воскресенье, 26 января 2014 г.

Na, da je sedel še vedno!

Zelo pogosto se v majhnem stanovanju dnevni prostor služi tudi kot spalnica. V tem primeru glavni lik inter'notranjosti postane kavč posteljo. To zagotavlja vsestranskost sobi. In to je zelo pomembno, da izberete pravilno.

Polnjenje

Najboljši nadev za zofe in stoli so naravni materiali: vazeci, čutil, perje. V masovno proizvodnjo, ki se pogosto uporablja pene, poliuretanske, sintepon, itd., V "nadev" m'pohištvo pogosto uporablja pomlad blokov.

Duševno cut kavč in razmislite o svojih "polnjenje" in kakovost njenih sestavnih delov.

Začnimo s spodaj podporo. Ona mora imeti jekleni vzmetni predelne stene - vrste šok. Na vrhu dal kokosovih vlaken, podpira biološkega ravnotežja: pozimi toplo, poleti hladi, ima dobre energije. Od zgoraj, naj bi spomladi podlagi sedi plasti poliuretana (zaradi njihove vzmeti ne dotikajte, ne deformira in creaking). Spomladi podlagi spet dal plast iz kokosovega vlakna vlakna impregnirana z latex. Naslednja plast je različne trdote poliuretanske prekriti s polnilo poliester 16 stisnjene plasti, ki zagotavlja termoregulacija in m'kakovost. To bi moralo biti visoke kakovosti in trajne kavč.

V okvir kakovosti kavč ni treba nič všeč, iverne ali MDF: so togi, neprilagodljive in hitro prekinil. Trdni okvir je izdelan iz masivnega bukovega (eden od najbolj masivnega lesa).

Tapetništvo

Tapetništvo m'pohištvo je lahko narejeno iz tkanine in usnja. Sodobna blago za oblazinjeno pohištvo, so zelo raznoliki. To je lahko umetno žamet ali velur s posebnimi impregnacij, tapiserija, žakarske, ženiljska, itd.

M'pohištvo z usnjeno oblazinjenje je ponavadi najbolj dragih in prestižnih. Usnje za proizvodnjo pohištva zahteva visoka kakovost, to je jamstvo, da je pohištvo, ki bo trajal dolgo časa. Na slabo izbrana koža je po nekaj letih delovanja na'tam so vreznine in odrgnine.

Mehanizmi

Pred nakupom kavč, boste potrebovali nekaj časa, da ga potisnite, da se zagotovi, da je zložljiv mehanizem deluje dobro.

Mehanizmi preoblikovanje zofe in naslanjači lahko različni. Skupno več kot ducat. Običajno teh sistemov lahko razdelimo v tri glavne skupine.

"Knjiga" je mehanizem, ki postavlja pol sedež in vrže nazaj.

"Zložljiva postelja" je mehanizem, ki se raztegne v posteljo in se nahaja pod sedežem.

"Roll-out" - letalo je potegnil iz kavč, in višinska razlika od glavne offset blazine.

Življenje

Izraz delovanja m'pohištvo ponavadi okoli 10 let, brez pohištva z okvirjem iz masivnega lesa, usnja oblazinjenje in drago polnjenje lahko traja veliko dlje.

Nekateri proizvajalci m'pohištvo dajejo garancije na vse izdelke (običajno eno leto) ali na posameznih elementov konstrukcije.

M'pohištvo (v tradicionalnem pomenu) je niz sestavljen iz kavč in dveh foteljih. Za m'pohištvo, so tudi zofe, Turki, kavči, stoli, postelje, kotiček za sedežno garnituro.

Sodobna kompleti m'pohištvo je lahko poljubna kombinacija ločene elemente: na primer, trije sedeži kavč, stol in Otomanski, dve raztegljiv kavč postelje; triple kavč in trije stoli; dveh foteljih, in obrazec lahko konglomerat, s kotno obliko in zasedajo polovico območja v dnevni sobi.

Zofe, stoli in Turki včasih biti opremljeni s kolesi, in potem jih je mogoče premikati in nameščen kjerkoli v hiši. Ta mobilna pohištvo je v modi zdaj.

Vir: dancor. .. ua

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика