понедельник, 27 января 2014 г.

Barvanje betonskih tleh 2010-04-13 18:01:29

Gradnja in rekonstrukcija.

Slikarstvo betonska tla
2010-04-13 18:01:29

Barvanje betonskih tleh je narejen predhodno očiščene površine. Vse tehnološke onesnaževanja: prah, cement, lepilo, oblikovanje olje je treba odstraniti s površine betona, jekla čopičem ali z vodo pod visokim pritiskom. Da bi bolje "določijo" barve za betonska tla, gladko površino tal, pridobljenih kot rezultat oblikovanja, morajo biti obdelani z mokro brušenje, da bi dobili hrapavosti. Če na betonska tla so pore in votline, so morali zapreti do cementa smrtniki.
Če barvanje betonskih tleh je narejen na prejšnjih pobarvane površine, je potrebno, da stare barve za beton tla so bila očistiti z vodo pod visokim pritiskom. Vendar pa je najbolj učinkovita metoda, priprava za barvanje betonskih tleh s stare barve, peskanje. Nastala razpoke in delamination starega betona, ki mora biti izpolnjen v cementitious popravila malte.
, ki tvorijo premaz z rahlim sijajem. Ponavadi, ko je betonska tla barve, uporabljene barve in emajli na podlagi PVC ki tvorijo tla z rahlo sijaja. Te barve so odporna na delovanje na betonska tla z vodo, olja, maziva in druge agresivne tekočine in sredstva. Slikarstvo betonska tla takih materialov je opravljena s čopičem, valjčkom ali z brizganjem pod pritiskom zraka. ena plast, lahko nadomestili tri-slojna barva premaza in emajli brez PVC . Običajno se uporabi samo eno plast, ker slikarstvo betonska tla materialov na podlagi tekoče plastike ena plast, lahko nadomestili tri-slojna barva premaza in emajli brez PVC.
Barve za beton se lahko izvede na osnovi epoksi smole. Pobarvane z barvo površine, imajo dober učinek na mehanske poškodbe betonska tla. Če želite uporabljati to sredstvo je ekonomsko donosno, saj je debelina plasti za slikarstvo betonska tla samo 0, 2 - 0, 3 mm. To se uporablja, ko je potrebno za barve na betonskih tleh veliko območje: proizvodni obrati in večje javne zgradbe.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика