воскресенье, 26 января 2014 г.

Vse o omare

Tudi ne rečem kaj v oglasu.

Kaj se je zgodilo v Moskvi? Dogaja vzdolž ulice trolejbusov strani oglaševanje: "Nakup garderobne omare". Čez Avenue banner: "Omaro v Vaš apartma! " Ob cesti panoje z enako željo. Odprite vaš najljubši časopis in tam, sredi TV program je klic, da se pridružijo uvršča "shkafa-kupci". Iz njih imena podjetij dazzled... Mislim, da je temu tako (coupe) je najbolj bistveno v stanovanju stvar, in kdo še vedno nima, reactionaries in sovražnik napredka.

Kaj je to

Omaro izumil praktično Američanov, da je bilo primerno za shranjevanje stvari in se maksimalno udobje in najmanj težav. In v naši državi ni toliko poklon moda kot novo orodje v boju za kvadratnih metrov. Najbolj pomembna, vendar ne edina razlika je v garderobi od svojega prednika, običajno Kabinet je obstoj drsna vrata, ki iz'zapušča poleg enostavno premikanje roke, odpira dostop do stvari. Ne pozabite, ozkih hodnikih naših apartmajev: nujno je, da razširite Kabinet vrata in hodniku že mimo. Omaro nima tega povračila.

"restavracija je drugačen od ohišje? Tukaj kupiti - da tukaj! " Enako je mogoče reči o omaro, ponavadi ni nakup pripravljen in da, to je bil po moje stanovanje, za posebno mesto v njej, pri čemer pazite, da je bil v harmoniji z ostalim pohištvom. Kaj bo to mogoče, se odločite sami. Želite imeti več prostora za oblačila - prosim! Želim si, da zapusti prostor, v okviru police, predali, košare - ni problema.

Omaro lahko, posebej izdelani za uporabo v kopalnici in balkon. Vlage je ne boji, kovinski del vrat pocinkane.

Mimogrede, ne na'pazite, da ne vgrajeno omaro celote. Namesto zadnje stene, stranskih stenah, tleh ali streho, lahko uporabite stene, tla in strop v svojo sobo. To vam bo omogočilo, da občutno zmanjša stroške Kabinet. Isto varianto - edina rešitev, če nastavite "coupe" v ožjem območju (ne manj kot 1 m, v širino). Dodatne lažno steno zmanjšanje track"run" drsna vrata)in tveganja, pridobivanje trdi, da uporaba garderobe.

Glavni element

Torej, glavna stvar v omari-vrata - drsna vrata. Narejeni so, ne samo iz dodelava plošč, ki jih lahko steklo ali ogledalo. Tam so kombinirana vrata, ko je pod steklom ali zrcali na konju so iverne.

Vse je odvisno od katerega bi se v garderobo. V dvorani, temna in ozka predpostavki, ponavadi postavi ogledalo, vrata za vizualno povečati prostor in svetlobo. Za knjižnico primerna pregleden steklena vrata. Pogosto pusti odprte police za opremo.

Vrata mehanizem ni tako pestra. Uporablja samo dveh sistemov. Najbolj priljubljena možnost, ko se vrata se nahaja v jekleni ali aluminijasti okvir in jekla ali plastični valji za valjanje na utor. To načelo namestitev ima določene pomanjkljivosti: a) visoka vrata nenamernim udarcem lahko zdrsne off tir (res, potem lahko v mestu); (b) da se prepreči gibanje lahko prah, hišne las in majhnih predmetov, ki se vozi v utor. Tako utori in valjčki mora redno sesanje.

Drug način - vrata valji premikanje po železnici. V tem primeru podporo roller je opremljena s posebno napravo, ki preprečuje zdrs z železnico. Takšni sistemi imajo visoko zaščito pred prahom in peskom.

To je bolj pomembno, da bodite pozorni na kakovost vodnikov je odvisna od tih, enostavnost drsna vrata in življenjsko dobo omaro. Ugledno podjetje, na jamstveni sistem drsna vrata ne skimp.

Kot višina in dolžina ohišja v pogojih naši apartmaji so na noben način ni omejen. Čeprav je dolžina enega tira (železnica ali ograjo) in je 1800-4800 mm, možno je povezati dve skladbe skupaj in dobili omaro od stene do stene. Širina vrat sama lahko karkoli, ampak zaradi lažjega običajno ne sme presegati enega metra.

"Polnjenje" Kabinet

Kabinet globina je tudi ne omejeno na, vse je odvisno od vaše želje, kako veliko stvari, ki jih bodo želeli, je za namestitev. Poleg tega, da obešalnik za zunanji obleka je običajno nameščena v notranjosti predali in police izdelane iz iverne. Udobno in košare, ki, če je potrebno, je mogoče enostavno odstraniti, zapustijo prostor za velike stvari. Konvencionalna oprema postal poseben obešalnik-Dvigalo za hlače, pasove in kravate. Kombinacije police, škatle, košare, si lahko neskončno število, in na koncu, to je priročno, da se vse prave stvari. Barvno paleto iz omare je najbolj raznolika. Vendar, stranke so ponavadi ne mudrstvuya, naročanje barve bela, črna ali v okviru različnih drevesnih vrst. Vendar pa ga lahko naročite in eksotične barve.

Iz zasebnih Splošnih

Pred nekaj leti vsako omaro je štela skoraj luksuz, danes pa je jasno delitev elite razred, to "Lux" in bolj enostavno. Razlika je predvsem v uporabljenih materialih. Pohištvo "lažje", ki so namenjeni za širok krog potrošnikov, ki so omare z jeklene profile (Mg. Vrata, STANLEY in druge) Sistem iz aluminija s profilom so dražji, bolj prestižnih šteje modeli z aluminijastimi profili in plošče z naravno lesa. V pohištvo visokega razreda za zagotavljanje varnosti na steklu, ki se uporablja ne le pokriti iz notranjosti shockproof film, in triplex (kot v avtomobilsko steklo). Ogledalo prilepljena na plošči, ki omogoča, da prenesejo več hudih učinkov. Obstaja razlika v materiale, ki se uporabljajo pri sestavljanju omaro, ko namesto običajnih vogalih uporablja "ebrochure". Te vam omogočajo, da bi se izognili vrzeli med plošče. Drago pohištvo, za odlično vožnjo vrata so opremljena z za prah ščetke in hrupa zavihke in njihovi vodniki so polirani dodatno. Za zaščito vrat pred udarom na stranski plošči ustanovljena posebna odbijači. Samostojna tema je zelo drag, elite omare s Švicarsko Hawa.

Sistem je značilno funkcijo: s popolnoma odpiranje vrat', ki gredo v Omaro. Podjetja, ki ponujajo omare ", ne glede na velikost in kompleksnost", na trgu dovolj. V resnici, temeljne razlike v izdelku, ki jih ponujajo malo, ker so to ponavadi le zbrati iz omare, ki prihajajo iz tujine komponento. In še vsako podjetje v konkurenci poskuša ponuditi nekaj. STANLEY ponuja omare v ruskem trgu že več kot šest let. Stranke, ki privlači ne samo velike ime'jaz sem za trdno, ampak tudi v podjetju uporabljajo ročna Montaža omare, ki so najbolj primerni za naše apartmaje z njimi, žal, niso popolnoma gladke stene. Priljubljenost garderobne in vse večje konkurence silijo ruskih podjetij za začetek njihove proizvodnje. In ne samo v Moskvi. Na primer, proizvodnja omare, vključenih v podjetju "Se" (g Izhevsk), katerih proizvodnja je približno dvakrat manj kot Zahodni analogi.

Cena zabavno

Seveda, omare različnih razredov, različnih proizvajalcev, ki imajo različne stopnje. Ne manj močno vpliva na velikost omaro in uporabljenih materialov. Cena vključuje stroške drsna vrata in oprema - "nadev" Omara. Ker se večina jih prihaja iz tujine, in ceno, Pref', vezana na dolar in ni veliko drugačen od drugega. Majhno omaro bo stalo približno 300-400 evrov, velikan steno-stenske prisiljeni vilice več tisoč dolarjev. Povprečni znesek, ki Muscovites dopust v trgovinah za omare - 500-600 evrov. No, kupec lahko samo veselite z vse večjo konkurenco na trgu omare in da svojo izbiro.

Kako kupiti omaro

Morate le, da preživijo dan na telefonu, ali pa obiščite salone in trgovine, izbira najbolj mamljiva ponudba. Če Vam prinese vse potrebne dimenzije in predloge za "polnjenje" Kabinet, samo določite barvo, nato da Boste prav v salon. Ampak ponavadi jih stranka odide od doma oblikovalec. Njegova naloga je odstranjevanje mere, da poslušate Svoje želje o prihodnosti omaro in dati svoj nasvet. Prav tako bo, ki sestavljajo projekt. Preobrat časa se bo od dva do nekaj dni, teden, največ, če ne bi nekaj zelo posebnih, tako imenovanih "izključno". Ne verjamem, da je podjetij, ki ponujajo vam omaro v 1 dan - to je samo obveščanje javnosti spodletel. Ne pozabite,'ne pozabite, najmanj 2 dni. Čas delo strokovnih gradbeniki, je odvisno od velikosti in zahtevnosti omaro in ponavadi traja od enega in pol do šest ur. Mimogrede, če želite blokirati drsna vrata vsakega sistema vrata od stene do stene in lahko svoje. Vendar z Skupščine celoten Kabinet z stropu, zadnji in stranskih stenah, bolje, da ne SV'treba rešiti. Lažje gibanje vrat Splošni pogled na gradnjo, je pogosto močno odvisni ne samo na blagovne znamke, vendar je spretnost, gradbeniki.

Odjemalec slovarja

Da bi vlada, ki je potrebno, se kupec pogovorite s prodajalcem "jezik", to je, da veste, svojo strokovno terminologijo. False-plošče - dekorativne plošče, ki se uporablja za povečanje višine ohišje, prikrivanja prazni. Teksturo in barvo, kot pravilo, enako kot vrata trim. Base - podporne palice, ki nastavite omaro. Morda ne bo potekala, in dekorativni element. Profil - vertikalni kader vrata (v nekaterih različicah omare je tako ročaj). Skladbo največja dolžina železniškega prometa (železnica). Melamin - dekorativne, ki so odporne na vodo in mehanske poškodbe pokritost. Bolj debel, prilagodljive in trpežne, kot je laminat. MDF - plošče, narejene iz stisnjenega vakuumsko metodo drevesa'rock prahu (brez uporabe epoksi smole in fenola, ki so škodljive za zdravje'I osebo). Postavitev je zasvetil dekoracijo. "Plošča je" končna štedilnik s konveksna slika. Obrazi ogledalo dekorativne elemente vrat. Ima posebno, vrh, polkrožno obliko, je prilepljeno na krožniku lesa iverne.

Vir: www. ovd. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика