вторник, 28 января 2014 г.

Ekološke barve 2006-12-21 13:37:51

Gradnja in rekonstrukcija.








Ekološko-dye
2006-12-21 13:37:51

Barve in laki, materiali na topila vsebnostjo hlapnih organskih topil izpari v procesu sušenja. Trenutno je edini topil, ki v vseh državah, ki so dovoljena za uporabo brez omejitev, je BitSpirit (rafinirano, kerozin).

Pri delu z ekološkimi proizvodi morajo biti v skladu z določenimi ukrepi. Na njihovo risanje na velike površine v zaprtih prostorih ali v majhnem zaprtem prostoru, morate uporabiti poseben individualno zaščito pomeni.

Najpogostejša ekološke barve je danes prejel alkidne barve. Čeprav je proizvodnja in uporaba znanih oljne barve kot prej traja.

Povezovanje oljne barve je olje, ki se suši v proces oksidacije. To lahko Laneno olje, laneno olje, laneno olje, olje bogato alkidne smole, ali zmes različnih olj.

Laneno olje je nizko molekularno zavezujoče, kar je dobro prodre v les, ki je tesen nepremočljiva film. Barve laneno olje, ki so visoko suhega ostanka. To stand'ker laneno olje kot vezivo ne potrebuje topil in zato vsebuje minimalno število hlapnih'povezave.

Prednost olja materialov je visoka stopnja polnjenja, in majhen pretok. So odlične kakovosti oligonukleotidov, na primer za kritje upravnih odborov. Zanje je značilno razmeroma počasno sušenje.

Veziva za alkidne materialov je alkidne smole. Alkidne smole, v glavnem narejene za kuhanje rastlinska olja, lan, talovega olja, soje in drugih - skupaj z alkoholne in organske kisline in kislinski anhidridi. Kot je olje, alkidne smole sušiti kot posledica oksidacije. Z višjo vsebnostjo maščob (odstotek olja alkidne smole, bolj elastična barvi. Stopnja sušenja, alkidne smole, ki ureja posebni dodatki sikkativa.

Izbor vrste olja lahko vplivajo na čas sušenja, barvo in sijaj alkidne za nohte. Kot pravilo, barve in laki, materiali v alkidne lak so enostavno uporabo in večjo odpornost v primerjavi z oljnimi barvami. Alkidne materialov hitrejše sušenje in sedeti na sušenje, ne porumenijo in, za razliko od oljne barve, skoraj brez malatsia.

Alkidne barve tradicionalno ščiti pred obrabo in korozijo različnih vrst površin, znotraj in zunaj zgradbe (vrata, okna, okvirji, pohištvo, radiatorji, in tako naprej ). Alkidne barve prenesejo mokro čiščenje z vodo, z uporabo običajnih pralnih sredstev. Uporablja se za barvanje sten in stropov v kuhinjah in kopalnicah. Če želite prejemati sijajni premaz izberete tudi te barve.

Vendar še vedno v inter'Yeri barve na organskih topil, ki se uporabljajo zelo redko. To stand'ker, čeprav v sodobnih ekoloških lakov uporablja kot topilo strupenih BitSpirit, trajnost, so vse slabše vode-razpršenost barve. Tradicionalno se uporablja in za nizko ceno, še posebej, ker emajli za kovine. Uporaba alkidne barve v inter'Yeri upravičeno, če želite, da bi dobili bogate, živahne barve.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика