суббота, 25 января 2014 г.

Kako zbrati električni Odbora

Kako zbrati električni Odbora

0%
980

Ko ste sedež, stikalne plošče, ki si za zbiranje. To je, namestitev električnih odklopnikov tokokrogov, RCD, nič bus in bus na tla.
Vsi ti elementi so vgrajeni v električno ploščo, na DIN-rail to je tako.

1. Imenovani za vhodne in izhodne žice. Pred montažo je treba stisniti ti odpustki.
2. DIN rail.
3. Zapah.

Skupščina diagram na električni plošči.

Slika prikazuje tipično Skupščina diagram na električni plošči.

Kabel v električno ploščo, naj gredo neposredno iz števec. In ne bi smelo biti dveh ali treh žic (odvisno od tega, ali imate naseda. Če ne, lahko naredite lastne roke ). Tretji je žica za ozemljitev in prejšnjih dveh je fazo in ničlo. Žica za ozemljitev, ki smo vodijo neposredno na avtobus, ki je dovolj udobno, da se izvede na levi. In fazo in ničlo, ki jih pripisujemo dve pole odklopnika, ki se nahaja na DIN-rail na levi. V bližini avtobusne na terenu. To odklopnika bo nam služijo kot glavni eno. Ker z njeno pomočjo lahko izklopite električne energije v celotno stanovanje ali hišo.

V tem trenutku, dovolj je pridobil veliko popularnost naprave zaščitne preklapljanje-off (RCD). To preprečuje, da bi vodnikov za vžig in tudi varuje osebo pred električnim udarom. Zato, namesto dveh-pole odklopnika je mogoče nastaviti ouzo. Samo cena nekajkrat višja, kot je cena stroja.

Po glavni električni pralni nič je nič avtobus, ki priročno postavljeni prav na DIN rail. In fazi gre za eno palico circuit-breakers. Ko so dani na železnici v sredini, in njihovo število je odvisno od števila električnih vezij.

Za primer: ena pralni treba izklopiti vse luči v stanovanju, drugega stroja je odgovoren za vtičnice, in tretja je odgovoren za kuhinjo in pralni stroj. Vendar naj vas spomnim, da ožičenja diagram v različnih situacijah različne. Kako izbrati električni stroji in njihovo število je preberite v naših člankih.

In da pridržite kabel za končnega potrošnika, od električnega toka, smo morali vzeti nič, nič pnevmatike, zemlja - z pnevmatike na tleh, in fazo proizvodnje električnih strojev.

To je vse, upam, da ta članek je koristno za vas.

Članke na temo:

  • Kako pravilno z'odklopite žice
  • Kot je s'dovuti aluminijaste in bakrene žice
  • Kako namestiti escutcheon
  • Poenostavljeno vizualno predstavitev električnih naprav v diagramov
  • Poenostavljeno vizualna predstavitev AC in DC

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика