in regije, postopoma konkurenčno okolje okoli storitve popravila in segrevanje za Windows. In to je velika ", - pravi Jurij Krasnov.

Skrivnosti obvladanje
Nekaj svojih skrivnosti zaposleni v podjetju "Neon FM" menil, da je mogoče deliti z bralci "Poslovne revije". Vendar pa je koristno, da informacije, in tiste, ki se pripravljajo za uporabo storitev borci drafty.
· Za vsak primer so standardne metode namestitve pečat. V primeru drevesa'lesene konstrukcije, ki se izvaja rezkanje okoli oboda in namestitev pečat v zaprto zanko izdelan v utor. In ko tesnjenje kovinskih, plastičnih ali določen dreves'lesene konstrukcije silikonski profili so nameščeni z uporabo tesnilnih mas, ali pritrdite oklepaju uporabo spenjač.
· Prenosni električni rezalnik uporabite z sesalnik za zmanjšanje emisij prahu in žetone med delom. V zameno, velikost in razred pečat materiala so izbrani glede na širine razpoke na Okna in vrata. Ne smemo dopustiti, stiskanje pečat presegla polovico svoje premer, vendar pečat mora biti vedno nekoliko stisnjen med okno in okno ali vrata listov.
· V sodobnih Windows tesnila so nameščeni v notranjosti okna, polkna in notranje okno, okvir okna. Na zahtevo stranke, se lahko izvede hkrati pečat in zunanjost okna, polkna. Vendar pa, ne samo pečat zunanjih okenskih polken.
· Izolacijski sistem Windows, je pomembno, da se zagotovi pretok zraka v prostor. Če želite to narediti, sami nekonş solidirane crack dolžina 10 cm v polje na zgornji del okvirja. Ta vrzel se lahko zapre s peno pečat (na primer Stiropora), da se prepreči vdor prahu v prostoru. Vendar pa pečati ne smejo biti prekinjen, v teh domovih, kjer je prehod zraka je zagotovljeno posebno zalivi.
· Reže na Okna in vrata so najboljši, merjena s pomočjo... gline - glina žogo, zavit v plastično zaviti ali folijo, ne palice in ne madeže okno med meritvijo.
· Med namestitvijo pečat, ki ne sme biti napeta.
VIR: Poslovne revije

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика