вторник, 28 января 2014 г.

Soba za baby

V vaši družini z'imeli novega otroka in vse misli staršev o tem, kako urediti prostor za novorojenčka. Je ločen prostor ali območje, v staršev spalnica je do vas, vendar moja mati in otrok mora biti udobno v ustvarili razmere.

Najprej v sobo za novorojenčka je treba čim več odprtega prostora. Ni potrebno preveč prostora s pohištvom, preprogami, težke zavese in cvetje. Odstranite vse v zvezi s čezmernim prahu in alergenov.



Nevtralne barve, garderobne omare z zrcali vrata ustvariti občutek prostora. Enostavno okno, žaluzije dodati ambient.

Glavni barve mora biti miren, nevtralno ali toplo pastelno rumeno-oranžni toni. Najboljši otroci razlikovati med zelenimi in modrimi odtenki. Optimalno barvo za posteljno perilo, - zelene barve. Kar nekaj svetlih lis lahko obesite eno ali dve igrače nad posteljo. Ne da bi kaotično mešanico barve. Barve, ki mora biti čista rdeča, modra, zelena.



Svetlo in veselo otrok s pozornostjo-dodatki - preproga in pisane nalepke na steno. Odprte police z protja košare so idealne za shranjevanje čeden igrače.

Pri otrocih je treba veliko pohištvo. Optimalno nastavite otroška posteljica na kolesih ali otroška posteljica, previjalna miza ali salon, omaro za oblačila. Stene košare naj pade, tako da je bolj priročno, da spremenite obleke. Dobra otroška posteljica so več določb, ki se višina. Bolj pogosto spremenite položaj otrok v jaslice, da je videl prostoru na različne načine. Vzmetnice v postelji mora biti težko, in odbijači - m', ki ščiti pred nenamernim udarci. V okenca nappy prsih trgovina plenice za enkratno uporabo, plenice, otroška oblačila, igrače in druge majhne stvari. Čez čas se prsih predali se lahko spremenila v normalno, odstranjevanje spreminjanje sveta. V prvih mesecih trgovina oblačila in posteljnino in na ločeni polici v Splošnem primeru, in na koncu, da ustvarite poseben otrok.



Izbira je preprosta shematski inter'jer idealno za otroške sobe, ga je mogoče enostavno posodobiti, kot raste otroka. M'kaj igrače lahko dobra dekoracijo v otroke, če si jih je dala na prazen policah in na robovih posteljica.

Poskusite izbrati pohištvo za dojenčke, iz ekološko čistih materialov - jesen, bukev, javor, bukev. Nakup pohištva iz iverne plošče, preverite, da je zdravstveno potrdilo, ki navaja, da se material ne sproščajo formaldehid.

Bodite previdni in dobro enotno razsvetljavo v prostoru. Poleg zgornjega luč, ki visi svetilke ali noč v previjalna miza.

Fotografija: www. idealhomemagazine. co. uk



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика