воскресенье, 26 января 2014 г.

Skrb za usnjeno pohištvo

Kupujete usnjeno pohištvo, obvezno'se prepričajte, da se posvetujte s prodajalcem o posebnosti te vrste kože, vprašaj - tovarni-proizvajalec priporoča za nego in čiščenje njihove priprave. V tem primeru je zaželeno, da jih uporabljajo.

Nekaj nasvetov, ki vam bo pomagal, da ne izgubijo, ko boste v hiši takšno usnje "srečen".

Eno glavnih pravil - ne dovoljujejo hišne Ljubljenčke za skok na usnjene zofe in stoli, in še bolj izostri o svojih krempljev, drugače vse svoje napore bo enostavno šel v odtok! In bolje izogniti se stiku kože s usnjeno pohištvo, zato poskusite ne ležijo goli in bosi na to.

Človeško telo maščobe zamašijo pore kože in lahko se razpoči in tanjši. Enako velja za usnjena oblačila, v trenja barve na obeh lahko združita in dobil eno, precej grd madež. Vendar, ne vzemite svetlih pohištvo in oblačila tekstil z svetle barve, če niste prepričani v kakovost in moč barve.


Pohištvo mora od časa do časa, sesanje, čiščenje, zato se pore na koži od prahu, in sperite prah z m', ki vlažno krpo ali gobo brez uporabe kemikalij.

Bodite previdni, prehranjevanja, ki je sedel na usnjeni kavč. Veliko izdelkov pusti lise, ki odstrani iz površine bodo morali uporabiti poseben način.

Vseeno, če ste razlitja nekaj, na usnjeni kavč, obrišite ta kraj napkin, navlaženo v milo rešitev. Ne uporabljajte sile in ne DRGNITE z tlaka.

Ker se je odločila, da očistite svoje pohištvo, ki je iz dolgotrajni uporabi umazano ali Salini, čistiti samo z zdravili, posebej zasnovane za usnje blaga. Poskusite to orodje na majhne, neopazne področju pohištva. Če v eni uri ni bilo vse neželene spremembe v obdelane površine, nadaljevati s čiščenjem. Priporočljivo je, da očistite celotno pohištvo, namesto ločenih spletnih strani.

V nasprotnem primeru tvegate, pridobivanje zamegljen razvezo zakonske zveze in Sijaj v teh krajih. Ne uporabljajte grobega čistila v obliki paste in praški ter različne vrste tekočih čistil. Običajna umazanija lažje odstraniti z uporabo navadnih milom in čisto vodo, in med zdravljenjem samo blot površino s suho krpo. V nobenem primeru ne suho usnje pohištvo s sušilcem za lase ali katere koli druge naprave za ogrevanje.

Rastlinske ali živalske maščobe ne potrebujemo na dotik, samo odstranite iz usnja površino. Čez nekaj časa se bo umaknil in bo neviden. Madeže od berry, likerji, vina označevalcev lahko obriše z vato, namočeno v alkohol, in nato obdelava površina vseh stearinske sredstvo za kožo. Na voljo sredstva za nego kože, in v obliki spreja, ki jih naredi površino uporabo in ščiti pred ponovno vložki.

Urediti pohištvo, tako da ni izpostavljen neposrednim sončnim žarkom in električne svetilke z visoko močjo. Ne polagajte v bližini ogrevalne naprave. Pregrevanje, koža izgubi vlago, kot posledica sušenja je počilo.

Če se med nekaj časa usnjeno pohištvo nihče ne uporablja, ga je treba tudi zaščito. Zaželeno je, da je prostor, v katerega je postavljena, je bilo kul, z relativno vlažnostjo od 65-70%. Če je mogoče, je treba pokrovček usnjeno pohištvo listih ali katere koli druge tkanine. Ampak ne uporabljate najlon ali pohištvo film, ker zrak kroži, ki omogoča, "dihati". Ne pustite, pohištvo, kateri elementi, udaliaias svoje telesne teže, lahko puščajo sledi in BM'Atini.

Če se odločite, da plačujejo kavč dovolj denarja, niste pripravljeni poleg tega, da povzroča toliko truda, da skrbi za njega, ponuja pohištvo narejeno iz materialov, ki posnemajo kože. In cena je nižja in manj težav.

Vir: uhouse. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика