среда, 29 января 2014 г.

Kako ustvariti kaktusi vrt 2008-11-13 11:13:01

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako ustvariti kaktusi vrt
2008-11-13 11:13:01

Če želite ustvariti miniaturni kaktusi vrtu, se bo treba porozne mešanica, ki je primerna težka posodo ali debele rokavice, ali kakršnokoli orodje za delo z bodečo kaktusi. Dobro preprost kovinski ali dreves'lesene klešče ali lahko odstranite iz časopisa strip je dovolj široka in dovolj dolgo, da ovijte okoli kaktus in pustite, da se dva konca, da se premaknete obrat iz kraja v kraj. Posodo lahko služi kot posoda za vrt kaktus, ampak plitve posode je najbolj učinkovit za majhne vzorce. Čeprav plastične posode je zelo primeren izdelane iz gline ali keramike bolj prijeten za oko. Kaktus vrtovi namenjen je treba gledati in občudovati, tako da izberejo ali dekorativne, ali nevtralne posodi.

Za tal morali uporabiti poseben kaktus-zmesi, ki so v prodaji v neto vrt trgovin, ali zmes sprejeti v enakih delih tal in gradnjo pesek ali perlite. Malih kaktusov lahko najdete skoraj v vsakem vrtu center ali flower shop trgovin, ali da bi na poseben kaktus vrtovi dobaviteljev. Po tem, ko si pobral posode, rastline in tal, lahko začnete. Lepo, da imajo idejo, postavitev pred dejansko namestitvijo. Če je posoda bo na voljo za pregled v sprednji, visoke rastline so v najboljšem položaju, v ozadju. Ali visoko kaktusov, se lahko dajo v sredini, in majhna, okoli njih, na robovih posode. Ko ste postavili kaktusov in nežno stisnjen tla okoli njih, dodamo vrhnjo plast kamenčki. Svoboden kamni, ki omogočajo kroženje zraka, medtem ko zagotavlja dodatno podporo za korenine rastlin. Ni tako nenavadno, kot se zdi, ni zalivanje vašega vrta, za najmanj teden dni po saditvi. To daje korenine možnost, da bo nameščen.

Če želite, da se malo bolj ustvarjalni s vaš vrt kaktusov, lahko dodate svetli kamenčki ali marmorja figurice, za simulacijo vode, z majhno ogledalo ali izvajanje drugih dekorativnih elementov.





Kako ustvariti kaktusi vrt
Kako ustvariti kaktusi vrt

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика