воскресенье, 26 января 2014 г.

Tukaj je stol, ki je sedel na njih...

"Se", - zagotovo ponudimo gostom. In ne misli, da prevzamejo ne samo za naše goste, ampak tudi doma. Smo sedeli okrog mize za delo, s pogovorom. Stol ustreza nas v vsakem prostoru. To je tako naravno, da včasih ne bomo opazili njegovo skromno prisotnost. A njegova odsotnost se bo takoj opazili. Ne brez razloga na oblikovanje stoli skrbno delal izumitelji, inženirji, Kabinet-oblikovalci, oblikovalci in tudi zdravniki.



Stol ustreza nas v vsakem prostoru. To je tako naravno, da včasih ne bomo opazili njegovo skromno prisotnost

Užitek za elite

Po arheologi, ki so živeli v jamah predniki sodobnega človeka, intuitivno mislil, da je sedel na drevesnem panju ali ravno skale veliko bolj priročno, kot na golo zemljo. Ampak bolj ali manj "inteligentni" stol'pojavil kasneje. Je svetu dal pojasnilo Egipčani. Čeprav v Starem Egiptu je bila narejena, da sedijo na tleh, v vsakdanje življenje so bili nizko stoli in stoli. So izumili prestol, ki se je sčasoma spremenila v sodobno stol. Oblika prestol način, ki je skladen z sedežu Egipčani, stoje z zaprtimi (zaradi ozke storitev) noge. Tu je bil prototip zložljiva stol zložljivi stol na X-oblikovan podporo. Ti stoli so nosili sužnji za svojega gospodarja, v primeru, če bi mu nenadoma treba, da se usedem.

Radovedne in Nadzorni stari Grki so šli na ukrivljen njegov stol, noge navpično narejen ginekologijo, izkazalo se je, da se udobno in elegantno stol, ki so ga imenovali clsmee očitno ženski različici. Grški moški, kot je, vendar pa, in Roman, raje sedel na prestol ali ležati na postelji. In žensk je bilo dovoljeno, da bi sedel na najbolj clsmee.



V Ivan grozno je prestol slonokoščena

V dneh Srednjeveški Evropi na stolih sedeli vem. Višji je bil predsednik in nazaj so še posebej opazen je bil lastnik. Kot taka tapetništvo na stolih, niso bili. Raw dreves'leseni okvir pokriti s platnom, z vgrajeno plast mavca in kreda, ki skriva napake s'povezave, nato pa prekrita z debelo plastjo barve.

V Rusiji za reforme Peter veliki je vse, vključno blizu Kraljeve oseba, ki je sedel na klopi. Edini stol je bil prestol, in kralj sedel na njej le v posebnih primerih. Premožni ljudje so oblazinjeni klopi debel in gosto loputo in se počutil, in na vrh potegnil zeleno krpo. V sodobnem svetu, stol je pridobil neskončno različnih oblik in funkcij - od visoko stol za dojenčke do kaznovanja na električnem stolu. Zdaj pa, seveda, govori o domačem stoli, ki preveč.



Sodobno različico clsmee - starinski stol za ženske

Skušnjava, da bi curvaceous

Statistika pravi, da vsak prebivalec svetu, obstaja 20 stolov (dobro, dobil je! ). Da se ne izgubijo v številu, poskusite razumeti, kot dobro. Kakšen bi moral biti predsednik, vreden naše pozornosti?

Tako na stol bilo primerno, da bi sedel brez škode za zdravje'I, idealna višina njegove noge, ne sme presegati 1/4 rast svojih srečni lastnik, in višino nazaj - dolžina hrbtu. Estetski izjema od tega pravila razlage na temo znameniti stol "hill house" oblikovalec Charles Macintosh z neposrednim dolgo nazaj v obliki stopnišče. Stol je izumil posebej za spalnico, torej ni bilo mišljeno, da se že dolgo bo kdo sedel. Je, nasprotno, izvirno kos pohištva, ki lahko služi kot skupni prostor na zaslonu, ali kulise za igro svetlobe. Skratka, stilsko opremo, ki ne brez praktične uporabe.



Slavni bitje Charles Mackintosh

Najbolj uporaben, in natančneje, varno za človekove nazaj stoli storiti v skladu Akerblom. To posebno konfiguracijo stol, imenovan v čast razvila svojo švedski zdravnik. V štiridesetih let prejšnjega stoletja se je v primerjavi obliki različnih stolov z antropološke značilnosti. Izkazalo se je, da standardni stol ni prilagojena za zdravo sedež, ker hrbtu ima odpornost rezila, medtem ko v njem, najprej potrebuje pasu. Potem znanstvenik je predlagani projekt z nagnjena sedež znanja in oporo za hrbet, se upogiba pod pas. Vodilni proizvajalci, so sprejele to shemo. Ta stol, ki bo ustrezno v pisarni ali doma knjižnice.

Popoln stolček za Akerblom - stoli na kovinskih nogah z m'kaj sedeži in hrbet. M'v kakšni obliki se ni razlog, da se sprostite pred časom. Pomembna je vsebina, kaj je skrito pod krpo, Pooh, vazeci, polnilo poliester, volne, penaste gume. Ko nizke kakovosti tapetništvo Pooh, še posebej, če je dodal pero, bo sčasoma pade ven. Vazeci privablja metuljev. In sintetičnih winterizer, vazeci in pene hitro izgubi svojo obliko. Izberete, kaj vam je pripravljena sprejeti. Mimogrede, zelo tkanine sedeža in naslona v dober stol, ne le lepljene in pribil, da je okvir nevidno nageljni.



Sodobno različico stola, s prijazno človeško telo loki

Vendar, občudovali prečudovite tapetništvo ni vredno, sicer ste lahko, ujet v ostrim kotom, ki tvorijo kolena in stavbe, ki sedi. To stanje se bo kmalu privede do stooped nazaj, in celo bolezni prebavil. Idealen je obravnaval osnutek sedež od 3 do 5?. Zdravniki priporočamo, da se vsede v sproščenem predstavljajo, pod pogojem seveda, da je položaj omogoča biti tako sproščen. Najbolj naravno za človeka so prepoznali zunaj, ko njegovo telo oblike v zadnjem kotu 135?, Skoraj leži. Ni čudno, občinah, tako da skupna najbolj prijazna oseba, stolov in ležalnikov. Stol-postelja je izumil leta 1928 je znano, functionalists Charles Le Corbusier. Na ta stol, da se sprostite po vodi postopke v prostorno kopalnico ali dobili svež zrak na teraso ali balkon.



Na'dolžan stol in stol tkanine - zakaj pa ne le prišel gor z oblikovalci

Natančno upoštevanje razvil švedski zdravnik načelo vedno ne zagotavljajo udobje na stol. Na primer, v molded-prilepljena modeli so natančno izdelani prek Akerblom, da bi sedel v samo prvotni položaj, kar je zelo utrujajoče. Tako znanih Dunajskih stoli narejeni na različnih načelo. Tu svoje tehnologije in svoj čar - estetski in predvsem zgodovinsko. Dunajsko stol je simbol celotni dobi. On je v dekoracije vsako gledališče, ki fazah Čehov. Smo ga videli v filmih. Ta stol, ki je svetu dal Avstrijski pohištvo ustvarjalec Michael Thonet, ko v 1842 patentirana metoda ukrivljen tehnologij za izdelavo pohištva. Pri proizvodnji svojih tovarnah je bilo vsaj dvajset modelov takih stolov. Klasično je bil eden je bil, ki je naveden na številko 14. Utopitev je prinesel ta model šestih delov do popolnosti. Nazaj in nazaj, noge so bile samo en subjekt. Sedel okroglo obliko je bila odložena reed tkanje. Zasnova je bila zelo lahka, prilagodljiva in priročna. Stol lahko fit v vsakem inter'jer, da je čas, naravno in tiho, in je postala zelo priljubljena. In danes je dovolj navijačev. On je dober in jedilnica in dnevna soba. In na poletni terasi v bližini pokrita z belim prtom okrogle mize je videti še posebej ekološko - dotika odmev, pre-revolucionarno življenje Rusije.

Praktično strani izdaji

Ne glede na stol, 60% vaše telesne bo vedno v svoj sedež. Torej, preden se udobno sedeži obstajajo tri glavne zahteve. Prvič, telesna teža mora biti enakomerno razporejena na sedež. Drugič, sedež mora biti zasnovana tako, da lahko koristi iz njegovega nazaj. Tretjič, sprednji rob sedeža je treba scroogle, v nasprotnem primeru bo kopati v noge pod koleni. Obstajajo nekatere zahteve in širina sedeža: proizvajalci stoli zdijo potrebni pogoj za udobje sedeža širina ne manj kot 49, 5 glej



Izbira materiala, iz katerega je podal stol, je treba obravnavati temeljito. Če potrebujete dreves'leseni stol, lahko mu res bi dreves'leseni, ne iz DSP. Les je trajna in zanesljiva, in pohištva, od tega je znak respectability in ugled. Resnica je ta pohištva glede na njihovo vrednost. V korist podjetja pasma je macesen, bukev, teak, hrast,'lang, sycamore, javor, oreh, jesen-drevo in Apple-drevo. Podjetje je belo akacijev, hornbeam, cornelian, češnja, breza, iz železa in tisoč

Pri izbiri materiala stoli, je zelo pomembno, da razmisli, v kateri bodo stojalo. Na teraso, balkon ali vrt, se počutijo dobro, teak stoli. To drevo vsebuje veliko mastne snovi in se ne boji vode. Ni čudno, da se nanaša na krovu jahte. Za isti namen se prilegajo smolnati macesen. Bukev, nasprotno, boji vode, zato je najbolje, da v hiši, kjer je toplo in suho. To spoštljiv odnos upravičena: bukev izvirno in samozadostno strukturo, ni treba, da okrasite. V kuhinji je bolj praktično, da je dal predsedujoči na kovinskih nogah.

Oblazinjenje je tudi pomembno. Svila, saten, velur videti lepa in bogata, vendar zahteva skrbno, skoraj spořtljiv odnos. Je bolj praktično, da izbirajo stole s sedeža sodobne sintetičnega materiala - mikrovlaken. To je zelo prijeten na dotik in spominja na nekaj, med bombaž in volna. Stvar je unpretentious je edinstveno strukturo platna, ga lahko preprosto odstranite'tam so bili vložki, poleg take tkanine so počasnejši nosi ven.

Če so vsi zgoraj sem malo zmeden, ne skrbite. Novi stoli in ni mogoče kupiti. So lahko nosili v lepo obleko, da je, v pokrovov. Zdaj je v modi. In spomladi, ko želim spremeniti, in še vedno pomembna. Nakup, naročilo ali vsaj, da jih sami, ni težko. Za pokrovi so veljavni za vse tkanine: zadovoljen chintz, miren lanu, plemeniti žamet in velur, eksotičnega usnja in krzna, fine svile in tkanino. Glavna stvar je, da je njihov slog je bil v harmoniji z slogu inter'notranjost, svoje barve v kombinaciji z barvo zavese, bedspreads in tapetništvo m'pohištvo. Na primer, stoli v zajema iz bele tkanine praznični videz z naslednjo okroglo stekleno mizo. In kariran odeje z ruffles zelo ekološko bližini dreves'leseno mizo v državi slog. Veliko možnosti: izberete, je odvisno od vaše domišljije in razpoloženje.

Elena Kuznetsova

Vir: PRO Realty

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика