суббота, 25 января 2014 г.

Izbira sooča plošče 2008-10-28 15:21:38

Gradnja in rekonstrukcija.

Izbira sooča plošče
2008-10-28 15:21:38


Ob nakupu sooča plošče iz naravnega kamna je potrebno paziti na velikost in kakovost površin. Če odstopanja niso izpolnjeni, je znak zveze.

Razlike v barvi ploščic iste pasme je značilen funkcija naravnega materiala, ki je naravni kamen. Tam je veljaven obseg razlik v barvo in teksturo, ki se lahko oceni samo specialist. Kupec si mora dogovoriti z dobaviteljem stopnje možna odstopanja, otsmatrivat največje možno število vzorcev. Tam so kamni več enake barve ali težko Tsvetotron, ampak to je njihov 'označite ".

Pri izbiri ploščice za talne obloge v mokrih prostorov (kopalnice, tuši, bazeni, zunanji vhod skupine), je treba spomniti, da je večino vrst kamna s daljši stik z vodo, se lahko spremeni barvo. To se predvsem nanaša na inhomogeneous porozne in marmorja. Poleg tega nekatere vrste granites in frnikole lahko vsebujejo vključujejo železa in mineralov, ki ni zaščiten, ki reagirajo z vodo, čez čas, lahko tudi povzroči razbarvanje plohi.

Kot že omenjeno, za območja z intenzivno pogoji poslovanja so primerni granites. Frizi lahko uporabljajo le v varčujejo način uporabe prostorov. Medtem ko v mokrih območjih priporočljivo, marmorja, granita in ne zato, ker marmor je bolj porozne (microporous strukturo, in je manj spolzka kot granit.

Naravni kamni so kompleksni material, ki je zaradi svojih naravnih značilnosti, ki za oceno podjetja. Stranka ali celo arhitekt je pogosto težko oceniti primernost najljubši mu na estetske lastnosti sooča material, iz naravnega kamna za določeno inter'jer ali Exter'jer. Zato vam priporočamo, da se posvetujejo s strokovno podjetje z izkušnjami na področju dela z različnimi kamenje za različne pogoje delovanja.


In

B

Fig. 1
Naravni kamen daje resnično neomejene možnosti za oblikovanje inter''erov:
A. Koristi;
B. MKK-HOLDING

Nakup sooča opeke v Kijevu.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика