вторник, 28 января 2014 г.

Otroška soba: lahko in ne more

Oblikovanje soba otroka je resna stvar. Nemogoče je, da sledite lastnih željah. Vsaka oblika korak mora biti utemeljena. Zakaj? To bo povedal otroka psiholog.

Na vprašanja so odgovarjali Upam, da Anisimov

Paul

Pogosto pri otrocih na tleh, boste lahko videli preprogo tla z dolgo NAP. Kako upravičena je taka izbira? Dejansko je na tla v sobi otroka, ki je prva spi veliko, in kmalu veliko straši pogosto tesno m'kako preprogo ali preprogo. Vendar, izkušenj se je izkazalo, da otroci razvijajo hitreje in bolje začele iti, če se premaknete bos na trda tla (parket ali laminat).

Polje

Dekorater svetuje za otroška soba denim zavese z krzno lambrequin. Ne preveč drzno? Za okna okraski pristop zelo previdno. To je glavni vir svetlobe, ki je v otroške sobe, in on bo študirati, si prizadevamo za to. Raje tiho tople barve, naravni materiali, brez vzorca. Če soba ni žaluzije, zavese, ne sme biti pregleden, ker zaščito spalna ustvariti močni sončni svetlobi. Ni potrebno, da odložite in gosto težke zavese, ki jih je težko izbrisati in je ovira svež zrak. Umetne razsvetljave mora biti umirjena. Lestenec v šestih svetilke je preveč za otroka, ki leži na hrbtu. Uporabite lokalno razsvetljavo.

Stene

Zdaj toliko različnih Ozadje, na prvi pogled. Katere barve in teksture, da se odločite za sobo novorojenčka? Stene morajo biti pokrita s Ozadje m', ki tone, ne draži oči. Preveč svetle in temne barve z dekoracije prostora, so izključeni. Na žalost, sem pogosto opazil, da so se pripravili na prihodnost, otroška soba starši izberejo zvitkih, rumena medvedi, vijolična zajčki nasmejan ogromne stroje.

Novorojenčka ni obvezen samo'nujno, vendar je kontraindiciran dnevno opazovanje teh osnovnih barvnih madežev, moteča. Bi se izognili čisto bela. Preveč svetla in barvita za otroka, je spodbujal, le kot dodatek k osnovnih odtenkov. Stene morajo biti popolnoma gladka. Opomba Ozadje s površino, ki spominja na grobo platno. Uporaba otipljivo občutkov, skozi dlani in prstov, otrok prejme informacije o svetu. Naj v svoje sobe so materiali z različno teksturo.

Barva

Za novorojenčka dekle odločila za nakup doto v roza odtenki, za dečka, v modro. Morda v inter'Yeri želeno barvo razlike? Barva je nekaj, kar pomaga izobraževati razpoloženja in čustva, da bi bolje izkoristila je na namen. Začne otrok občutili razliko med dekle in fant treh let. Ampak, če ste nenadoma v svoje sobe, se spremeni barvo zavese iz modro roza (ali obratno), to lahko negativno vplivalo na njegovo stanje. Inter'jer soba p'Latino dekleta že imeti značilnosti razlik med inter'soba notranje zadeve fant. Sem celo priznali obstoj ogledalo s tabelo, kjer lahko ležijo glavnik z zatiči. Z ustrezno izobrazbo, ki bo le prispevajo k razvoju naravno žensko.

Igrače

Vsi mislijo, da je njihov nujno'sporočilo, da bi darilo igrača. So zelo okrasite hišo. Ampak kot premoženjski učinek na duševnost otroka? Bi se izognili zbiranju veliko živali in lutke na policah, v posteljice za otroka, tudi če izgleda, po vašem mnenju, je lepa. Dajte otroku možnost, da ostanejo na en predmet, da ga študija, spoznati mu je, da ga ljubim. Potem, po določenem času, kažejo na druge. Vendar igrače izvesti v inter'notranjost pomembno vlogo. Ker so svetli predmeti obvezni'morajo biti prisotni v prostoru. Njihova naloga je, da se osredotoči pozornost otrok, da se naučijo prepoznati seznanjeni. Poudarki tako, kot pravilo, tam so igrače.

Soba raste

Kot "Zori" soba novorojenčka do dveh-p'pet let? Najbolj pomembno je, da v sobi mlajših otrok ne more urediti nenadno drastične spremembe. To lahko povzroči stres. Pam'imejte to v mislih, če se odločite, da bi popravila v stanovanju. Otrok vstopi v sobo, kjer se je spremenila barvo stene, s'tam so nove postavke, je izginil, in ne bi prepoznali. Ona bi lahko nekdo drug, in vaš popravila bo prvi psihološke travme. Preoblikovanje postopoma. Začnete z namestitvijo športnem področju. Že pri starosti dveh, otroci so sposobni hoditi po stopnicah gor in dol. Umiril stran previjalna miza. Tla postane glavni igre območja. Do treh let otroška posteljica spremeni v bolj "odrasle", in, če otrok v njen spanec dobro, kraj postelje na spremembe. V otroški sobi z'je prvi delovnem mestu majhno mizo, kjer so otrok, ki je prvi 5 minut, in nato daljše barve, skulptura, da dokončate sestavljanke. Umetno svetlobo postane svetlejši. Na navaden zavese se lahko z otrokom za šivanje različne krpe. Stene krasijo njegova prva samostojna dela. To bo znak spodbude in dobra popotnica za nadaljnje ustvarjalno rast.

Art

Ali je mogoče, da omogočajo otroku, da se pripravi na steno v svoji sobi? Danes je v modi - nravi. Vendar pa nam razlog skupaj razsodno: risanje na steno, na hladilnik, na stolu je še vedno "materialno škodo". Na koncu, dovolite otroku, da se pripravi kjerkoli lažje kot pojasniti, (razumeti), da je risba, obstaja poseben papir. Tam je na lep način - za uporabo papir v zvitkih, ki se lahko raztezajo vzdolž celotne stene: risanje, toliko, kot želite.

Najstniki radi, da visi moja soba transparente in plakate. Ko to vpliva na steni. Ali je mogoče, da se temu izognemo? Ne, počakajte, da vaš otrok sam bo obtičal v steni iglo ali da dajo na lepilo nepredstavljivo plakatov. Če veste, da je rad ribe (ali Britney Spears, ali "Gospodar prstanov"), in delati skupaj, da bi našli dober plakat, jo dal v okvir in obesil skupaj nad mizo. Ponudba najstnik od časa do časa, da bi sobo permutaciji, če želite zamenjati zavese, tapetništvo kavč, končno. Upoštevajte, katere barve pritegnejo je: če je temno in, Bog ne daj, črno, to pomeni, da je nekaj, obstaja razlog za zaskrbljenost. Če najstnik nepooblaščeno naslikal omaro v moji sobi črno, se posvetujte psiholog.

Permutaciji

Moram se posvetujte z vašim otrokom, preden boste preurediti pohištvo v svojo sobo? Zaželeno je. Drugače svojih "izdajalski" invazija na njegove pravne ozemlju lahko dobite negativen odnos do svojih dejanj. Ukrepi morajo biti skupno, in prej, ko začnete, da se posvetujejo s svojim otrokom, bolje je. Vse, kar mora izgledati kot predloge: "come on... " je Začel, da se posvetuje s triletnega otroka, boste izognili nasprotja, ko je bila 12. Glavna stvar je, da poskusite predvideti je mogoče, želje, ne vedo, na kateri starosti si želi, da barve na stenah, v sanjarjenje v majhnem zaprtem prostoru.

Vir: proxima. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика