суббота, 25 января 2014 г.

Namestitev ventilator v kopalnici in wc.

Namestitev ventilator v kopalnici in wc.

0%
2008

V tem članku bomo govorili o prisilno prezračevanje v wc in kopalnica. Prisilno prezračevanje je, ko na prezračevanje kanalu je vstavljena fan. V tem članku smo zajeli osnovni model navijači, ki se pogosto uporabljajo vzorce in povezave.

Moram mehansko prezračevanje?

Prisilno prezračevanje je potrebno storiti potem, ko konvencionalna prezračevanje ni učinkovita. Prvi znaki, da je prezračevanje ni obvladovanje njihova naloga je zameglila ogledalo, kondenzacija na stenah.

Če ste se soočajo s to težavo, najprej, boste morali preveriti za pravilno prezračevanje kanalu. Je zelo enostavno za to, da je ventilacijski kanal, ki ga želite predstaviti zgorela tekmo. Če ona gre ven, nato pa z prezračevalni kanal je vse v redu, samo on ne more spopadati s tem področju. V takih primerih morate namestiti prisilno prezračevanje. In če se dvoboj je izklopljen, morate očistiti dimnike. Če želite to narediti, na strehi vent nižje stožčast mase.

Ventilator v stranišče.

Priporočam nastavitev ventilatorja v stranišče, tako da si šel na stranišče, se je obrnil na svetlobo in samodejno vklopi ventilator. Prišel je iz wc, izklopili luči in tako izklopi ventilator. Obstaja nekaj navijačev, ki po izklop luči za nekaj časa, delo, čas, ki ga lahko obnovite sam. Imenujejo se ventilatorja s samosprožilcem. Moje mnenje je, ventilator s samosprožilcem, v stranišče je bolj učinkovito kot običajno. In to ne veliko več kot običajno.

Shema povezave ventilator v stranišče. Ventilator s samosprožilcem.

Ta ilustracija prikazuje klasično shemo povezave ventilator. Kadar se vključi ventilator, skupaj s svetlobo in izklop skupaj. Shema je zelo preprost. Tam mora biti povezana vzporedno ventilator s svetlobo. Nič od dozi je narejen neposredno na razsvetljavo in ventilatorja, in faze skozi stikalo.

Ta diagram prikazuje povezavo odnoosnogo ventilator s samosprožilcem. Ta shema je malo bolj zapletena, potem prejšnja. Od razdelilne omarice, neposredno fan gre fazo in ničlo, in sveti samo nič. In skozi stikalo za luč in ventilator gre fazi. Le faza, ki gre skozi stikalo za ventilator mora biti priključen na priključek, ki je označen na fan kot LT. Vendar pa je čas, da bi bilo delo ljubitelj po izpadu, je urejeno neposredno na fan.

Ventilator v kopalnici

Ventilator v kopalnici lahko povežete s takimi metodami, kot je opisano zgoraj, in še vedno lahko drugi. O drugi povezavi fan smo sedaj razpravljali.
Če je prezračevanje v kopalnici bolj ali manj običajna in vključevanje prisilnega prezračevanja je potrebno samo medtem ko tuširanje ali kopel, potem vam priporočam, takšne sheme za povezovanje prisilno prezračevanje.
Ena, ki je ventilator z zunanjim stikalom. On služi kot transformator v nekaterih modelih navijačev. Načelo delovanja ventilatorjev je, da ne deluje dosledno. Ga vklopite, ko je to potrebno. Navadno stikalo kabel, ki je na zunaj. Vleče ven, boste lahko za izklop ventilatorja ali stikalo za hitrost. Ta ventilator, je zelo praktično, da kopalnica ni treba, da nenehno vklopi ventilator.
Zelo podoben prejšnji način povezave je naslednji način. Izklopu ventilatorja neposredno na fan, vleče na vrvi, in pred vstopom v kopalnici. Vhod se nahaja namen, dve-tipka za vklop, prvi izklop, ki je odgovoren za razsvetljavo v kopalnici, in drugi za ljubitelje.

Naslednji, menimo, da je shema priključitve ljubitelj teh dveh metod.

Shema povezave ventilator zunanje stikalo.

Shema je zelo preprost. Tu neposredno iz dozi je fazni in ničelni z ventilatorjem.

Shema povezave ventilator s stikalom.

Nič neposredno iz dozi je na fan. In faze z ventilatorjem gre skozi stikalo.

Namestitev ventilatorja.

Ko smo priključeni naš fan, še vedno velja za majhne, namestite ventilator. Ponavadi v takih zračniki moramo, da namestite ventilator.

Odstranite pokrov ventilatorja.

Na hrbtni strani fan bris z lepilom. To je lahko silikona, tekoče nohte, itd.

Pritisnil ob steno in jo držite pritisnjeno približno minuto, nato ga spustite.

Pritrdite zgornji del mrežice.

Članke na temo:

  • Vezalna shema vaclavem stikalo
  • Merske enote trenutno
  • Izbira kabel oddelek
  • Višina namestitve vtičnic in stikal od tal
  • Ozemljitev v zasebni hiši, tla vezja zaščitna ozemljitev

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика