четверг, 30 января 2014 г.

Okrasno drevje in grmovje v oblikovanje krajine

V vrtu okrasnih dreves in grmovnic igra veliko vlogo. Prvi, ki jih dajejo prijetno zasnovo krajine, harmonično glasnost. Drugič, brez njih si težko predstavljamo naravno domačnost krajev za počitek na vrtu. Tretjič, dreves in grmovnic zaščito ozemlja pred vetrovi in zagotavljajo potrebno senco v poletni vročini.

In p'petič, okrasno drevje in grmovje določitev barve in vonj po vrtu. In zimzelena drevesa, oddana ploskve lepoto barve, tudi v zimskem času, ko druge rastline razcvetela ven, kje in pod snegom.

Okrasne grmovnice

Okrasne grmovnice v oblikovanje oblikovanje krajine pogosto prevzamejo vlogo tako imenovane stene. Tako grmi lahko zasajene v ravne ali ukrivljene linije in razdeliti ozemlje neke vrste spletnih strani. Brezplačno sajenje okrasnih grmovnic sposoben učinkovito pobota žametno travnik in poudarite lepoto cvet postelj.

Ni redko z okrasnim grmičevjem, na zemljišča, ki so posajene v vladar; eno, dve ali več vrstic. In potem te pesmi, ne samo krasi vrt področju, ampak tudi oblike varovanje pred tveganjem zajema območje od radoveden oči. Ko sajenje grmičevja v neposredni bližini hiše je lahko odličen način za skrivanje napak na videz Fundacije.

To okrasni grmi bo služil kot odlično nastavitev koči in oblikovati Splošen vtis iz hiše in okus njenih lastnikov. Običajno na pristope k hiši, je priporočljivo, da zimzelena rastlina, grmovje do države hiša leto kot celoto, je bila v spektakularni zeleni okvir".

V času cvetenja okrasnih grmovnic na videz zelo impresivno. Zato je bolje, da obrat v bližini prostora za počitek ali za hišo. Bodo okrasite koli vrt. Tako okrasno grmovje vključujejo modi vrtnice, vrtnice, rododendroni, plezanje clematis itd.

Okrasno drevje

Če okrasno grmovje, ki se imenuje "stene" vrta, okrasnih dreves je zelo primeren vlogo stolpce, ki gredo v arhivu vrt. Lahko rečemo, da jih okrasite vrt "vertikalni". Vendar, krone dreves zagotoviti potrebne senci in cvetijo zgodaj spomladi cvetje so obdana z dišečim vrtom, v haze.

Pred sajenje drevesa na prvem mestu z'ugotoviti, kakšne so dimenzije je mogoče pričakovati od njih v prihodnje. Torej, če se odločite za velika drevesa, kot so hrast, bukev ali javor, nato pa v 10 do 15 letih pa so lahko zelo nejasna vaše zemljišče. Zato, obsežnih drevo bolje prepustiti velik vrt področjih, in na manjših parcelah je bolje saditi drevesa z nizko krošnjami.

Prav tako, when choosing okrasna drevesa morajo biti pam', da ne pozabite, da nekatere rastline rastejo zelo hitro, in nekatere, na primer, dreves iglavcev - zelo počasi. To je pomembno in kako dobro dekorativne diever nosijo frizuro. To bi jih ohranja v dobri formi, ali pa celo ustvarite s pomočjo najnovejših pravi mojstrovine iz rastlin. Tudi prenos frizuro, thuja, tisa-drevo, apno-drevo.

Vrt pogledal barvita jesen, tudi, izberite dreves, ki v tem obdobju bodo imeli lepo okrasno listje. Taka drevesa so najboljše posajene v sonce: da bi uživajte harmonično igra jesenskih barv.

Big

Danes veliko ljudi ne želite čakati na svoj vrt po mnogih letih bo zapolnila odraslih kostanji, javori, borovci in apna cvet in cvet lila grmovje in vrtnic. Seveda, po eni strani ni nič, - je potrebno saditi drevesa in tri do štiri leta čakati od njih gojil rezultate. Torej je potrebno paziti, da niso bili poškodovani ob zmrzali ali intenzivno toplote.

Veliko enostavnejši način je, da sajenje dreves, ki so dreves, višji od treh metrov visok grmi, s sedmega leta starosti, in iglavcev rastline, ki imajo več kot deset let. Prednosti velikih dreves je, da jih je že imeti močan koreninskega sistema.

Pogosto Amaterji lepe pokrajine v vrtu omogočajo naslednje napake: so kopati velika drevesa v bližini gozdov, ki ponavadi potem komaj preživi. In skrivnost je, da je na voljo na tržišču rastejo drevesa v posebnih nasadih, kjer so zaposleni zagotoviti, da drevesa so bila različna kompakten koreninskega sistema. Prav tako pa je število dejavnosti zasnovan tako, da dobite visoko kakovost sadilnega materiala.

Prepričajte se, da na vaše zemljišče zemljišče je veliko lepih okrasnih dreves in grmov: in ta vrt, ni dvoma, da bo postal vaš najljubši kraj, ki vam daje dobre volje in pozitivnih čustev.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика