пятница, 31 января 2014 г.

Dodelavo kovinskih vrat: materiali in trendi 2011-07-29 14:23:28

Gradnja in rekonstrukcija.

Dodelavo kovinskih vrat: materiali in težnje
2011-07-29 14:23:28


Trpežne in zanesljive vrata - Varščine, prvi in glavni vod, ki zamud vsiljivce na prag. V sebi, vendar, jeklena vrata so ne preveč privlačen videz. Izdelani iz kovinskih listov, so videti groba in ne dekoriranje stanovanja. Če želite odpraviti to težavo, in hkrati, da bi vrata dodatne toplotne in zvočne izolacijske lastnosti, uporabo različnih konča jeklenih vrat. Glede na materiale, uspešnost, oblikovanje vrata različnih na videz, in stroškov.



Najlažji način, da ennoble unpresentable vrata je premaz na površini platna v prahu-polimerni premaz. Hvala za zaščitni sloj, vrata je odporen na korozijo, mehanske poškodbe, je enostaven za pranje in čiščenje. Bolj privlačno obliko od jekla vrata lahko dobite z izbiro vinil konča s kožo. Različne barve in možnosti tapetništvo ta material omogočajo, da bi dobili elegantno in moderno vrat je relativno poceni. Še ena različica dekoracijo vrata - plastične plošče. Drugačno zasnovo, trpežne in lahke, so pa dolgočasen videz vhodnih vrat.




Vendar pa, večino stranke, ki cenijo vzdržljivosti in praktičnosti, izberite kot končna materiala MDF plošče, pobarvane ali laminirani plastike. MDF - sodobni material, ki je pridelan iz fine frakcije odpadkov iz lesarske industrije. Drobne čipi so stisnjeni pod pritiskom z dodatkom veziva, ki je trajen in okolju prijazen material. Z mletjem plošče podati konkretne risbe, in dekorativno površino zagotavlja tanko plast papirja pod laminarni plast. Za vodo-nepropustno lastnosti, površina lepljena - prevlečene s tanko plastjo plastike. Sodobne tehnologije omogočajo, da bi dosegli tisto, kar kovinskih vrat, končal z MDF plošče videz podobni izdelki iz naravnega masivnega matrike. Poleg MDF plošče se uporabljajo tudi naravni materiali, morskih vezane plošče, trden hrast ali furnirja dragocene vrste. Nov material za dekoracijo vrat je plastični postforming. Ta material je zapis za trajnost. On je ni strah, udarce, praske, temperature, odprtega ognja, kemikalij. Plastični postforming se je uveljavil kot odličen anti-vandal premaz za kovine vrata.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика