суббота, 25 января 2014 г.

Ožičenja diagram v stanovanju ali hiši.

Ožičenja diagram v stanovanju ali hiši.

0%
1930

Napeljava namestitev v stanovanju ali hiši se začne z zasnovo stikalni načrt.

Kaj počne?

Z ožičenja diagram lahko enostavno izračunati kvadratni nakazilo, število vtičnice, stikala, razdelilne omare, število odklopnike ipd.,

Oris risba stanovanje ali hišo.

Praviloma načrt stanovanje ali hišo, je za vsak imetnik. Če želite to narediti, morate narediti kopijo. In če to ni, potem morate pripraviti sam. To je sprejeti ruleto in natančno izmeriti vsako steno posebej.

Teh risb, ki jih potrebujete, da bo 6 do 10 kosov. To je zato, ker vsak načrt stanovanja ne mora pripraviti več kot eno skupine prejemnikov, če je več, kot stikalni načrt je neprebrano. In če imate v lasti hišo v nekaj nadstropjih, je risba vsakem nadstropju posebej. V vsakem nadstropju, take risbe morajo biti od 6 do 10 kosov.

Oris risba apartma je treba videti, kot je prikazano na sliki. Glavni pogoj takih risba je dal dol vseh velikosti in pripravi v ustreznem merilu. Priporočam, da narišete na list papirja v kletko.

Oris risba stanovanje ali hišo

Razdelitev skupine - ta skupina točk, ki so povezani na eno napravo, ki je v električni plošči. Ta ilustracija prikazuje porazdelitev skupine štiri vtičnice.

Razdelitev skupine

Dve porazdelitev skupine po štiri vtičnice in razsvetljavo.

Dve skupine prejemnikov

To je tako, ste na risalno načrt stanovanja so vaše skupine prejemnikov. Ampak tukaj se pojavi vprašanje: koliko porazdelitev skupine v stanovanju potrebujemo?

Priporočam, da naredite skupine prejemnikov, da se zagotovi, da je skupna moč potrošnikov v tej skupini ni presegla 4. 5 kV. V tem primeru bomo imeli pralni 25A, in kabel oddelek 2. 5 mm 2. Za izračun skupne moči električni aparati tukaj. In kritje je sprejeti kabel 2 * 1. 5 in pralni 16A. Pokritost celotno stanovanje je ena od skupino prejemnikov. Če je to hiša, v vsaki etaži posebej.

Primer, ki temelji na eni apartmaja:

- Razsvetljava v celotnem stanovanju;

- Vtičnice dve sobe;

- Vtičnice kuhinja;

- Vtičnice, kopalnica in wc.

Kot lahko vidimo smo ločeno distribucijske skupine, pojdi v kuhinjo in kopalnico. To je zato, ker obstaja več teže. V kopalnici je pralni stroj, električni kotel, ipd. Kuhinja - mikrovalovna pečica, električni štedilnik, pomivalni stroj itd.,

Line diagram.

Ta ilustracija prikazuje grafični shemi, vendar pa se lahko pripravi. Ta sistem je zasnovan tako, da bi dobil električni plošči in lahek za prikazujejo število distribucijskih skupin.

Line diagram

Ta ilustracija prikazuje tri distribucijske skupine, ki so eno-pole stroji. Tudi na električni plošči sta dva avtobusa na nič in na terenu) in ouzo. Namesto ouzo lahko namestite dve-pole odklopnika.

V lastni hiši na več nadstropij nastavitev telefonske centrale v vsakem nadstropju. In žice za vsako ploščo so s ploščo, kjer električni merilnik. Števec se običajno nahaja na dvorišču.

Postavi pred števec bipolarno pralni in po tem, ko postavi dvopolni stroji, ki so odgovorni za vsako nadstropje posebej.

Članke na temo:

  • Načrt ožičenja rele časovni
  • Sheme z'enotnosti kablov v razdelilne omarice
  • Vezalna shema led trak
  • Ožičenja zatemnitev (dimmer)
  • Skrite napeljave

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика