понедельник, 27 января 2014 г.

Barvanje sten, kako slikati betonski zid 2010-04-13 17:41:06

Gradnja in rekonstrukcija.

Barvanje sten, kako slikati betonski zid
2010-04-13 17:41:06

Če je vaš nos popravila, in ste se odločili, da barve sten, in še vedno ne morete izbrati, kakšne barve za stene, ki jih potrebujete, potem bi lahko veliko naučimo, preden jo kupite. Dejstvo je, da mnogi menijo, da izberete barve za stene, zelo preprosta, vendar je to narobe. Poleg tega, da je trgovin, ki ponujajo podobno blago, velik izbor, med katerimi je enostavno priti zmedeni, tako tudi človek ne more razumeti, kaj je izbor in kakovost barve.

Torej, kaj morate iskati pri izbiri barve za stene? . Najprej je skriva moč. Ta kazalnik je v večini primerov, so pogosto odvisni od velikosti in barve delcev pigmentacijo, kot tudi na obrazcu. mora biti visoka. Da bi zmanjšala poraba snovi, in prihranite tako čas in denar, UkrAVTO mora biti visoka. In tukaj akril barve, bo prva pomoč, ker ima tako funkcijo.

Zelo pomemben dejavnik pri izbiri barve za stene, je tudi, koliko časa bo vedno suha. barve bo najboljša možnost. V takih primerih lateks barve bo najboljša možnost. V veliki, čas sušenja odvisno od tega, kateri del barve film, ki tvorijo. V večini primerov, čas, ki je naveden na samem paketu. Zato izberite barvo na ta parameter bo precej preprost. Vendar ne pozabite, da čas sušenja je podana, če so stene v določeni temperaturi, brez vpliv negativnih dejavnikov. Ampak, če je vlažnost v prostoru, kot tudi velik plast barve je bil uporabljen, ali kaj drugega, čas sušenja bistveno poveča.

Ne pozabite,'ne pozabite, da v preteklih letih, stenske barve spremenijo barvo, z vplivom ultravijoličnih žarkov, ki jih oddaja kot z uporabo umetnih virov svetlobe, in z uporabo naravnih. Pri izbiri barve za stene je treba upoštevati dejstvo, da po kolorit, steno, bi bilo lažje za pranje, in se ne absorbira v različnih onesnaževanja. Nato operaciji bo veliko dlje, in videz dlje, bo ostala živa in sveža.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика