суббота, 25 января 2014 г.

Gradnja stavbe 2008-10-30 13:37:03

Gradnja in rekonstrukcija.

Gradnja stavbe
2008-10-30 13:37:03

V razmerah vedno večje najemnin za pisarniške prostore in pomanjkanje na voljo prostor, mnoga podjetja raje vlagala v gradnjo lastne hiše. To še posebej velja za intenzivno razvijajo podjetja, ki raste zahteva nove prostore.

Izvajanje, v resnici, tehnične strani objekta - to je daleč ne najtežja naloga v pogojih ruske birokracije. Veliko težje pridobiti vsa potrebna dovoljenja, za določitev števila dokumentov v sodišči različnih ravneh, veliko preverjanje in odobritev. Da ne zapravljajte dragocenega časa in živcev na odločitev, ki izhajajo težave, pripravo in izvedbo dokumentacijo, boste lahko zadolži podjetje "Office Svetovanje. Naše izkušnje pomaga zmanjšati pogoje in se izognili veliko pasti, ki so neznani za začetnike v tem poslu.

Poleg tega je naše podjetje je usposobljeno ekipo razvijalcev in potrebno opremo za izvedbo gradbenih del na vseh ravneh zahtevnosti. Vsa dela se izvajajo v skladu, ki deluje v Ukrajini standardi in v skladu s potrjenim projektom stranke. Ponujamo tudi povezave novih stavb do komunikacijskih linij in vzdrževanje gradbenih inženirskih objektov.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика