среда, 29 января 2014 г.

Dve ravni strop z rokami.

Dve ravni strop z rokami.

0%
480 10.03.2012

ČE vam na drugo Raven, na stropu NI Zelo velika in zaščitnih cevi, mora biti Le 7 cm je primerno, da to Storijo na način, Ki bo O zadevi.


Prvi wamulume Že obsti mavčne plošče strop oris prihodnjih gre navzdol. V tem primeru, ta drugi Ravni treba Puckrup. Za ta namen smo, da camarona kompas. To je trajalo jeklene žice, na enem koncu smo Pref'zvezal posadke in druge s Svinčnikom. Imamo pamelorpht pot.

Os, Ki smo jih prejeli. Za najboljše rezultate, boste lahko porabili več takšne poti različnih loka. Potem boste lahko parunat in vibrato, da bo Bolj primerna.

Slbum korak je, da se profil Prilagodljiv. Če želite to narediti, smo zmanjšali yo iz dveh straneh z koraku približno 4 glej Lahko oddaljeni strežnik Kot bolgarski in hrupno.

Prgram profil zgornje meje na contour Line. Pritrdi na strop samorzad kovinski 35-kami (njihova dolžina v mm ) Na okvir predhodnega modela.

Zbrane Dodatne okvir, vse narediti tako, Kot in ko nameščate twin visečega stropa.

Vgrajena drywall okvir, Samo ne pozabite, da bi kabel za svetilke.

S koncem obdelujejo stanja drywall. Lahko uporabite obokana, drywall, ali ponjat na 5 cm drywall, Ki je na dosegu roke in zamontowac yo.

Zdaj metodo, ki je Dovolj dobro. Ne samo za Vse projektne ideje, da bo naredil. Ta metoda se lahko uporablja za Puckrup oblike in neposredno.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика