понедельник, 27 января 2014 г.

Energetsko učinkovite hiše.

Energetsko učinkovite hiše.

0%
96 Marec 9, 2012

Ko gradimo hišo, smo najprej bodite pozorni na funkcionalnost in izgled, ampak pozabite, najbolj pomembna stvar, da je pravilno načrtovanje in gradbeni materiali, ki lahko resno vplivajo na ceno storitve. Kaj morate vedeti, da je bila hiša ni le funkcionalna, temveč tudi ekonomsko učinkovit?


Stroški vzdrževanja domov se lahko določi najem zemljišča, garbage collection; in spremenljivke - plin, elektriko, vodo. Na nekatere stroške ne moremo vplivati, lahko pa nadzor nad količino porabljene vode, električne energije. Za shranjevanje plina ne more toplote vse sobe. Vendar to ni opcija, ker v hladnem prostoru je nastala vlaga, plesni, ki se je sčasoma bo bolelo mavca. Ogrevanje je najbolj močan vir stroški za vzdrževanje hiše.


Strošek za ogrevanje v hiši je odvisna od parametrov toplotne izolacije, in sicer toplotne značilnosti stavbe in prenos toplote koeficient material, iz katerega je zgrajena.
Hiša nikoli ne bo toplo, če je zgrajena gradbenih materialov z visoko toplotno prevodnost. V nadaljevanju so opisane toplotna prevodnost priljubljen gradbeni materiali:


0, 29 W / MS - drevo;
0, 13-0, 19 W / MS - porozni beton;
0, 08-0, 1 W / MS - claydite-beton;
0, 16-0, 29 W / MS - keramične opeke.


Iz tega sledi, da hiša je zgrajena claydite-beton je precej toplejša od drugih (to ne pomeni, da se morate nujno'treba zgraditi hišo iz claydite betona, samo lahko izolirati zidove grobo izolacija). Potrebovali boste tudi fasadah stavb je treba z izolacijo iz polistirena ne manj kot 10 cm. v debelino. Tla in strehe prav tako morajo biti izolirani. Morate paziti, da koeficient prenosa toplote okna. Vsak proizvajalec Oken na izdelek, ki označuje to razmerje je opredeljeno kot "U". In morate izbrati okno, kjer je to razmerje je nizka.


Dokaj veliko vrednost je mesto hišo, ker Južni strani, ki je bolj Sončno. Če želite to narediti, morate načrt hišo v dnevno sobo in spalnico, ki je bil na Južni strani stavbe. Lahko naredite veliko okno ali dve v vsaki sobi. In tista območja, ki bi morala biti manj udobno (garaža, shramba, tudi kuhinja) mora biti nameščena na Severni strani. In za zmanjšanje minimalne, število in velikost Oken.


O zmanjšanje stroškov vzdrževanja domov, je potrebno razmišljati v fazi načrtovanja. Za ta namen je treba uporabljati material z visoko toplotno izolacijske lastnosti, tako da hiša ni bila prevelika in je pravo mesto. Če boste upoštevali vse te pravila v fazi izgradnje, se vam bo prinesla izgradnja "dobiček" za več let.

Ekspandirane gline. Razširjena-glina betonskih blokov.

Claydite je narejen iz gline in ima širok razpon uporabe v gradbeništvu. Glina samo dodajte vodo in ne uporabljajte nobenih dodatnih...

Plastificirano ohišje.

Približno vsako leto raste prodaje plastificirano ohišje za 20-30%. Laminirane vezane lesene plošče, opaž se uporablja za zapolnitev monolitno plošče, stebri...

Na zadržani opaž.

Na postavljanje temeljev, tla in stene s pomočjo fiksnih timbering zmanjša čas in stroške gradnje. Praksa je pokazala...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика