воскресенье, 26 января 2014 г.

Smart sistem domačega kina z rokami

Seveda, nihče ne bo menijo, da je intelektualno hiša je stvar, udobno in praktično. Vendar pa je danes trg ponuja ne le preveč prefinjeno oblikovanje, za kar boste morali plačati veliko denarja, vendar si lahko mislimo, samo-namestitev na voljo majhne sisteme. Če ste zainteresirani za priložnost, da se naučijo razumeti in oblikovanje notranje strukture pametnega doma, mi pa vam bodo z veseljem pomagali s tem materialom.

Prvi, ki je pri oblikovanju inteligentnih hiša z rokami želite, da se pritisni in to, razumevanje vseh "intelligence" v hiši. Zato vas prosimo, upoštevajte, da pametna hiša je centraliziran sistem, ki je odgovoren za nadzor in upravljanje posameznih elementov, ki so nameščeni po vsej hiši. Praksa zadnjih let je pokazala, da praviloma obstajajo elementi: zaščita, požarna varnost, nadzor vode in plina, kot tudi različne avtomatizacijo doma.


Za smart house sistem je bil nameščen z rokami, kot naslednji korak s'ugotovite, kaj vse te elemente, ki jih resnično potrebujete in kaj ne. Na primer, morda samo zanima varovanje in požarna varnost. Ali morda boste lahko izbrali kaj drugega? Na primer, pred prihodom zime, boste morali namestiti sistem proti zmrzovanju in snowmelt, morda zato.


Tretja točka, ki bi rad opomba ko ustvarjate sistem pametni dom na lastno, to tesnem posvetovanju z sodelovanje s tehničnimi strokovnjaki, ki jim zaupate v smislu strokovnosti. Od njih boste lahko dobili nasvete o tem, kako najbolje, da poberem opremo za realizacijo funkcije pametnega doma. Poleg tega, da so tudi v vsakem trenutku bo lahko, da vas obvestim o pravilnosti ali napake svojih dejanj.


Potem je treba ugotoviti, "blago" in za nakup potrebne za izdelavo pametnega doma, s svojimi rokami, opreme in orodja. To bo najboljša možnost, če bo sposoben ne le za nakup različni elementi pametnih domov, vendar se prepričajte, da so primerni za seboj in lahko dela v enoten sistem. V času, ki opravlja to dejavnost ne pozabite, da bo bolje, če lahko en sam projekt, za vaš pametni dom, ki bo sledila kasneje.


V naslednji fazi dela, tudi pred namestitvijo inteligentna hiša v svoje roke, boste morali izbrati zanesljivega mobilnega operaterja in najbolj razumno mero. Po vseh teh pripravah, smo se lahko začne, če želite odpreti okno, kupljene z elementi pametnih domov in se seznanijo z navodili, ki so povezana z njimi. In upoštevajte, da je v tem primeru uspeha celotnega namestitev se bo odvisen od tega, kako natančno bodo sposobni razumeti navodila.


Medtem ko ne oklevajte, da prosite za nasvet strokovnjake, po vsem,, da ne montažo, programiranje in testiranje sistema pametne hiše ni vsaka hiša master lahko bi vsa pravila in predpise. Zato, če vam bo uspelo, ne boste le prihranili denar, ampak tudi, da bi dobili dodatne "bonus" biti ponosni nase.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика