пятница, 31 января 2014 г.

Neodvisni prenos odpiranje vrat v zid 2011-09-02 16:09:24

Gradnja in rekonstrukcija.

Neodvisni prenos odpiranje vrat v zid
2011-09-02 16:09:24


Včasih z'je potrebno za prenos vrata, na tak ali drugačen način notranje stene. Kot pravilo, kot proces,-združljivost'povezano z takojšnje spremembe v notranjost prostorov ali s spremembami v inter'Yeri to, ali ta apartma.

Najprej, moramo reči, da je nova drevesa'Jan notranja vrata ni treba, je treba naročiti šele, ko bo pripravljena nova vrata. To storite tako, samo iz razloga, da je velikost te nove odprtine za vrata, iz različnih razlogov, lahko druga od velikosti že kupili vrata, in to, v zameno, se bo zagotoviti dodatne stroške popravila z ustrezno deluje na vgradnjo vaša nova vrata, da je velikost kupil pred vrata.

Če pa boste preprosto nimajo takšne možnosti, ali celo vrata še pripravljen, potem so vsa dela morajo biti izvedena v skladu z zelo previdni, merjenje velikosti in dimenzij. Neodvisni prenos odpiranje vrat v zid
Najprej smo upoštevajte, da za izvedbo del na ustvarjanje novih vrata potrebujejo nekaj orodja:

- Videla, kotni brusilnik s posebnim disk namenjen za delovanje v kamen
Ravni
- Svinčnik
- Roulette
- Izvijač, dleto in kladivo.

Pred začetkom gradnje je treba tudi cut off električne energije, da odstranite izvirnem delovnem mestu vse napeljave, ki se je verjetno tam se lahko nahajajo tudi stikala in vtičnice.

Po vsem tem bi morali začeti risanje obris nova vrata. Če želite to narediti, uporabo gradbenih marker ali svinčnik, ravni in plumb, uporabo obeh straneh stene accertati obrisi prihodnje odprtine. Po orisu končate, lahko začnete rezanje iz delov zidu z brusov. Ta proces je, mimogrede, je običajno, da ne neposredno z obeh strani stene. Vendar pa, ne pozabite, da tudi zmanjšati območja na obeh straneh, tako, kot je še vedno relativno veliko težo.

Po vrata, se bo zmanjšal, morate namestiti skakalec vtič vstavite z vrati jamb z zvezdico. To breme, mimogrede, je lahko', da se pojavi zaradi pritiska polaganje na svojem zgornjem delu, kar lahko privede ne le poškodbe same vrata, ampak tudi tveganje za propad celoten del stene.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика