пятница, 24 января 2014 г.

Vrata: tip in oblikovanje 2008-10-08 16:26:34

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrata: vrsta in oblika
2008-10-08 16:26:34

Z nekaj spremembami, oblikovanja vrata, zunanje raznolikost je zelo velika. Pomembno je, da se odločiš, tako da vrata še posebej, zunanje, ujema slogu vašega doma.

Nakup vrat
Lahko kupite domači in zunanja vrata, kot pri m'in trde (% iglavcev in listavcev pasem lesa. Zadnji tip je namenjen za tiste posebnih primerih, ko stil prostora ali glavni vhod vključuje uporabo naravnih lastnosti lesa. Vrata m'nekatere sorte so namenjene za bolj univerzalne vsakdanjo uporabo. Običajno se take vrata naslikal, čeprav so nekateri raje pokrijemo s prozorno nohte.
Za sprednji in zadnji vhod pogosto uporabljajo zastekljena vrata. Tradicionalno so narejeni na podlagi dreves'leseni okvir strukturo, čeprav je zdaj mogoče kupiti in vrata standardne velikosti z okvirjem iz aluminija ali unplasticized PVC, dvojna zasteklitev in opreme.
Plošča vrat prodaja nepredelane površini lesa in se v večini primerov zahtevajo prilagoditev, slikarstvo in oprema okovja in ključavnic.


Vrata velikosti
Vrata so narejene iz več standardnih velikostih glede na različne gospodinjske potrebe. Standardna višina 2, 2, 03, in včasih 2, 17 metrov, Širina razlikuje od 600 do 900 mm približno vsakih 75 mm Debelina je od 35 do 44 mm
Stare hiše v glavnem sobe so pogosto nameščene relativno velike vrata vendar pa trenutni trend vključuje uporabo standardnih vrat v vseh prostorih. Ponavadi je to standard za vrata je 2000x762 mm, razen v sprednjem (zunanja vhodna vrata, ki so vedno bolj, da se ujemajo razmerja fasado. Pri zamenjavi vrata v stari hiši, kjer odprtine lahko nestandardne velikosti vrata se lahko tudi odredi, zahteva ali sprejme vrata najbližjo standardno velikost in fit in rastlinske je enakomerno na vse strani, da se ohrani simetriji PBE'ASCI (frame).

Plošča vrat
Paneled, ali plošča vrat seveda so drevesa'Jan PBE'ASCO (okvir, okvir), ki je vstavljena v ploščo (panel) in naravnega lesa, vezanega lesa ali stekla.
1. V žlebove
V žlebove so povprečni vertikalni lesa okvirjem vrat. So nameščena med tremi bari.
2. Panel ali plošča
To je lahko narejena iz naravnega lesa ali vezane plošče. Ne, rešitev je v PBE'jazz, ki je ni razpokan zaradi krčenja. Daje vrata togost.
3. Navzkrižno
Križ predstavlja zgornjem, srednjem in spodnjem palice PBE'ASCI vratnega in svoje trnje so gnezda vertikalne palice vrata PBE'ASKI. V poceni vrata, posuto s'enotnosti nadomesti Nagornogo.
4. Navpične črte PBE'ASKI
Na tej strani navpične strukturnih elementov vrat krpo. Uporabljajo se za pritrjevanje okovja in ključavnic.


Pickup
Notranji robovi slike plošča vrata je lahko enaka, in v obliki, ki je v tem primeru, dekorativni postavitev. Malih pickup teči na elemente okvir pred montažo vrata, ali izdelani posebej (napačne postavitve), in nato pretepli na samem na notranji rob PBE'ASKI. Zaradi krčenja preprost račun postavitev je lahko razlika med njo in element PBE'ASCI, ki bo povzročila pokanje barve plast. Konveksna račun postavitev, ki pokriva sprednji del okvirja, rešuje ta problem.


Okvir in vrata panel
V večini teh vrat Rama m'katere vrste lesa, na obeh straneh premazan vezane plošče ali hardboard, in nastala znotraj prostora, ki je zapolnjen s poroznim materialom. Ti vrata, seveda notranji, preprosta, lahka in poceni, odvzame individualnost. V zunanji okvir-plošča vrat, je Osrednja prečko in požarno odporna vrata imajo monolitno jedro.
1. Na vrhu in na dnu palice PBE'ASKI
Zgornji in spodnji križ-žarek s trni'so združeni z navpične palice obvjazki. Promezhutochnye križ
Teh bolj subtilna križi z'skupaj z vertikalnim PBE'Suwannee, na reži za kroženje zraka, da prepreči reševanje svetov.
3. Palice in ključavnice
Vsak navpični PBE'jazz prilepljena bar ali Odbor za namestitev del zaklepanje. 4. Oplaščenje
Trup iz vezane plošče ali hardboard levo v njihovem naravnem stanju, za barvanje lesa in kamna. Da bi lahko naredite vrata s kovinsko lupino (platno)
Jedro
Namesto vmesne križa se pogosto uporabljajo mobilni polnila iz lepenke ali papirja. Jedro požarno odporna vrata, je monolitna ognjevzdržni material.

Lesena vrata panel z oklepaji
Vrata, je preprost, od zunaj, in so pogosto najdemo v storitvenih in poslovnih stavb, vrtne ograje in starih stavb. To je vzdržljiv, zanesljiv in poceni vrata, čeprav je včasih so grobo videz. Različica najvišji razred ima okvir (PBE'ASCO), dosežen na shipovyh ali Nagornogo z'povezave namesto brisal.
1. Odbor
Shpuntovannyh plošče pribit na križ.
2. T-oblikovane zank
Konec zanke ne bo ostal na koncih križ, zato uporabite T-oblikovane zank, ki lahko podpirajo teža vrat.
3. Oklepaji
Ti diagonalno, po možnosti z vrubkamy v prečni tramovi, ojačitev prenos teže vrat na zank in preprečevanje pogrezanja vrata.
4. Navzkrižno
S križ pribil plošč.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика