четверг, 30 января 2014 г.

Po'dostopne ceste in vrt poti apnenec

Po'dostopne ceste in vrt poti zagotavljajo SV'sporazumevanje v skupni prostor vseh drugih elementov oblikovanje krajine. Zato, da harmonično urejena Croft, ki niso primerni samo hodil cestah in poteh, in da je treba ustvariti mrežo udobna, lepa in praktična po'dostopne ceste in vrtnih poti.

Kamen, pločnik

Za stilsko in zanesljivo registracijo območju kmetije je zelo primerna naravnega kamna. To je trdna, trajna in lepa. Taka kamna, ki usklajuje tudi z okoliško naravo in naravno poudarja arhitekturo hiše. Praksa je pokazala, da je eden izmed najboljših materialov za oblaganje po'dostopne ceste in vrt poti, se šteje, naravni kamen, pločnik.

Apnenec je trajno, prenaša dnevno težkih bremen in odporna na obrabo. Ta kamen se ne boji negativnih vplivov na okolje in sončno sevanje. To je priročno, da na pločniku ima grobo površino, ki je tudi v deževnem vremenu ne spolzka. V tem primeru, kamen, pločnik je lepa barvna paleta in naravni vzorec je zelo raznolika, tako da boste dobili povsem izvirne zasnove mesta.

Po'dostopne ceste apnenec

Za naprave pod'dostopne ceste apnenec najprej je treba, da bi svoje oznake. Praviloma najbolj optimalna širina takšne ceste, je tri metre: za potnike in voznika ni šel na enkrat na cvet posteljo. Ponavadi,'vhod gradnjo cest naravnost, in ga vodi od vrat do glavnega vhoda v hišo.

Če funkcije spletnega mesta, ne dovoli, da zgradite cesti, v ravni črti, potem morate natančno izračunati gibanje: je v obeh smereh, mora biti varno in udobno. Morda bi želeli razširiti na nekaj kvadratnih metrov, dvorišče'I, da je avto, bi lahko bilo svobodno sile.

Po označevanje na teh razsežnosti, je treba kopati jarek globine približno 40 glej ga Nato temeljito zgoščena tla. V naslednji fazi dela, eden vzdolž stene jarka določi omejevanje bloke ali okrepiti formworks. Lahko tudi prelijemo konkretne meje, ki se bo dvignila nad tlemi približno 5 glej, On bo pomagalo ohraniti obliko cesti, da se prepreči zdrs tal in deformacije platno.

Ustvaril v žleb, potem je treba dati plast 30 cm gramoz pad, ga napolnite z vodo in temeljito stisnjena. Sedaj se obrnite na zastavo. Tlakovci po'SNO ' cesti, ki ga je treba sprejeti v velikih plošč debeline ne manj kot 60 mm Te plošče so dani na plast 3-5 cm trdna gartovka. Torej je potrebno, da pusti vrzel med ploščama ne manj kot 0, 5 glej

Prav tako imejte v mislih, da so zastave na letalo ceste towered nad tlemi na 4-5 cm, in je imel vzdolžni in bočni prelivi v več stopinj, da se zagotovi, da je voda tekla prosto od ceste. Za te namene, na spodnjem robu ceste se lahko gradijo posebne žleba, namenjeni za odvajanje stormwater iz ozemlja. Da ga ustvarite, lahko uporabljate, kamen, pločnik.

Ko mimo dan po tlakovanje po'SNO ' cesti, lahko začnete, da se zapolnijo vrzeli med ploščama. In zadnji nasvet: za opravljanje dela je potrebno v poletnih mesecih, ko je zemlja dovolj stabilna in suho. Če polaganje apnenec, ki bo potekala v jeseni ali spomladi, je zelo verjetno, da je pot, bo šel za mokro in na'eskogo tal, in bo premik ploščo znova.

Vrt poti apnenec

Vrt poti razlikujejo od at'dostopne ceste na dejstvo, da je na njih je prevelika dinamični učinek. Tako, za tlakovanje lahko uporabite SS, je debeline plošče le 25-40 mm Ja, širina vrt poti mora biti manj kot po'dostopne ceste. Najbolj optimalne debeline 80 ogledate Na tej progi je prijetno hoditi skupaj, da se vozijo s Kolesom ali preživijo otroški voziček.

Pri ustvarjanju vrt poti apnenec prvi, ne označevalni in kopati jarek z globino približno 25-30 glej Stene jarka pour konkretne zajeziti trak ali okrepiti zajeziti blokov. Nato tuši jarek s plastjo gramoza 15 cm, napolnimo z vodo in dobro tamped. V postelji gramoz, sklenjenih Gartsovka 5-6 cm, debel, takoj prilepili ploščo in jih poravnali v isti ravnini.

Vrzeli med apnenec, lahko pustite, širine najmanj 1 glej Vrt poti nad tlemi, če povečala za približno 2-4 cm, in za enostavno tok vode, da imajo naklon nekaj stopinj. Dan po namestitvi, ga lahko strešnik zapolnitev vrzeli. Če te razlike so majhne, potem je bolje, da zgraditi cementa smrtniki. Ampak, če vrzeli med apnenec več kot 3 cm, da bi bilo dobro, da izpolnite svoje zemlje in sejanje trave trava. Torej, dva meseca kasneje boste dobili stilsko vrt pot z očesa smaragdno travo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика