вторник, 28 января 2014 г.

Moj prvi malo hišo (inter'jer otroški sobi)

Otrok je dovzeten, kot goba, tako da vse, ki obdaja ga od zgodnjega otroštva, napolni s pozitivno energijo.

Ali ste vedeli, na primer, da stene v otroški sobi Marie Skłodowske - -Curie je ometane s predavanja o fiziki? Kar je svoje prve korake, se je začel študija napisov na stenah, in, ki bo šoli je postal prvi iz fizike, ker vse formule, da je učitelj napisal na Krovu, so bili seznanjeni z njeno mlado nohti. Torej, morda naključno dejanje starši pomagala razvijati eden največjih umov fizike.

Torej nasvet številka 1: mislim, da vnaprej design otroški sobi. Morate upoštevati nekaj stvari.

  • Otrok je 4 leta, potrebujete osebni prostor. Vendar ni nujno, da ga ustvarite, ki imajo prostor za skladiščenje ali omaro. Če nimate možnosti, da dodeli ločen prostor, urediti površino za otroke na Splošno. Glavna stvar je, da vaš otrok udobno. Če želite ustvariti takšno območje, lahko uporabite zaslon kot običajno naslonjač ali? Za izgradnjo? sadra Odbor steno. Medtem ko ni nujno,'nujno, da steno prišel glasnost stropi - pustite prostor za prosto kroženje zraka.
  • Veliko vlogo pri oblikovanju otrokove igre in izbira Ozadje. Ne eksperimentirajte z svetle barve - za majhnega otroka, ki je samo hoja po ulici, lahko dovolj vir novih vtisov, tako da je v njegovo področje, ki ga je potreboval počitek. Ustavi vaše izbire barve pastelno naslikal, in osveži prostor pripravi svetlo blazine, šivanje različne barvne kritje.

Ampak lepota ne pozabite o kakovosti. Poskusite za uporabo okolju prijaznih materialov, na primer vodni inter'm barv ali Ozadje (pri nakupu obvezno'vedno posvetujte s strokovnjakom). Če je vaš toddler in je želel, da dodate sliko za Ozadje podrobno? Od sebe?, Ni vredno, da na ta način - prilepite v del stene papirja ali kupite poseben Odbor, ročno svinčniki in naj naredi. Glavna stvar je, da pojasni, da mlajši Picasso za svoje ustvarjalno izražanje je le ta del stene in, seveda, v čas za nadgradnjo? Sliko?.

  • Ne pozabite, da večino časa svojega sina preživi na tleh, in tako morajo poskrbeti, da za njim ni bilo udobno in toplo. Izbira preproge so velike: od banalen Palace, dokler Mat. Tukaj lahko spremljate svoj okus, in, seveda, ekološko čiščenje. Eden od najpomembnejših kriterijev pri izbiri preproga je svoje hypoallergenic.

Ne pozabite, da je vaš otrok sobo - to je še vedno v svoji sobi. Ne poskusite, da bi bilo drago izključno stvari, nato pa, da gre za otroka, ki po p'atah, razloži, da je ta lutka v rokah in lahko ne dotikajte, ker je moj oče kupil na dražbi za denar, ki je povsem dovolj za majhno tovarno igrač. In da je medved na vse, glede na govorice, družino igrača sedem'th Romanov, tako da boste imeli vedro in gredo, delfin v peskovniku.

Torej nasvet številka 2: inter'notranjost otroška soba je treba v prvi vrsti potrebam vašega otroka. Čeprav je izbira položaja, ki bo v veliki meri odvisno od stanja torbici, prav tako mora vedeti nekaj Splošnih pravil.

  • Otroška soba mora biti neravnovesnye. Nakup pohištva v vrtcu, preverite, pribor (fitingi): je tam nekje štrleči vijaki, ali urejenih ročaj. Bodite pozorni na kakovost obdelave. In zagotovo se ne sme dajati v hišo starih staršev kavč, ki se lahko še vedno vrgel škoda, kot gostje na njega, da dajo sramota. Vedno sem kupiti otroci pohištvo!
  • Izberite funkcionalno pohištvo. Na prvi, vaš dojenček bo dovolj, postelje, omare, predale ali police za igrače, z rastočim potrebujejo za rast in količina pohištva. Dodano knjižne police, mize, in tako naprej, Tako dobra rešitev za otroka soba bo Mebel-transformer.
  • Ne pozabite, da je otrok, otrok in njene elemente igre. Zato morate vlak sebe za nekaj kaos v hiši. Ampak še vedno poskušajo čim bolj zmanjšati. Dal ločeno škatle za igrače, hiša za punčke in garaža za avtomobile. Tudi čiščenje postane igra!

Glavni pam'ne pozabite, da je odvisno od vas, kaj se bo rast otroka: odprt ali zaprt, optimisti ali pesimisti in optimisti, vodja ali večno podrejenih. Vse se začne v naših domovih, pogosto v igri v to sobo si s takšno ljubezen'Yu in nego je bil ustvarjen.

Ekaterina Juraska



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика