вторник, 28 января 2014 г.

Graditi otrokovo sobo

In zdaj je vaš otrok, končno, s'je dobil svojo kopalnico. In sposobnost, da opremiti tako, kot želim vas in vašega otroka. Svetovanje na tem področju strokovnjaki?

Ureditev otroške sobe je odličen način, da bi bolje razumeli svojega otroka, klepet z njimi, kot rezultat. In to pomeni, pozabite, kar ste prebrali, o zaželene za otroke barve, pozabite na slike iz revij, da bi pozabili na napovedi astrologi, in tako dalje itd.,

In oblikovalci, psihologi in učitelji se strinjajo, na eno stvar: naprava otroške sobe bi bilo treba možnost sprememb. No, če se oblači za igrače, ki se lahko spremeni v nekaj polja in tabele ob pravem času bo stojalo, če otroci bodo imeli priložnost, da se premaknete nekateri elementi situacije. Ampak dejansko našli to pohištvo za otroke smo skoraj nemogoče. To je razlog, zakaj nudimo staršem, da se zaveda tega načela kot nekakšen idealen, stremlenie, ki bo pomagal najti v obcanom trgovina s pohištvom, ki je vsaj deloma, da izpolnjujejo to zahtevo.

Ki pravi, higieno?

Za otroke najboljših naravnih materialov. Poleg tega strokovnjaki trdijo, da je pohištvo, bogato olajšave dekoracijo, kot so plastične vrtnice na vrata omare, ni primerno za otroke, ker vrtnic težko speremo prah.

Ne zelo dobro, če posteljnina, vsak večer, vleči iz omare in zjutraj, da potisnite nazaj: prekomerno vibriranje prah, poleg postelja naj proveravati, tj. cel dan leži na svoje mesto, ne da languish v omari.

Junk v pediatrične linolej ali umetno preproge - poleg tega, da sproščajo nevarne kemikalije, preprogo nadstropju, na primer, lahko sprožijo alergije, ker je nemogoče, da čisto do konca. In tukaj je majhen preproga narejena iz naravne volne je zelo dobra, saj otroci radi igrajo na tleh. Vendar, če apartma je dovolj toplo, lahko storite brez njega.

Pri otrocih je treba dovolj virov svetlobe, in je zaželeno, da lahko uravnavajo svetlobo.

Kaj storiti s stene? Sodobne tehnologije ponujajo najbolj različne variante so lahko poslikane stene so lahko prilepite na steno papirja ali narediti dve-tri-slojna prevleka z vidnim olajšanjem. Glavna stvar - za otroke dobro, da se okolju čist in dokaj poceni.

Papir za Ozadje - saj so zdaj veliko - skoraj popoln. Imajo še eno prednost: so enostavne za lepilo, in to ni tako zelo draga.

Poslušajte otroka

Ampak to je težko za starše, da opusti svoje ideje o tem, kaj bi moralo biti, to zelo sobi. Včasih so pripravljeni porabiti za to veliko denarja, tudi na okolju prijazen material, in skoraj pripravljen poslušati, kaj si želi otroka. Pravi, da želi, oranžna soba, in ste brali o tem, da je za otrokovo lepo pastelnih barvah... In morda ima prav: ne moremo reči, da v naših zemljepisnih širinah Sončni dnevi so več kot motne in oranžne stene bo primerno?

Se spomnite svojega otroštva

Drug primer: si napisal novo lepo Krutko vzdolž stene - prvi, ki ste prebrali knjigo o izobraževanju, ki nemirni otroci radi spat nazaj na steno, in, drugič, da se vam zdi tako seznanjeni. Toda tri-letno hči noče, da se uležejo na novo lepe jaslice, in kmalu boste videli, zakaj. Ne, ne pozabite, sami v otroštvu skušali dal odejo v vrzeli med posteljo in steno zaspite. Zdaj vam je to smešno, ampak potem je bilo vse hudo! In vaša hči mirno spal na novo Metso, po postelja premikanje pravokotno na steno. In naj se vam zdi, da kopalnica ni dovolj velika, da blok, da na ta način: otroci radi vogalih.

In če takšnih kotičkov soba ima... Potem smo morali graditi svojo hišo! Ta zakon v otrokovo življenje je isto mesto, kot je ljubezen naprave te hiše, ki so zaposleni starši. Samo je otrok še majhen, tako da je hiša mala.

Za ungunstige psychoanalyst vrednost priložnost, da poskrbi moja mala hiša je nesporno, kot imaginarni hiša je simbol duše človeka. Poleg tega, ko je otrok zaposlen ustvarjanje svoje stanovanje, netaktičan in škodljivo, da se posega v ta proces, in še posebej moti: ljudje v tem trenutku vase!

Ne zavidam princi in princeske

Bleščečih revijah, vitrine pohištvo Mangano, panoje priporočamo, da nas za nakup drage otroškega pohištva. Mama in prikaz slik, na katerih malo Princesa sit v majhnih Kreslina v inter'Arah v duhu Madame Pompadour, in fantje v mornar je sedel v stanovanju pod Admiral kabino Nelson. Ampak ne biti ljubosumen. Tako je med drago pohištvo in dobro premišljena. Kaj pa nad inter''erov psihologi in učitelji imajo njihove uporabe. Podoben položaj otroka UAI'nalaga otroka zelo stroge omejitve. Soba za malo Princesko vztrajno zahteva od svojega ženska, ki ustrezajo ta način. In nenadoma ona ima dušo malo ropar?

Ampak, recimo, da je otrok precej zadovoljni s predlaganimi vlogo. Moramo razmišljati o tem, kaj čaka "Princesa", v ozadju vrata svojega Kraljestva, bo ona lahko prilagodili da se ne prilegajo v Royal realnost? Možnost "Admiral" Omara za dečka, preveč polna težave: lahko, mama in oče se želite videti v sina, ki je dejansko ne? Mogoče so filozof bi bolje prilegajo sod Diogenes?

Vam je všeč spati v omari?

Ali tukaj je še ena različica otroškega pohištva sklop: visoko steno z veliko predali, ki teče v posteljo ali kavč. Starši privlačno točno compactness: v okenca vse lahko raspihat. Ampak iz vidika psiholog, za spanje v niši pod škatle, ni zelo dobra in tudi strashnovato. To je tako kot spanje v omari. In neskončna polja, večina, ki je zelo visoka, izven dosega otrok, ni tako priročen, čas dojenček ne more določiti tam igrače ali knjige.

Še posebej za starše, ki ne morejo zagotoviti otrok ločen prostor.

Ni problem, če je otrok še majhen. Potreba po ločenem prostoru pojavlja pri otrocih je ne prej kot v 3 letih. Do takrat pa se otroci bolje počutijo, ko je moja mati. Ampak tudi, če je otrok že dovolj velik, in potrebujejo lasten prostor, lahko dobite ločeno območje: za otroka, je to isto, kot je kopalnica. Seveda, starši so bolj zapleteno: otroci ne vdis, da igrajo v moji sobi, ko mama in oče sprejemajo goste ali z'ugotoviti odnos. Vendar odgovorni starši in luschemu: življenje je poleg otroka vodi k pravičnosti, in način, in zdrav način življenja preprosto prisiljen, da postane norma.

Vir: salon. s

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика