пятница, 31 января 2014 г.

Kakšna bi morala biti Temelj zasebni hiši? Vrste in predelovalnih dejavnostih 2010-08-24 11:09:18

Gradnja in rekonstrukcija.

Kakšna bi morala biti Temelj zasebni hiši? Vrste in predelovalnih dejavnostih
2010-08-24 11:09:18

Ne hiši, dobro strukturiran, ne more brez Temelj. Od takrat, kot ljudi, ki so se naučili graditi Kam'lesene stavbe, opazili so, da je njihova zanesljivost je odvisna od zanesljivosti Fundacije. Brez pravne podlage, tudi trdno zgrajeno hišo v majhen potres ali poplava lahko propad.

pred 2000 leti je Jezus Kristus povejte ljudem o stavbe brez Temelj ni pametno.

In, res, zakaj porabiti denar za gradnjo nezanesljivi stavbe. Vprašanje naprave trdne Temelje zelo pomembno v gradbeništvu. Lahko razdelite Temelj hiše v dveh delih: pod zemljo, ki je pod površino zemlje in tal oziroma, da je nad tlemi ali izstopa.

Najbolj pomembna stvar je, seveda, da podzemni del kleti je zelo močna. To je osnova za vsak dom. Obstajajo različne vrste podzemnih baz. Manj močna - zaspal. Ko ogromen kamni vrgel v izkopali jarek, in rešitev, ki jih ni pritrjen. In overground del pokončna že s cementno malto.

Bo močnejši je Temelj, če kamnov v jarek napolnite z raztopino, nato Fundacija bo postal kot en velik kamen. Druga možnost je še posebej močan Temelj - kombinacija železa ventili s konkretnimi. Ie ojačane betonske Temelje. Če ste samo ne lije iz betona, zanesljivost teh temeljih bo zelo upadla zaradi dejstva, da konkretne sam tresk in dobili isti Temelj - polnjenje, ki je ni najbolj zanesljiv. Ni zanesljivo ne pomeni, on ni se odlično prilegajo, kot Temelj. Preprosto, izračuna se lahko le na en-nadstropne stavbe. In višje hiše, tem zanesljivejši je potrebno Foundation.

Globina podzemne kleti se izračuna načeloma vsako nadstropje je 70 glej njegova Širina mora biti pol metra širša od širine prihodnosti steno.

Zdaj o tla dela Fundacije. Da je iz betona in kamenja določena na cementni smrtniki. Velikost overground del kleti je. Višini, kot želite (po zasnovi arhitekta in oblikovalca), širina - širina zidu.

Izpolnite v aboveground armiranega betona Fundacija razporedi opaž dreves'lesene plošče. Znižati Odbora, da bi dobili ščit je potrebno višino, nastavite želeni razdalji drug od drugega. Na zgornjem delu ohišja premagal železniški mostovi, nižje contractible v'Aselino žice ali okrepiti klini. In klini in skokih narediti na taki razdalji drug od drugega, da se prepreči upogibanje komisij, ko lije. Višje plošč, več jih želite vleči. Vzemite oddaljenost od 80 do 120 cm

Mešalnik izberite takšno, da je bilo primerno, da se premika iz kraja v kraj. Dobro, da usta, ste se obrnili na obeh straneh. Vode, cementa, peska in gramoza vlije v mešalnik in pripravljen beton tin žleba pour neposredno v opaž.

Če temelje, narejen iz kamna, velike kamne dal dol, in spodnji levi zgornji del. Lahko kombinirate tudi beton in kamen, ventilov ni potrebna. V timbering izpolnite majhno število betona ali cementa, malte, potem metati kamenje. In to ponovite, dokler ste napolnjena z opažev. Ampak v tem primeru, betona mora biti dovolj tekoča, da se kamni, ga mirno navzdol.

Gradnja sten in nadaljnjo obdelavo Foundation je šele, ko skupaj sušenje.

VIR: http://beybitblog. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика