воскресенье, 26 января 2014 г.

Nekatera pravila za gradnjo državo hišo

Za novo zgrajeno hišo ne bi bil vzrok za vaše frustracije, morate upoštevati naslednja pravila gradnje državo hišo.

Mesto izbor

Pri pridobivanju zemljišč zemljišče za državo, gradbeništvo, najprej upoštevajte, njegova lokacija: analizirati, kako parcela se nahaja blizu mesta in ceste, ki se nahajajo v bližini naravnih vodnih teles področje, ki bo obkrožen z vaše spletno mesto, in šele potem razmišljati o modelu vašo prihodnost počitniških domov.

Arhitekturni projekt

Eden od ključnih vidikov uspešnega gradnja hiše je skrbno izdelal arhitekturni projekt. Pri izbiri modela hiše, bo vodil potrebe svoje družine in svoje osebne želje. Vzemite si čas, da se pogovorite projekta vsi člani sedem'th in spreminjanje projekta v skladu z njihovimi željami.

Vendar se prepričajte, da predvidene stanovanjske spojijo z naravno krajino območij, kot tudi, da v hiši ni bilo zadostno število utility sobe. Poleg tega, pred začetkom gradnje nujno'bodite prepričani, da se prilagodijo projekta na vaše zemljišče.

Še posebej bodite pozorni na oblikovanje prihodnosti Temelj, kot to določa trajnost in zanesljivost hišo, in stopnjo osvetlitev vsako območje, ki je v hiši - odvisno od ravni udobja za nadaljnje bivanje.

Gradbeništvo

Gradbeništvo države hiš trenutno je mogoče v vsakem trenutku leta. Torej, odločite za izvedbo vašega projekta času, ko, na primer, dolge dež in vlaga ne bo ustavil proces gradnje.

Dodatne konstrukcije

Gradbeništvo države hiš, praviloma vključuje gradnjo ne samo stavbe, temveč dodatnih struktur, ki omogočajo življenje v mestu, bolj prijeten in bolj udobno. Do takih stavbah je danes običajno iz kopeli, garaža, gazebo, utility soba in tako naprej. Morali bi videti, da so bili ustvarjeni v enem arhitekturni slog, in je bil odgovoren okus potrebe lastnikov.

Vendar pazi, in da je za razvoj in izvajanje arhitekturni projekt je bil ubran skupaj, ne samo z željami in muhe stranke, ampak tudi z racionalnosti uporabe vseh gradbenih komponent in pameti.

Usposobljenih gradbeniki

Zgraditi hišo je opravil kakovostno in v dogovorjenih pogojev, zahteva, storitve usposobljenega gradbeniki, ki so se izkazali za njihovo zaposljivost. Še posebej upoštevajte, da zgrajena hiša je bila varno v delovanje in izpolnjevanje vseh gradbena pravila in zahteve. Poleg tega, električne, vodo, oskrbe s toploto, morajo delovati brezhibno, tudi v ekstremnih vremenskih razmerah.

Fasada


Pri gradnji stavb, ki vključuje velike investicije iz lastnih sredstev, večjo pozornost je treba nameniti dekoracijo fasad. Običajno se take hiše oživitev prvotne dekorativne elemente, ki poudarjanje individualnosti in elegantno lepoto hiše.

Kot lahko vidite, nudi vam nasvete, ni zapleteno. Vendar pa v praksi, pomagajo zgraditi počitnice doma, ki bodo navdušili vas in vaše sedem'Yu več let.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика