среда, 29 января 2014 г.

Dekoracijo zidov oz. oblog sten v hiši 2009-11-23 15:15:12

Gradnja in rekonstrukcija.

Dekoracijo zidov oz. oblog sten v hiši
2009-11-23 15:15:12

Ves čas vzpostavitev inter'Jeremija je velika umetnost, ker je vzdušje v prostoru je odvisno od mnogih stvari. Danes posebna pozornost je namenjena dekoracijo sten. Ta način izražanja spremlja samo svojo divjo domišljijo in vse vrste idej.

dekor

Dekoracijo sten ni lahka naloga celo za strokovnjake. Tukaj boste morali pretehtati možnosti sobe: višina in širina stene, velikost, barvo, in, seveda, da upoštevamo vse želje gospodinjstva. To je postala samoumevna in zastarel visi na steni preprogo ali navadna slika. in drugič, da bo vsakdo ustvari v doma ali v pisarni, je izvirno dekoracijo sten. Na trgu je danes predstavila veliko število materialov, nalepke, stenske dokumentov, barve, ometov in druge stvari, ki le leni ne ustvarjajo v doma ali v pisarni, je izvirno dekoracijo sten.

stenski dekor
Najprej morate ugotoviti, material za dekoracijo. To je lahko kamna, usnja, rastlinskih materialov, kovine, lesa, keramike in še veliko več. Vsak material ima določeno potencial za ustvarjanje vzdušja med'jer.

Na primer, koža bo pustite prostor s prijetno aromo, ji drago obliko in izraz. Rastlinski materiali, kot so slama, bambusa, algami, glino, in še več, bo med'jer naravnosti in edinstvenost. Kovinski boste lahko spoznali različne oblikovalske rešitve in dati sobo strogosti in individualnost. Drevo bo ustvarite edinstveno udobje in coziness v hiši ali pisarni, boste postali neto'capacious pripomoček, s poudarkom na izbrani slog.

Dekor stene kamna bo popolnoma prilega v vsak prostor in prepričljivo bo okrasite koli steno. Ko to potrebujete, da bi našli najboljšo kombinacijo izbranih vaše dekor in slog v sobi, ki bodo pomagali, da bo delovni prostor tako, da bo le dobil največ čustev delo ali prosti čas. To je glavni vidik v izvirnost sobi. Na parceli dekor bo prvotni okus v vsakem inter'Yeri. Na primer, morski motivi, ki bo prinesla mir in tišino, nebeški motivi bo soba brez robov in enostavnost, motivi različnih kultur vam bo pomagal, da se potopite v kateri koli državi na svetu in da se naučijo, njihove značilnosti in svetovni nazor.


Stene dekoracijo - to je pomembna podrobnost pri načrtovanju dela. Dekorativni elementi na Splošno določajo slog v sobi, ki je lahko v angleščini strogo, klasične, Orientalski zanimivo in skrivnostno. Stene dekoracijo je odličen način, da vizualno spremeniti prostor v sobi, poudariti dostojanstvo in skriti vse možne napake. Pravilno izbiro metode in material dekor pomaga skriti pomanjkljivosti stene skriti komunikacijskih sistemov. Na primer, slika je podana razširitev prostora v sobi, in cev se razvija v redu lesa ali grški stolpec, ampak lomljenega kota pa v slikovitem podeželju.

stene dekoracijo
Kot stenski design se lahko uporablja slikarstvo, mozaik, tkanine, ki se uporablja dekorativni omet, freska, Beneški omet, izdelan bas-olajšav. Konča se lahko vključujejo različne barve, lahko reliefni in gladko. Zato, ne odvzeti sami to priložnost, da okrasite svojo hišo ali pisarno.

VIR: http://www. stroymart. com. ua/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика