среда, 29 января 2014 г.

Namestitev septic tank je najpomembnejši del za gradnjo lokalnih Kanalizacijskih

Namestitev septic tank je najbolj pomemben del za gradnjo lokalnih Kanalizacijskih sistemov, ki jih je treba upoštevati številne dejavnike in značilnosti. Stroški in pogoji za namestitev septic tank istem obsegu, se lahko precej razlikujejo, odvisno od pogojev, v katerih se pojavi.

Če želite začeti, morate izbrati mesto za namestitev septic tank. Polje za filtriranje (disperzija), ne sme biti postavljena v bližini virov pitne vode, kot tudi za sajenje kmetijskih pridelkov. Če je nad poljem za filtriranje, ki se nahaja parkirišče, bi to povečalo stroške namestitve, ker je na vrhu bo treba postaviti table ali drugih materialov. The septic tank bi morali biti na optimalno razdaljo od doma. Preveč blizu doma, lahko povzroči deformacijo Fundacija. Kot dolgi poti bo znatno prodor na septic tank. Prav tako je treba določiti SL poti vmesno čiščenje vodnjakov. V enem septic tank lahko pride do možganov več stavb, zato mora biti nameščena tako, da je dolžina skladbe, ki so bile optimalno. Prav tako je potrebno upoštevati naravni naklon zemljišča parcele.

V drugi fazi je potrebno oceniti, tip tal in njene fotoprovodimosti v različnih globinah. To bo odvisno od zneska deležev a septic tank in vrsto filtracije polja. Če pesku je možno upravljati drenažnih vrtin, ki bo bistveno zmanjšala na območju, ki je v področju odvajanje. Če je primarni tip tal na mestu gline, potem morate uporabiti za odvodnjavanje in gramoza. Ta tla polje filter mora biti nameščen bližje površini zemlje.

Po oceni podzemnih voda tabela. Ravni podtalnice lahko močno vplivajo na ceno namestitve septic tank. Pri namestitvi septic tank v zemljišče z visoko stopnjo podzemne vode septic tank, ki je nameščena na pripravljeno betonsko s pomočjo montažni trakovi in spustijo v jamo na globini, po katerem". Vse te dejavnosti so za povečanje stroškov dela in materiala. Če podtalnice na sekundarni ravni, namestitev septic tank je treba storiti v sušnem obdobju, ko podzemnih voda se bo globoko in prelijemo ploščo na dnu Sukhovo Kotlovina, štedilnik s pomočjo drenaže zanko gori septic tank. Ali lahko uporabite pripravljen majhen betonske plošče tip zajeziti. Če podzemno vodo, je vedno globoko, nato pritrdijo septic tank v zemlji v njegovo namestitev ni bilo treba.

Spodaj je vrstni red namestitve septic tank pod idealnimi pogoji:

  1. 1. Vikapivaet temelje za septic tank.

  2. 2. Nameščen septic tank v jamo, tako da je bil stoji vodoravno ali z majhno pristranskosti od doma.

  3. 3. Odlagališče septic tank vzporedno polnjenje z vodo (v primeru GRP septic tank osibka pesek ali postanovlenii zmes ni potrebno).

  4. 4. Vikapivaet jarkov področju filtracije.

  5. 5. Iz na dnu jarkov geotextiles.

  6. 6. Pol-polnilo jarka ruševin in jih dal v odtočne cevi, tako da naklon je 2 cm do 1 meter.

  7. 7. Priključitev odtočne cevi z septic tank in prezračevalnih cevi na koncu s pomočjo pribora.

  8. 8. Spi odvodnjavanje ruševin pokrov s svojo geotextiles in končno pokopati jarek z zemljo.

  9. 9. Vhodni cevi iz doma, da septic tank z naklonom od 2 cm do 1 meter.


 

Lahko namestite septic tank, sami ali z uporabo naše storitve, prej kliče čarovnik za vzpostavljanje dogovora in oceno njegove vrednosti. Če vaša stran nizko podzemne vode ravni in ste lahko izberete mesto za namestitev strokovnjak ni potrebno.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика